Recomandări culturale – luni,16 noiembrie 2020
16 November 2020
Artiști români nominalizați la International Classical Music Awards 2021
17 November 2020

Recomandări culturale – marți, 17 noiembrie 2020

Timp de o lună, Artoteca Bibliotecii Municipale București găzduiește expoziția personală „Sanctuarul” a artistului Matei Enric . Expoziţia este parte a Stagiunii Permanente de Artă Plastică „Temeiuri” și este curatoriată de criticul de artă, Radu George Serafim și de Carmen Olteanu, pictor și doctor în arte plastice.

Teatrul Regina Maria din Oradea prezintă spectacolul „Creștini”, un eseu despre frica de a pune la îndoială axiomele. Regia: Radu Iacoban. Interpretează: Richard Balint, Adela Lazăr, Petre Ghimbășan și Anda Tămășanu. Ora 19.00, platforma eventim. 

Premiera filmului „Care dintre noi?”, scris şi regizat de Chris Simion-Mercurian este difuzat pe paginile de Facebook şi YouTube Pacientul 2.0., de la ora 20:00. Pornind de la experiența regizorului în propria luptă cu cancerul, „Care dintre noi?” militează pentru informarea corectă şi educarea bolnavilor. 

Teatrul Național din Timișoara prezintă de la ora 19:00, online, spectacolul „Mata Hari”, un one-woman show cu Roberta Popa Ionescu. Spectacolul este transmis pe canalul de YouTube, pe pagina de Facebook și pe site-ul Teatrului Național din Timișoara.

De la Kogălniceanu la Sanda Marin. Muzeul de Istorie a Moldovei vă invită să savurați puțină „Istorie şi gastronomie – Cărți de bucate, aparate și ustensile de bucătărie (1841-1940)”. Expoziția centenarului culinar moldovenesc poate fi vizitată până pe 20 ianuarie 2021, de marți până sâmbătă, în intervalul orar 10.00 – 17.00 . 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *