ICR sărbătoreşte Ziua Culturii Naţionale
10 ianuarie 2018
A murit LUCKY MARINESCU, una dintre cele mai valoroase voci ale muzicii uşoare româneşti din secolul trecut (12 iulie 1934 – 10 ianuarie 2018)
11 ianuarie 2018

Vizitează Florența în 3D: Florența și galeria Uffizi 3D: o călătorie în inima Renașterii

Florența și Galeria Uffizi 3D revine de 1 martie de la ora 19:00 și de 8 martie de la ora 18:00! Bilete aici: https://www.happycinema.ro/florenta-si-galeria-uffizi-3d/

„Florența și galeria Uffizi 3D: o călătorie în inima Renașterii” este mult mai mult decât un documentar clasic de artă: este o călătorie multidimensională, multi-senzorială în Renașterea italiană prin cele mai frumoase și reprezentative lucrări de artă ale perioadei.

Acesta este un film de artă făcut în adevăratul muzeu în aer liber, în orașul Florența, în care tehnologia 3D asigură o experiență de vizionare cu totul imersivă și fără precedent: operele de artă vorbesc de la sine cu toata puterea frumuseții lor extraordinare.

Documentarul descoperă și explorează orașul Florența, căminul artistic al unor figuri legendare precum Michelangelo, Brunelleschi, Raphael, Leonardo și Botticelli.

În curând la Happy Cinema veți putea viziona și alte filme care vă oferă tururi spectaculoase în cele mai cunoscute orașe și expoziții din lume.

Prețul biletelor este de 26 lei și se achiziționează de la cinematograf, sau online prin happycinema.ro, Cinemagia, iabilet.ro și Eventim. Ochelarii 3D nu sunt incluşi în preţ. Ei se pot achiziţiona de la casa de bilete a cinematografului

Happy Cinema  București se află pe Șoseaua Progresului 151-171, Sector, 5, Bucuresti (în incinta Liberty Center, etaj doi).

Website: www.happycinema.ro

 

Facebook: https://www.facebook.com/HappyCinemaBucuresti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *