Cvartetul Arcadia la Bucureşti şi în Marea Britanie
8 February 2018
Oaza de muzică cu Ion Bogdan Stefanescu si Anastasios Symeonides
8 February 2018

We Singing Colors își lansează pe 14 februarie cel de-al doilea album, în cadrul unui show live cu invitați speciali

We Singing Colors își lansează cel de-al doilea album, LONE LEARNER, miercuri, 14 februarie, în Expirat București, începând cu ora 21, în cadrul unui show live cu invitați speciali din Spania (Sara Ledesma) și România (DBLTRBL). Albumul conține 11 piese și va fi inclus (CD) în prețul de intrare la concertul de miercuri.

LONE LEARNER înseamnă ultimii ani petrecuți în mare parte pe drumuri și concerte, dar și mult lucru în diferite studiouri, cu oamenii potriviți, până s-au ales piesele care se potrivesc cel mai bine. “Destiny” a fost inregistrată și produsă în Londra, “Get up slowly” și “Out of the city” la UNDA Studio din București – cu Dan Georgescu la butoane – respectiv Greenville Studio, în timp ce “New Sport” a fost produsă de Paul Iorga & Chriss Casper. Cele mai noi piese compuse pentru album au fost reînregistrate și produse la Underdog Studio, în ultimele luni.

Pe două dintre cântece se poate auzi și Corina Turcan la violoncel, iar pe altul, Andrei Fântână la saxofon; Narcis Axinte și Vlad Ionescu, la bass, respectiv tobe, apar pe “Destiny” și “Out of the city” , în timp ce Vlad Feneșan cântă la bass pe Get Up Slowly.

Spre deosebire de primul lor album, pe LONE LEARNER apare mai mult ritm, mai multe instrumente, precum si compozitii ceva mai elaborate, fapt care se vede de ceva timp și in aparitiile live, unde, Roxanei Niculae și lui Andrei Hategan li s-au alaturat recent Cosmin Dumbravă/tobe și Cosmin Postolache/clape.

De mixul, masterul și producția finala a albumului s-a ocupat Victor Mihăilescu/Underdog, iar de grafica albumului Greta Postolache.

LONE LEARNER va fi disponibil in majoritatea serviciilor de streaming online începând de săptămâna viitoare. Primul single, “Before the storm”, a fost lansat pe 6 februarie și momentan poate fi descarcat exclusiv de pe pagina de soundcloud a trupei până pe 14 februarie: soundcloud.com/wesingingcolors/before-the-storm

Pentru miercuri, cei 4 We Singing Colors promit un super show si mai ales un super album!

Biletele le găsiți încă aici și include albumul LONE LEARNER pe CD: iabilet.ro/site/event/31621

Info FB.com/events/1491139267587816

Urmărește pagina de FB a trupei, ca sa fii la curent cu noutăți de tot felul: FB.com/wesingingcolors

Și cu locurile prin care ajung: instagram.com/wesingingcolors

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *