“Noaptea ideilor” la Timişoara
1 February 2019
AUDIO Fondul Știintescu la Râșnov
7 February 2019

TEME (FACULTATIVE) DE VACANȚĂ

Elevii sînt în vacanța intersemestrială, de aceea  vă propun câteva teme de discuție  legate de acest moment de relaxare și de pauză de la temele propriuzise, cele pentru acasă desigur.


14 adolescenți își vor petrece vacanța intersemestrială într-un mod activ și creativ. Ei au fost selectați la nivel național pentru a participa la prima rezidență de scriere creativă și creație vizuală din România dedicată adolescenților, “Rezidența LiterArt”.  


Vacanța poate fi un moment bun și pentru pasionații de dramaturgie, care pot profita de timpul liber pentru a lucra la o nouă piesa de teatru. Au început înscrierile la cea de a 5-a ediție a concursului de dramaturgie pentru adolescenți New Drama. Maria Rotar, director adjunct al Teatrulu Excelsior vine să ne spună mai multe lucruri despre acest concurs.
Elevii aflați în vacanță vor profita cel mai probabil de această perioadă pentru a petrece mai mult timp pe internet., Astăzi, de Ziua Siguranței pe Internet le spunem cum să navigheze așa încât să evite capcanele internetului.


Azi la I Clasă, cu Lidia Laic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *