Ascultă Radio România Cultural Live

COVID-19, o pandemie în desfășurare

14 Octombrie 2020, 09:00

#raportuldegarda la Știința 360 – 23 iunie 2020

 ”România nu a trecut încă (…) de valul întâi (al pandemiei, n.r)”  spune dr. Marius Geantă, președintele Centrului pentru Inovație în Medicină, InoMed, la #raportuldegarda de la Știința 360 de astăzi, 23 iunie a.c. de la ora 13.20.

”Valul doi nu se referă la situația în care este România acum, adică o creștere a numărului de cazuri după măsurile de relaxare; valul doi este atunci când numărul de cazuri începe să crească după ce nu s-a mai înregistrat nici un caz nou, așa cum este zilele acestea în China.  (În România) Pare, mai degrabă, că suntem pe o posibilă a doua cocoașă a valului întâi, foarte posibil de a atinge vârful în perioada următoare”. 

https://raportuldegarda.ro/articol/predictie-scenarii-varf-covid19-evolutie-romania/

”Un al doilea val de COVI-19 este aproape inevitabil, mai ales pe măsură ce ne vom apropia de lunile de iarnă”, spune Prof Jonathan Ball, virolog la Universitatea Nottingham din Marea Britanie (https://www.bbc.com/news/health).

https://www.bbc.com/news/health

Pare că se dărâmă și alte mituri, precum cel conform căruia virusul nu rezistă la căldură și, deci, vara, numărul de cazuri noi urma să scadă. ”Vom asista cu siguranță la o transmitere care nu va încetini în perioada următoare. În România, nr. de cazuri noi dar și cel al deceselor crește în fiecare zi. Există chiar trei pacienți în România, din rândul personalului medical, la care boala a reapărut la câteva săptămâni după primul episod de infecție cu COVID-19, ceea ce ridică un serios semn de întrebare legat de capacitatea organismului de a genera anticorpi protectori (…).

Recent, OMS a devansat termenul la care estima apariția pe piață a unui vaccin anti COVID-19 – sfîrșitul anului 2021, față de jumătatea anului 2021”, mai spune dr. Marius Geantă.

 Iar un articol apărut recent în Nature, vorbește despre rata de fatalitate a virusului (IFR), un indicator extrem de important pentru specialiști cu privire la agresivitatea și letalitatea virusului – mult mai ridicată decât se estima inițial, spun unii specialiști, mult suprastimată, conform altora (https://www.nature.com/articles/d41586-020-01738-2).

https://www.nature.com/articles/d41586-020-01738-2

#raportuldegarda, cu dr. Marius Geantă, președintele InoMed, Centrul pentru Inovație în Medicină
 

Despre ”Călcâiul lui Ahile: cazurile asimptomatice de infecție cu SARS-CoV-2” și ”Bătălia #COVID19 în laborator. IMI: 8 proiecte de cercetare, finanțare totală de 117 milioane, din partea EFPIA și a Comisiei Europene”((https://raportuldegarda.ro/

Știința 360 - 14 mai 2020 
Muzeul Național de Istorie Naturală Grigore Antipa din București NU își deschide porțile din 15 mai a.c.!

Argumentele care susțin această decizie - în interviul realizat cu dr.biologie Luis Ovidiu Popa, directorul instituției.

 
Comunicatul de presă al muzeului aici https://antipa.ro/

Știința 360 - 12 mai 2020

#raportuldegarda  cu dr. Marius Geantă, președintele InoMed, Centrul pentru Inovație în Medicină. 

#COVID19: Pașaportul imunitar – care sunt condițiile necesare introducerii unui astfel de document? Obstacole de natură științifică și etică.

#COVID19. Ce impact are imunitatea de turmă în desfășurarea pandemiei.

Cele două subiecte (ambele pe https://raportuldegarda.ro/) despre care discutăm astăzi la #raportuldegarda cu dr. Marius Geantă, președintele InoMed, Centrul pentru Inovație în Medicină.

Știința 360 - 5 mai 2020   #raportuldegarda.ro  

#COVID19. Predicție bazată pe inteligența artificială: un vaccin ar putea fi aprobat abia în 5 ani. Un tratament ar putea fi aprobat în 2022 (www.raportuldegrada.ro)

https://raportuldegarda.ro/articol/covid19-predictie-inteligenta-artificiala-vaccin-aprobare-5-ani-tratament-2022/

Cu dr. Marius Geantă, Președintele InoMed, Centrul pentru Inovație în Medicină

“Vaccinurile sunt victima propriului succes” spune medicul Gindrovel Dumitra, dr.medicină, coordonatorul Grupului de lucru Vaccionologie al Societății Române de Medicina Familiei, la Știința 360

În plină pandemie generată de COVID-19 și într-o vreme în care omenirea așteaptă cu disperare un vaccin împotriva noului coronavirus (care a cauzat pandemia de COVID-19 și, dealtfel, prima pandemie de coronavirus), în România încă se moare din cauza unui virus - cel rujeolic - împotriva căruia există , de ani buni, vaccin. 

Mai mult, pe fondul opozitiei crescute la vaccinare, România este, încă din 2016,  în plină epidemie de rujeolă!

Interviu cu dr. Gindrovel Dumitra despre schema obligatorie de vaccinare, cum, când si unde se pot face aceste vaccinuri obligatorii, ce alte vaccinuri se pot face, când și de ce, interviu realizat de Corina Negrea. 

”Noile fețe ale bolii”

Ale COVID-19, desigur, la #raportuldegarda cu dr. Marius Geantă, președintele Centrului pentru Inovație în Medicină, InoMed (https://raportuldegarda.ro/) . 

raportuldegarda.ro

La Știința 360, de la 13.20 la 14.00, realizator Corina Negrea

În Marea Britania încep testele clinice pentru un vaccin produs de un grup de cercetare de la Universitatea Oxford.

Este vorba despre un vaccin modificat, obținut dintr-un adenovirus, clasa de virusuri care produc răcelile sezoniere, obișnuite.

512 voluntari sănătoși vor primi acest vaccin și vor fi urmăriți timp de 6 luni . Dacă testele de siguranță și de eficiență vor fi pozitive, vaccinul va fi testat ulterior pe alte câteva mii de persoane.   

Ștefan Dascălu, doctorand in epidemiologie la Universitatea Oxford din Marea Britanie, explică modul în care acționează acest vaccin.

Emanuel Socaciu, profesor dr. în filosofie morală, pro-decanul Facultății de filosofie a Universității București, invitat la Știința 360 astăzi, 21 aprilie 2020, realizator Corina Negrea

”Ce se întâmplă în situația actuală nu este neapărat o schimbare a registrului normelor și obligațiilor morale cât mai curând o schimbare a intensității cu care percepem că avem probleme morale!”, spune Emanuel Socaciu, profesor dr. în filosofie morală, pro-decanul Facultății de filosofie a Universității București în interviul acordat pentru ediția de astăzi a emisiunii.

 
Laurențiu Gheorghe, filosof și teolog, lector.dr. în Departamentul de Filosofie practică și Istoria filosofiei și coordonatorul Centrului pentru Studierea Raţionalităţii şi Credinţelor (CSRC), ambele din cadrul Facultății de filosofie a Universității București în interviul acordat emisiunii Știința 360 de astăzi.  

Sursa foto facebook Laurențiu Gheorghe

Știința 360 - 14 aprilie 2020

Navigând printre fake news-uri sau de ce rigoarea științifică e binevenită - la #raportuldegarda.ro, cu dr. Marius Geantă, președintele InoMed, Centrul pentru Inovație în Medicină.  

Omenirea este într-o cursă contracronometru cu una dintre cele mai agresive pandemii, cauzată de noul coronavirus SARS-COv-2. Pe numele său COVID-19, pentru noua pandemie nu există încă nici tratamente specifice și nici vaccinuri.

Există însă, aplicată și testată în altele, o metodă deopotrivă profilactică dar și de tratament, cel puțin teoretic și bazat pe asemănările dintre noul coronavirus si cele anterioare, precum cele care au cauzat epidemiile de SARS și MERS.

Este vorba despre terapia cu plasmă imunizată (plasmă provenită de la foști pacienți cu COVID-19, în cazul de față), procedeu denumit în limbaj de specialitate drept imunizare pasivă. 

Care sunt argumentele în favoarea imunizării pasive dar și care este situația actuală în ceea ce privește testarea și elaborarea de tratamente specifice COVID-19  – în ediția din această seară a emisiunii Idei în nocturnă de la ora 21.10, pe Radio România Cultural și pe www.radioromaniacultural.ro

Invitați – dr. Marius Geantă, președintele InoMed, Centrul pentru Inovație în Medicină, dr. Radu-Tudor Cionei, dr.microbiologie moleculară, Laboratorul de microbiologie și metagenomică al Universității Ștefan cel MAre din Suceava și dr. Mihai Netea, medic internist-infecționist și profesor de medicină internă experimentală la Universitatea Radboud din Nijmegen, Olanda. 

”N-ar trebui să ne gândim mereu la o antiteză între noi și stat ci să vedem în această relație o modalitate nouă și modernă de negociere între noi și stat”, spune dr. Marius Geantă, președintele Centrului pentru Inovație în Medicină, InoMed, la Știința 360 de astăzi

#raportuldegarda.ro

Știința 360 

Știința 360 - Cercetarea românească alocă 25 milioane de lei pentru finanțarea unor proiecte de cercetare care pot oferi soluții în pandemia de COVID-19 

Ministerul Educației și Cercetării a lansat vineri, 3 aprilie a.c., competiţia aferentă Programului 2 - Creşterea competitivităţii economiei româneşti prin cercetare, dezvoltare şi inovare (http://www.research.gov.ro/).

”Având în vedere complexitatea provocărilor și amenințărilor globale cu care se confruntă la ora actuală societatea românească, importanța cercetării științifice pentru abordarea acestor provocări, estimarea amenințărilor și riscurilor, precum și oferirea de soluții pentru reducerea impactului asupra cetățenilor, Ministerul Educației și Cercetării (MEC), prin Unitatea Executivă pentru Finanțarea Învățământului Superior, a Cercetării și Inovării (UEFISCDI), lansează astăzi, 3 aprilie 2020, competiția pentru oferirea de soluții inovatoare în cadrul Programului 2 - Creșterea competitivității economiei româneşti prin cercetare, dezvoltare şi inovare (PNCDI III), în vederea susținerii intervențiilor eficiente în limitarea răspândirii pandemiei COVID-19 pe teritoriul României.

Sunt supuse competiției cele șapte teme de cercetare aprobate de Ministerul Sănătății. ” ( https://www.edu.ro/ministerul-educa%C8%9Biei-%C8%99i-cercet…)

Detalii în interviul realizat cu dl. Dragoș Mihael Ciuparu, Secretar de Stat pentru Cercetare în Ministerul Educației și Cercetării. 

La Știinta 360, realizator Corina Negrea

Știința 360, marți, 31 martie 2020

https://www.mixcloud.com/RadioRomaniaCultural/%C8%99tiin%C8%9Ba-360-mar%C8%9Bi-31-martie-2020/

”Primii pacienți cu COVID-19 au fost incluși în studiul SOLIDARITY organizat de OMS”, scrie raportuldegarda.ro  iar Suceava - orașul dar și județul - intră  în carantină! 

Sursa foto 1 https://raportuldegarda.ro/articol/studii-clinice-tratament-infectie-sars-cov-2-covid-19/

Sursa foto 2  www.rfi.ro

Știința 360 - vineri, 27 martie 2020

Interviu în premieră, la Radio România Cultural, dr.fiz. Dan Stutman ELI-NP, Bucuresti-Magurele, Romania , profesor la  Johns Hopkins University, Baltimore, SUA .

Cercetătorii de la Centrul ELI-NP de la Măgurele, Centrul celui mai puternic laser din lume lucrează la un ”Sistem pilot de radiografie de faza a efectelor COVID asupra plămânului”.

https://www.mixcloud.com/RadioRomaniaCultural/cercet%C4%83torii-de-la-centrul-eli-np-de-la-m%C4%83gurele-centrul-celui-mai-puternic-laser-din-lume-lucreaz%C4%83/

3 scenarii posibile pentru VÂRFUL epidemiei. Cum ar putea evolua #COVID19 în România?” la # raportuldegarda.ro, în direct cu dr. Marius Geantă, președintele InoMed, Centrul pentru Inovație în Medicină. 

https://www.mixcloud.com/RadioRomaniaCultural/%C8%99tiin%C8%9Ba-360-17/

raportuldegarda.ro

Știința 360 - luni, 16 martie 2020

În contextul evoluției pandemiei cu noul coronavirus, se pune o presiune suplimentară pe serviciile medicale din specialitatea bolilor infecțioase, dar și pe microbiologi, care contribuie la diagnosticarea cazurilor de îmbolnăviri, urmând ca următorii afectați să fie medicii pneumologi, atrag atenția specialiștii. Acestea au fost subiectele  conferinței susținută online, pe platforma Pacientul 2.0, la care a participat și colega mea, Marilena Frâncu.

Știința 360 - joi, 12 martie 2020

Organizația Mondială a Sănătății a declarat pandemie de coronavirus

https://www.mixcloud.com/RadioRomaniaCultural/%C8%99tiin%C8%9Ba-360-joi-12-martie-2020-organiza%C8%9Bia-mondial%C4%83-a-s%C4%83n%C4%83t%C4%83%C8%9Bii-a-declarat-pandemie-de-coronavi/

Știința 360 - 10 martie 2020 

4 scenarii: cum poate evolua infecția COVID-19 în EuropaVaccin împotriva COVID-19: 37 de companii au început dezvoltarea, în întreaga lume. Aprilie 2020: primul vaccin în studiu clinic pe oameni. Când ar putea fi disponibil pe scară largă? iar Pacienții cu boli cardiovasculare și diabet au risc crescut de evoluție severă a infecției cu noul coronavirus SARS-CoV-2 - despre toate acestea, în  direct, prin telefon, cu dr.Marius Geantă, președintele InoMed, Centrul pentru Inovație în Medicină

https://www.mixcloud.com/RadioRomaniaCultural/%C8%99tiin%C8%9Ba-360-10-martie-2020/

  • poza 2 https://raportuldegarda.ro/articol/patru-scenarii-evolutie-infectie-epidemie-covid-19-sars-cov-2-romania-europa/Infografic care ilustrează caracteristicile și măsurile necesare în fiecare scenariu epidemiologic prin care poate evolua COVID-19. Sursa foto Pete Linforth/pixabay
  • https://raportuldegarda.ro/articol/vaccin-covid19-companii-aprilie-studiu-clinic/
  • https://raportuldegarda.ro/articol/boli-cardiovasculare-diabet-evolutie-severa-covid-19/

Știința 360 - luni, 9 martie 2020

Gripă vs COVID-19. O analiză a infecției cu virusul gripei sezoniere, comparativ cu COVID-19, infecția cauzată de noul coronavirus, SARS-COV-2.

  • Sursa foto: https://ro.wikipedia.org/wiki/Gripa_tip_A(H1N1)
  • Sursa foto: https://pixabay.com/ro/illustrations/coronavirus-sars-cov-2-virus-4841772/

Prin telefon, prof.univ dr. Doina Azoicăi, Șefa Disciplinei de Epidemiologie a Universității de Medicină şi Farmacie „Gr. T. Popa” din Iaşi și președinta Societății Române de Epidemiologie

https://www.mixcloud.com/RadioRomaniaCultural/%C8%99tiin%C8%9Ba-360-luni-9-martie-2020/

Recomandări generale privind prevenirea infecției cu CORONAVIRUS (COVID-19)

Știința 360 - 27 februarie 2020 COVID-19 - Primul caz confirmat în România 

Numărul de îmbolnăviri cauzate de noul coronavirus a ajuns la 82.1717, conform site-ului care actualizează datele în timp real, https://www.arcgis.com/apps/opsdashboard/index.html#/bda7594740fd40299423467b48e9ecf6

Între timp, testele de laborator au confirmat și în România primul caz de îmbolnăvire cu noul coronavirus.

Detalii la Știința 360.

 Sursa foto 1-3   https://pixabay.com/ro/illustrations/search/coronavirus/

https://www.mixcloud.com/RadioRomaniaCultural/timpul-prezent-cum-ne-protej%C4%83m-de-virusul-fake-news/?fbclid=IwAR2RAxREeOfEwGbhGAmbjoC_CSSyh8kSR-vnY7MeFzIWMkfxBkWzZnrgxvQ

Timpul prezent, 26 februarie 2020, realizatori Adela Greceanu și Matei Martin

raportuldegarda.ro - ”Infodemia” cu noul coronavirus 

Sursa https://raportuldegarda.ro/articol/oms-infodemia-coronavirus-studiu-transmitere-virus-mediatic-sars-cov-2-facebook-google-lista-surse-autorizate-informare/

Sursa acestei imagini care circulă pe Internet este necunoscută, dar se presupune că ilustrează o măsură extremă pe care oamenii, în încercarea de a se proteja împotriva coronavirusului 2019 au adoptat-o într-un aeroport dintr-un oraș care folosește alfabetul chinezesc (judecând după inscripțiile din aeroport). Nu știm dacă imaginea este un fake-news sau nu, dar cert este că metoda bidonului PET pus pe cap ca protecție față de noul coronavirus a fost preluată în mai multe colțuri ale lumii. Foarte important de menționat: printre sfaturile de prevenție ale autorităților specializate nu se numără o astfel de metodă.  

”Organizația Mondială a Sănătății a declarat că se confruntă cu o nouă epidemie, pe lângă cea generată de SARS-CoV-2: o infodemie (“infodemic”, în engleză). Cu alte cuvinte, o abundență de știri mai mult sau mai puțin exacte, complete și cu adevărat de ajutor pentru oameni. Dezvoltarea rețelelor sociale și a motoarelor de căutare a creat un context unic în istoria umanității: circulația informației concurează circulația reală a virusului SARS-CoV-2. ” (https://raportuldegarda.ro/articol/oms-infodemia-coronavirus-studiu-transmitere-virus-mediatic-sars-cov-2-facebook-google-lista-surse-autorizate-informare/)

Am discutat despre acest subiect cu dr. Marius Geantă, președintele Centrului pentru Inovație în Medicină, InoMed, în direct la Știința 360

https://www.mixcloud.com/RadioRomaniaCultural/raportuldegardaro-infodemia-cu-noul-coronavirus/

Știința 360 - joi, 13 februarie 2020

Din nou despre COVID-19, denumirea oficială a noului coronavirus (https://www.statnews.com/2020/02/11/) cu Marius Surleac, dr.biologie, bioinformatician în Laboratorul de Diagnostic Molecular al Institutului Național de Boli Infecțioase ”Prof.dr. Matei Balș” din București. 

Știința 360, joi, 6 februarie 2020

Progrese in descifrarea genomului coronavirusului Wuhan!  

S-a reusit descifrarea genomului coronavirusului Wuhan - prin două metode diferite, ceea ce a dat o imagine completă asupra genomului acestuia.

Mai mult, s-a stabilit faptul că virusul a trecut de la liliac - sursa primară - la om (gazda finală), trecând printr-o gazdă intermediară - aici sunt încă mai multe posibiltăți de explorare și, deci, se caută încă răspuns.

Despre descifrarea genomului coronavirusului Wuhan, plecând de la un articol apărut aici am vorbit cu Simona Paraschiv, dr.biologie în Laboratorul de Diagnostic Molecular al Institutului Național de Boli Infecțioase ”Prof Dr Matei Balș” din București.

  • Sursa https://www.sciencemag.org/news/2020/01/mining-coronavirus-genomes-clues-outbreak-s-origins
  • Sursa https://www.sciencemag.org/news/2020/01/mining-coronavirus-genomes-clues-outbreak-s-origins
  • Sursa https://www.cdc.gov/

Știința 360, luni, 3 februarie 2020

Actualizări în infecția cu coronavirus - Marilena Frâncu

  • Sursa www.google.com
  • Sursa www.google.com

Știința 360 - joi, 30 ianuarie 2020, invitat Dan Oțelea, dr. in microbiologie, șeful Departamentului de Diagnostic Molecular al Institutului Național de Boli Infecțioase Matei Balș din București 

Știința 360 - miercuri, 29 ianuarie 2020, invitat dr.biologie Alexandru Iftime, muzeograf la Muzeul Național de Istorie Naturală Grigore Antipa din București

Știința 360 - marți, 28 ianuarie 2020, invitat dr.Marius Geantă, președintele InoMed--

”Genomul coronavirusului Wuhan, secvențiat într-o lună de la apariția primului caz de boală. Ritmul cercetărilor este fără precedent – un vaccin ar putea fi dezvoltat în următoarele 3 luni”, scrie raportuldegarda.ro (https://raportuldegarda.ro/…/genom-coronavirus-wuhan-ritm-…/)

Tot raportuldegarda.ro scrie că ”oamenii de știință de la Centrul pentru Știința și Ingineria Sistemelor (CSSE) din cadrul Johns Hopkins au creat o platformă online în care pot fi urmărite în timp real aspecte legate de incidența coronavirusului Wuhan. Harta interactivă centralizează numărul total de persoane afectate, precum și numărul deceselor și al recuperărilor, fiind actualizată în permanență.”https://raportuldegarda.ro/…/platforma-urmarire-timp-real-…/).

   Știința 360 - luni, 27 ianuarie 2020, invitați dr. Adrian Marinescu, medic primar boli infecțioase, Institutul Național de Boli Infecțioase ”Prof.dr.Matei Balș” din București și dr.Sandra Alexiu, președinta Asociaţiei Medicilor de Familie Bucureşti Ilfov

Știința 360  - joi, 23 ianuarie 2020, invitat dr. prof.univ.dr. Alexandru Rafila, Președintele Societății Române de Microbiologie și membru in Comitetul Executiv al OMS.

www.google.com
Covid - 19 16 Iunie 2021, 11:29

Șeful CNCAV, dr. Valeriu Gheorghiţă: „Pandemia nu s-a încheiat”

Sursă FOTO - Spitalul Militar Central

Șeful CNCAV, dr. Valeriu Gheorghiţă: „Pandemia nu s-a încheiat”
Covid - 19 10 Iunie 2021, 12:21

Șeful DSU, Raed Arafat: “Vaccinarea reduce riscul unei forme grave de COVID-19, inclusiv față de varianta indiană”

Șeful DSU, Raed Arafat: “Vaccinarea reduce riscul unei forme grave de COVID-19, inclusiv față de varianta indiană”
Covid - 19 03 Iunie 2021, 14:17

Certificatele digitale UE privind COVID vor fi eliberate românilor de la 1 iulie

     

Certificatele digitale UE privind COVID vor fi eliberate românilor de la 1 iulie
Covid - 19 13 Mai 2021, 14:09

Diferențele de raportare a deceselor COVID au la bază birocrația și diferitele tipuri de raportare utilizate de spitale

Diferențele de raportare a deceselor COVID au la bază birocrația și diferitele tipuri de raportare utilizate de spitale
Covid - 19 21 Aprilie 2021, 13:09

Valeriu Gheorghiță: “De astăzi, devin operaționale centrele mobile”

Valeriu Gheorghiță: “De astăzi, devin operaționale centrele mobile”
Covid - 19 20 Aprilie 2021, 17:33

"Vaccinarea este un act de asumare a responsabilității"

Societatea Națională de Medicina Familiei (SNMF) a demarat o campanie de informare a publicului privind COVID-19. Mesajul...

"Vaccinarea este un act de asumare a responsabilității"
Covid - 19 07 Aprilie 2021, 12:15

A început vaccinarea în cabinetele medicilor de familie din Timiș!

Exemple de bune practici ale medicilor de familie din județul Timiș într-o zi cu totul specială. De Ziua Mondială a...

A început vaccinarea în cabinetele medicilor de familie din Timiș!
Covid - 19 06 Aprilie 2021, 16:19

Linie telefonică gratuită de suport psihologic-emoțional pentru persoanele afectate de COVID-19

De astăzi, persoanele afectate de pandemia COVID-19, personalul medical supus condiţiilor de stres sau oricine se confruntă...

Linie telefonică gratuită de suport psihologic-emoțional pentru persoanele afectate de COVID-19
Ascultă live

Ascultă live

08:00 - 09:00
Crossover de weekend (Partea a II-a)
Ascultă live Radio România Cultural
07:10 - 09:00
MATINALII DE WEEK-END
Ascultă live Radio România Actualităţi
Acum live
Radio România Muzical
Ascultă live Radio România Muzical
08:00 - 08:30
Français 5
Ascultă live Radio România Internaţional 1
07:20 - 09:00
MATINAL (RRA)
Ascultă live Radio România Internaţional 2
Acum live
Radio România Internaţional 3
Ascultă live Radio România Internaţional 3
Acum live
Radio România 3net
Ascultă live Radio România 3net
07:10 - 09:00
DIMINEȚI CU VINO-NCOA
Ascultă live Radio România Antena Satelor
Acum live
Radio Vacanța Fresh
Ascultă live Radio Vacanța Fresh
Acum live
Radio Vacanța Gold
Ascultă live Radio Vacanța Gold
Acum live
Radio Vacanța Nostalgia
Ascultă live Radio Vacanța Nostalgia
Acum live
Radio România București FM
Ascultă live Radio România București FM
Acum live
Radio România Braşov FM
Ascultă live Radio România Braşov FM
Acum live
Radio România Cluj
Ascultă live Radio România Cluj
Acum live
Radio România Constanța FM
Ascultă live Radio România Constanța FM
Acum live
Radio România Constanța Folclor
Ascultă live Radio România Constanța Folclor
06:03 - 10:00
Bună dimineaţa, Oltenia
Ascultă live Radio România Oltenia Craiova
Acum live
Radio România Iași
Ascultă live Radio România Iași
Acum live
Radio România Reșița
Ascultă live Radio România Reșița
Acum live
Radio România Tg Mureș
Ascultă live Radio România Tg Mureș
Acum live
Radio România Timișoara FM
Ascultă live Radio România Timișoara FM
Acum live
Radio România Timișoara AM
Ascultă live Radio România Timișoara AM
Acum live
Radio România Arad FM
Ascultă live Radio România Arad FM
Acum live
Radio Chişinău
Ascultă live Radio Chişinău
Acum live
Radio România Tg Mureș în limba maghiară
Ascultă live Radio România Tg Mureș în limba maghiară
Acum live
Radio România Cluj în limba maghiară
Ascultă live Radio România Cluj în limba maghiară
Acum live
Radio eTeatru
Ascultă live Radio eTeatru