Stagiunea Regală – Concert Extraordinar de Crăciun
29 November 2016
Concertul-conferință ”Oedipe pe înțelesul tuturor”, proiect al baritonului român Ștefan Ignat
29 November 2016

Lebedele Mici – O poveste de Craciun pentru mari si mici

Duminica, 18 Decembrie 2016, ora 11:00
Opera Comica, Bucuresti

A fost odata ca niciodata…

O padure intunecoasa unde traia o casuta mica plina, plina de printese.

Printese minunate, de toate varstele si marimile. Care de mici au visat, ca orice printesa care se respecta, sa fie printese mari si minunate daca nu intotdeauna, pana la adanci batraneti, macar putin, din cand in cand. Chiar si macar de doua sau trei ori pe saptamana.

Si printesele noastre traiau intr-o frumoasa armonie in casuta lor din padure, unde puteau sa fie ele insele si sa se desavarseasca in arta de a fi regine adevarate.

Rand pe rand, saptamana de saptamana, printesele noastre munceau din greu pentru a-si desavarsi arta de a pluti si aluneca precum o adevarata lebada de poveste. Si de la mic la mare, nu se dadeau inapoi de la nici un pas de deux, de la nici un battement tendu, de la nici un grand battement.

La inceput cu pasi mici, apoi cu pasi din ce in ce mai mari, printesele noastre cresteau de la zi la saptamana precum alte ratuste in ani de zile. Si lebedele mici incet incet au inceput sa devina umbra lebedelor mari pe care orice printesa le viseaza.

Dar iata ca peste poienita din padure zvon de vant si flori se aciui intr-o zi cum ca in luna magica de iarna, parintii si printii vor veni sa cerceteze ce au invatat printesele mari si mici si sa le aplaude la scena magica deschisa

Asa ca printesele de la Scoala de balet MONIQUE si-au scuturat tutu-urile, si-au pregatit cipicii si costumele, si-au fardat delicat nasul si s-au pregatit pentru prima lor mare importanta intalnire cu Scena sub licuricii reflectoarelor

Si toata suflarea atunci s-a parfumat si s-a gatit pentru marele Eveniment al Scolii de balet MONIQUE: spectacolul de Craciun!

Va asteptam cu drag ca sa va aratam ce mari balerine suntem, chiar daca suntem mici!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *