Ascultă Radio România Cultural Live

Românii în lume astăzi la Madrid, Viena, Bruxelles, Stockholm, Skopje, Chișinău, Beijing și București

Duminică, 20 Octombrie, ora 21:00. Realizator Magdalena Tara

Românii în lume astăzi la Madrid, Viena, Bruxelles, Stockholm, Skopje, Chișinău, Beijing și București

20 Octombrie 2024, 16:34

Un proiect în parteneriat cu Institutul Cultural Român

« Suprarealismul: Jacques Hérold - O călătorie », lansare de carte și prelegeri la Bruxelles

Ambasada României în Regatul Belgiei în colaborare cu ICR Bruxelles realizează proiectul „Suprarealismul: Jacques Hérold - O călătorie”, care se înscrie în seria de evenimente de celebrare a acestui curent artistic revoluționar, anul 2024 marcând 100 de ani de la apariția ,,Manifestului suprarealismului“, ce a transformat percepția asupra realității și rolul imaginației în artă și literatură.

În cadrul proiectului, a fost ansat volumul „Jacques Hérold în ediții bibliofile: O călătorie”, apărut în 2023, în coordonarea autoarelor Cristina Simion și Ruxandra Moașa Nazare și cu sprijiinul financiar al Bibliotecii Județene „George Barițiu” Brașov, prin Consiliul Județean Brașov . au sustinut două prelegeri despre remarcabila personalitate a unui artist original și unic în istoria suprarealismului, care a făcut parte din pleiada de valori universale ale secolului său: Dr. Cristina Simion, colecționar și curator, va susține conferința „Importanța lui Jacques Hérold în suprarealismul european”, iar Dr. Daniel Nazare, istoric și manager al Bibliotecii Judeţene „George Bariţiu” din Braşov, a sustinut conferința „Jacques Hérold în ediții bibliofile: O călătorie”.

» EUNIC › Proiecte EUNIC › FESCIVAL. Festival de Cine Europeo y Valores Democráticos, ed. a III-a: 15 - 23 octombrie 2024.

Institutului Cultural Român de la Madrid participă pentru al treilea an consecutiv la un festival de film european în orașul Segovia, sub umbrela EUNIC Madrid și în colaborare cu Fundación Valsaín Para la Promoción y Defensa de los Valores Democráticos (Fundația Valsaín Pentru Promovarea și Apărarea Valorilor Democratice). Sub denumirea FESCIVAL - Festival de Cine Europeo y Valores Democráticos, evenimentul are în primul rând valoare didactică, dincolo de dimensiunea sa europeană și se desfășoară în Segovia și în localitatea istorică La Granja de San Ildefonso.

Peliculele vor fi difuzate în versiune originală, cu subtitluri în limba spaniolă, în cadrul a două categorii: Secțiunea Oficială și Secțiunea Tineri și Copii. Participă 39 de filme din 17 țări, cu un total de 48 de proiecții.

Proiectul „35 de ani de la căderea comunismului”, derulat de Austria, Republica Cehă, Germania, Ungaria, Lituania, Polonia și România în cadrul EUNIC Madrid, își propune să familiarizeze publicul spaniol cu desfășurarea și semnificația evenimentelor din acest moment istoric pentru Europa și lumea contemporană, la 35 de ani de la producerea acestora. Sunt prevăzute: o expoziție colectivă de fotografii, proiecții de filme, două mese rotunde, precum și o discotecă retro, care va transporta publicul în realitatea de la sfârșitul anilor 1980 în Europa Centrală și de Est și, de asemenea, toate evenimentele vor reflecta traiectoria acestor state până la statutul actual.

Între 17 octombrie și 17 noiembrie 2024 se poate vizita la Muzeul Barjola din Gijón, Asturias, o nouă expoziție a artistei plastice Anka Moldovan, organizată cu sprijinul Institutului Cultural Român de la Madrid și al muzeului.

„Locul nostru și alte poezii” este întâlnirea simbolică dintre două artiste de adopție din Asturias: poeta Ana Blandiana, câștigătoare a prestigiosului Premiu Princesa de Asturias pentru Literatură 2024, și artista pictorița Anka Moldovan, de origine română, care, din 2019, locuiește și lucrează într-un hambar reabilitat în comuna Salas.

Acest proiect a luat naștere în urma colaborării dintre cele două artiste pentru editarea unei cărți la editura La Cama Sol, care va fi publicată în 2025. Anka Moldovan se inspiră din textele Anei Blandiana pentru a compune, pe lemn de tei, folosit în mod tradițional pentru realizarea icoanelor bizantine, un univers de umbre blânde, în care ființa se dizolvă subtil.

Sintonizarea cu care sunt asociate picturile și poeziile în această expoziție ne face să simțim că una este expresia celeilalte. Poezia Anei Blandiana ar putea fi exprimată de oricare dintre figurile feminine sau de siluetele estompate din lumea de ceață a Ankăi Moldovan. Într-o reciprocitate justă și necesară, pictura Ankăi Moldovan ar putea fi reinterpretarea vizuală a căutării eterne a Blandianei pentru a separa lucrurile de învelișul deformat al cuvintelor.

„Locul nostru / E undeva mai departe, / Sau, poate, a trecut / Și nu l-am recunoscut.” Acest poem dă titlul expoziției, în care ambele artiste își pun întrebări fundamentale despre existența ființei umane în singurătate și în societate, precum și în fața naturii. Acest „loc al nostru” sau acest non-loc nu este niciodată un cadou, nici o moștenire, ci o căutare permanentă într-un univers oniric de tăceri și aer, care ne permite să pătrundem în spațiul imaginației unde concretul prinde rădăcini într-o lumină care șterge toate granițele.

Lucrările Anei Blandiana și ale Ankăi Moldovan, fie îmbinate, fie separate, ne interpelează, ne reconfortează și ne reamintesc, printr-o estetică simplă și clară, că este posibil să găsim urme de frumusețe, frânturi de adevăr și un angajament etic ferm, provocând cititorii și vizitatorii prin metaforă și reîntorcându-se la toposul din Horațiu „Ut pictura poesis”.

Gabriela Melinescu (1942-2024)., una dintre cele mai cunoscute şi apreciate scriitoare din România,stabilită în Suedia din anul 1975, a decedat, pe data de 15 octombrie 2024, la vârsta de 82 de ani, la Stockholm, anunță ICR Stockholm și Ambasada României în Regatul Suediei.

Poetă, prozatoare, traducătoare şi graficiană, autoare a peste 20 de volume, Gabriela Melinescu s-a stabilit în Suedia, la vârsta de 33 de ani și s-a impus rapid în elita literară a acestei țări.

Poeta a îmbogățit spațiul scandinav prin literatura ei, Suedia are motive să îi fie foarte recunoscătoare.Am avut și bucuria de a colabora în cadrul unor proiecte de traducere a poeziei românești, printre care și opera Ilenei Mălăncioiu. Am fost onorată că am participat la celebrarea operei Gabrielei Melinescu, la Institutul Cultural din Stockholm, când ea a împlinit 80 de ani”, a declarat scriitoarea Agneta Pleijel.

Aflat la cea de a 63-a ediție, Festivalul Internațional de Film VIENNALE are loc în perioada 17-29 octombrie, în diferite cinematografe din capitala austriacă.

Și în acest an ICR Viena susține prezența la VIENNALE a unor importante producții cinematografice:

Opt ilustrate din lumea ideală”, regia Radu Jude,Christian Ferencz-Flatz, 2022-2024, România 71 minute

27.10., 18:45, Filmmuseum; film prezentat în versiunea originală, cu subtitrări în limba engleză

28.10., 21:30 Metro, Historischer Saal, film prezentat în versiunea originală, cu subtitrări în limba engleză

„Sleep #2”, regia Radu Jude, 2024 România, 62 minute

29.10. 11:00 Filmmuseum, kD, eZT

Regizorul va fi prezent la festival și va susține un Q&A cu publicul.

„TWST - Things We Said Today!”, regia Andrei Ujică, 2024 Franța, România 87 minute

20.10., 18.30, Metro, Historischer Saal, film prezentat în versiunea originală, cu subtitrări în limba engleză

21.10., 13.30, Filmmuseum, film prezentat în versiunea originală, cu subtitrări în limba engleză

Trio-ul de jazz contemporan Amphitrio anunță lansarea proiectului What Freedom Sounds Like. Proiectul, co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național și susținut de Institutul Cultural Român, cuprinde turneul internațional, desfășurat în perioada 14 octombrie - 21 noiembrie, cu ocazia lansării noului album Amphitrio, Timelines, precum și o serie de workshop-uri educative în școlile din România, și se va încheia cu realizarea unui documentar care va surprinde aspecte din turneu și interacțiunea trupei cu publicul și artiștii invitați.

Proiectul Amphitrio What Freedom Sounds Like are ca scop marcarea împlinirii a 35 de ani de la eliberarea din regimul comunist și, implicit, celebrarea aceluiași număr de ani de libertate a expresiei artistice. Astfel, turneul din cadrul proiectului constă într-o serie de concerte live cu un program cu compoziții proaspete de pe noul album al trio-ului, Timelines. Alcătuit din piese cu influențe din folclorul a opt țări fost comuniste (România, Ungaria, Bulgaria, Serbia, Slovacia, Cehia, Polonia, Germania), albumul urmărește promovarea identității naționale a acestora prin evidențierea autenticității și unicității fiecăreia. Concertele se vor desfășura atât în țările menționate, precum și în Austria, Danemarca și Azerbaidjan, în vederea conștientizării traumei colective și a reliefării multiculturalității europene.

Alături de Amphitrio vor urca pe scenă, în calitate de invitați, artiști de renume precum Nicolas Simion, Michael Acker, Ilko Gradev, Marius Ungureanu, Nicu Patoi, Răzvan Florescu, Sebastian Burneci, Cătălin Milea, Mihail Grigore, Blue Noise. La nivel național, proiectul cuprinde, de asemenea, desfășurarea, în șase școli din România, a unei serii de workshop-uri educative și interactive, care combină muzica înscrisă pe album cu elemente și noțiuni istorico-culturale, dar și cu un laborator de creație muzicală, în scopul înțelegerii de către tineri a impactului pe care contextul istoric l-a avut asupra culturii naționale. Ultimul pas va fi marcat prin publicarea unui material documentar care să răspândească mai departe în spațiul media imagini de pe parcursul desfășurării întregului proiect.

Concertele din cadrul turneului se vor desfășura în următoarele orașe: 14.10 – București; 16.10 – Timișoara; 17.10 – Cluj; 18.10 – Brașov; 21.10 – Baku, Azerbaidjan; 23.10 – Budapesta, Ungaria; 24.10 – Viena, Austria; 26.10 – Viena, Austria; 27.10 – Cracovia, Polonia; 29.10 – Brno, Cehia; 30.10 – Bratislava, Slovacia; 01.11 – Berlin, Germania; 02.11 – Frøstrup, Danemarca; 03.11 – Aalborg, Danemarca; 05.11 – Mönchengladbach, Germania; 06.11 – Köln, Germania; 08.11 – Belgrad, Serbia; 09.11 – Sofia, Bulgaria; 21.11 – București.

S-a încheiat la Chișinău cea de a XXII a ediție Ethno Jazz Festival, unul dintre cele mai cunoscute și apreciate festivaluri de ethno-jazz din sud-estul Europei, eveniment ce propune o formă nouă a comunicării armonioase între reprezentanții diferitelor națiuni și culturi promovând diversitatea și valorile etice ale societății multiculturale. Cele 21 de ediții desfășurate până acum au găzduit un număr impresionant de muzicieni celebri din peste 50 de țări situate pe 5 continente ale lumii.

Ambasada României la Skopje, în parteneriat cu Institutul Cultural Român prin Direcția Relații Internaționale, organizează a doua ediție a Săptămânii Filmului Românesc, în perioada 14 – 19 octombrie 2024. Cinci filme românești importante, cu relevanță reală pentru cunoașterea și promovarea imaginii României au fost proiectate în această perioadă la Cinemateca Republicii Macedonia de Nord.

Festivalul a debutat cu proiecția filmului Warboy (regia Marian Crișan). Invitat în deschiderea evenimentului a fost chiar regizorul filmului care a răspuns întrebărilor publicului, moderate de directorul Cinematecii, domnul Bojan Stanisik.

În cadrul Săptămânii Filmului Românesc în Skopjeau fost proiectate filmele:

· Warboy (regia Marian Crișan)

· Între Revoluții (regia Vlad Petri)

·Mammalia (regia Sebastian Mihăilescu)

·Arsenie. Viața de Apoi (regia Alexandru Solomon)

·Nu aștepta prea mult de la sfârșitul lumii (regia Radu Jude)

Institutul Cultural Român de la Varșovia susține participarea regizoarei Sarra Tsorakidis și a actriței Ilinca Hărnuț la Festivalul Internațional de Film de la Varșovia, a avut loc în perioada 11-20 octombrie.

Pelicula regizată de Sarra Tsorakidis, Ink Wash, este una dintre producțiile românești selectate în secțiunea KONKURS 1-2 (adresată regizorilor aflați la debut sau la al doilea lungmetraj). Cele două cineaste au participat în perioada 17-20 octombrie la sesiuni de întrebări și răspunsuri cu publicul, dar și la interviuri cu jurnaliști și la evenimentele adresate profesioniștilor.

Ink Wash prezintă povestea Lenei, o pictoriță care împlinește 40 de ani și care caută în munca ei un refugiu pentru durerea unei despărțiri. Filmul este debutul co-scenaristei și regizoarei Sarra Tsorakidis.

Filmul Reostat / Traffic, după un scenariu de Cristian Mungiu și regia de Teodora Ana Mihai, precum și coproducțiile cu participare românească Sfârșitul verii (r. Danis Tanović) și Waterdrop (Picătură de apă), în regia lui Robert Budina, au concurat în principala secțiune internațională. Albocalmin (r. Florin Șerban) și Tot ce rămâne (r. Andrei Redinciuc) concurează în secțiunea KONKURS – Filme scurtmetraje.

Festivalul Internațional de Film de la Varșovia este unul dintre cele mai prestigioase evenimente cinematografice poloneze. A fost înființat în anul 1985 iar din 2009 a fost acceptat în grupul de elită al evenimentelor acreditate de Federația Internațională a Asociațiilor Producătorilor de Film alături de festivaluri precum cele de la Cannes, Veneția, Berlin, Locarno, San Sebastian, Karlovy Vary. În acest an organizatorii au selectat 84 de lungmetraje și 60 de scurtmetraje.

Teatrul Național „Radu Stanca” din Sibiu (TNRS) a participat la bursa de spectacole de la Seul, în intervalul 4-12 octombrie, și la China Shanghai International Arts Festival, în perioada 11-18 octombrie, cu spectacolul „Romeo și Julieta”, o adaptare modernă după W. Shakespeare, în regia lui Andriy Zholdak. Turneul este susținut de Institutul Cultural Român și de Ministerul Culturii din România.

Andriy Zholdak, autorul spectacolului, a luat un „clasic” și l-a remixat. Cunoscutul regizor ucrainean (re)imaginează în stilul unui montaj cinematografic, non-linear, povestea celor doi îndrăgostiți, aplicând un filtru suprarealist și lăsând să strălucească limbajul poetic al lui W.Shakespeare. Potrivit criticilor, „Romeo și Julieta” este o „ploaie de meteoriți, întruchipată de tânăra echipă de actori ai teatrului și studenții secției de actorie, e referința unui mod de a fi, tânăr, frumos și viu”.

Romeo și Julieta” este un spectacol creat în cadrul proiectului european „LIBERTY”, finanțat prin Programul Europa Creativă. TNRS este partener „LIBERTY” alături de ArtReach, altonale GmbH, Explora - Il Museo dei Bambini di Roma, CESIE, Aalborg Karneval, Center E8, for promoting lifestyles, CNC DANSE - Nathalie Cornille, Pionirski dom - Center za kulturo mladih, Den Selvejende Institution Swinging Europe, TRAFO Contemporary Art House și European Educational Exchanges – Youth for Understanding.

Spectacolul „Romeo și Julieta” a avut loc pe 15 și 16 octombrie la Shanghai Theatre Academy STA Experimental Theatre.

Cea de-a 34-a ediție a Festivalului Național de Teatru (FNT) are loc în perioada 18-28 octombrie 2024, la București. Pe lângă cele 35 de spectacole românești, în acest an, sunt invitate și cinci spectacole din Germania, Irlanda, Polonia (două) și Belgia.

În cadrul Festivalului, Institutul Cultural Român susține modulul „Ateliere de dramaturgie pe texte originale româneștiˮ și modulul „Miriam Răducanu. 100 de aniˮ, cuprinde două evenimente: masa rotundă „Miriam Răducanu. A distruge pentru a recreaˮ, pe 19 octombrie 2024, ora 12.00, la Rezidența 9 BRD, str. Caragiale nr. 32, urmată de un performance creat de Miriam Răducanu cu Lari Georgescu; și spectacolul „Nocturn. Gigi Căciuleanu / Confesiuniˮ, desfășurat pe 20 octombrie 2024, ora 21:30, la Teatrul Bulandra, Sala „Liviu Ciuleiˮ.

Ediția de anul acesta se desfășoară sub semnul „Dramaturgiilor posibiluluiˮ, care analizează, cercetează și pune în valoare dinamica și tendințele fenomenului teatral românesc. Spectacolele au fost alese din perspectiva varietății formulelor dramaturgice, cei trei curatori, Mihaela Michailov, Călin Ciobotari și Ionuț Sociu punând accentul pe abordări în care structurile și conținuturile dramatice trezesc interesul spectatorilor. Atașamentul față de o temă sau alta, apetența pentru un anumit tip de estetică, sensibilitatea pentru un anume creator, disponibilitatea pentru un anumit tip de dramaturgie, șansa de a întâlni tipologii de spectacol mai puțin dezvoltate au fost în centrul alegerilor celor trei curatori.

Argumentul pentru care au fost selecționate cele cinci spectacolele din străinătate îl aflați de la Mihaela Michailov, curatoare FNT 2024: „Patru dintre cele cinci spectacole invitate din străinătate explorează, în formule teatrale cu dramaturgii variate, povești care au în centru raportul dintre generații, moșteniri transgeneraționale și istorii personale ale unor femei cu un trecut contorsionat. Sunt istorii care aduc cu ele contexte sociale și politice diferite, destine complicate și reflecții asupra lumii de azi. „Dance Me!ˮ, „Lippyˮ, „Poveștile bunicilor șoptite fiicelor de către mameˮ și „Méméˮ sunt incursiuni în conflicte dintre generații și sondări ale încercărilor de a le armoniza, sunt reconfigurări ale parcursului unor femei care au făcut alegeri radicale. Ultimele zile ale Elenei și Nicolae Ceaușescu, înscris în Sezonul Cultural România-Polonia 2024-2025, ne transpune în istoria noastră recentă, cu toate dilemele, incertitudinile și punctele de suspensie care intervin în reconstrucția unor evenimente marcante.”

Adriana Sohodoleanu: „Gust de vacanță - discuții gastronomice absolut savuroase, și mai vesele, și mai serioase, pornite de la filme, cărți, muzică, chiar și de la o baladă”
Produs de Radio România 20 Decembrie 2024, 15:05

Adriana Sohodoleanu: „Gust de vacanță - discuții gastronomice absolut savuroase, și mai vesele, și mai serioase, pornite de la filme, cărți, muzică, chiar și de la o baladă”

Radio România Cultural își modifică programul, în perioada 23 decembrie 2024 - 12 ianuarie 2025, pentru a...

Adriana Sohodoleanu: „Gust de vacanță - discuții gastronomice absolut savuroase, și mai vesele, și mai serioase, pornite de la filme, cărți, muzică, chiar și de la o baladă”
Comunicarea în era digitală. „Tot mai mulți oameni vor reflecta din ce în ce mai mult la diferența dintre public și privat, mai ales în contextul în care rețele sociale devin atât de periculoase”, Monica Jitariuc
Produs de Radio România 20 Decembrie 2024, 13:28

Comunicarea în era digitală. „Tot mai mulți oameni vor reflecta din ce în ce mai mult la diferența dintre public și privat, mai ales în contextul în care rețele sociale devin atât de periculoase”, Monica Jitariuc

„Orașul vorbește”  despre transformările relațiilor de familie și prietenie în contextul tehnologiei...

Comunicarea în era digitală. „Tot mai mulți oameni vor reflecta din ce în ce mai mult la diferența dintre public și privat, mai ales în contextul în care rețele sociale devin atât de periculoase”, Monica Jitariuc
Jurnalistul Matei Martin: „Avem o viață culturală vioaie, dar foarte săracă”
Produs de Radio România 20 Decembrie 2024, 13:18

Jurnalistul Matei Martin: „Avem o viață culturală vioaie, dar foarte săracă”

Orașul vorbește  cu  Matei Martin , jurnalist și redactor-șef al revistei  Observator Cultural  și...

Jurnalistul Matei Martin: „Avem o viață culturală vioaie, dar foarte săracă”
Iv cel Naiv: „Ficționarul e un fel de joc în care nu există reguli, doar să intri acolo și să-ți dai voie să scrii ce îți vine prin cap”
Produs de Radio România 19 Decembrie 2024, 12:16

Iv cel Naiv: „Ficționarul e un fel de joc în care nu există reguli, doar să intri acolo și să-ți dai voie să scrii ce îți vine prin cap”

Orașul vorbește  cu  Iv cel Naiv  despre cartea sa,  Ficționar , o agendă interactivă publicată de...

Iv cel Naiv: „Ficționarul e un fel de joc în care nu există reguli, doar să intri acolo și să-ți dai voie să scrii ce îți vine prin cap”
Magia muzicii și puterea mentorilor: cum se construiesc generații de artiști
Produs de Radio România 18 Decembrie 2024, 16:05

Magia muzicii și puterea mentorilor: cum se construiesc generații de artiști

Orașul vorbește  cu  Magdalena Ursu , profesor și coordonator al Catedrei de Vioară și Corzi Grave de la Colegiul...

Magia muzicii și puterea mentorilor: cum se construiesc generații de artiști
Dan Lungu: „Nostalgia are o rădăcină foarte puternică și în prezent, în modul în care omul își găsește locul în societatea în care trăiește și în viitorul care se construiește"
Produs de Radio România 17 Decembrie 2024, 13:56

Dan Lungu: „Nostalgia are o rădăcină foarte puternică și în prezent, în modul în care omul își găsește locul în societatea în care trăiește și în viitorul care se construiește"

Romanul emblematic  „Sînt o babă comunistă!”  de  Dan Lungu  va fi citit integral de...

Dan Lungu: „Nostalgia are o rădăcină foarte puternică și în prezent, în modul în care omul își găsește locul în societatea în care trăiește și în viitorul care se construiește"
Cronicari digitali. Spune-mi unde sunt. Putna: Între legendele istoriei și farmecul tradițiilor bucovinene
Produs de Radio România 17 Decembrie 2024, 12:09

Cronicari digitali. Spune-mi unde sunt. Putna: Între legendele istoriei și farmecul tradițiilor bucovinene

Alături de  Silvia Teodorescu  și ghidați de  Pascal Garnier , președintele Asociației pentru Dezvoltare...

Cronicari digitali. Spune-mi unde sunt. Putna: Între legendele istoriei și farmecul tradițiilor bucovinene
Noi apariții muzicale la Editura Casa Radio: „Georgeta Stoleriu, Viniciu Moroianu - La bonne chanson”
Produs de Radio România 17 Decembrie 2024, 00:40

Noi apariții muzicale la Editura Casa Radio: „Georgeta Stoleriu, Viniciu Moroianu - La bonne chanson”

La final de an, Editura Casa Radio invită publicul să descopere albumul „ Georgeta Stoleriu, Viniciu Moroianu...

Noi apariții muzicale la Editura Casa Radio: „Georgeta Stoleriu, Viniciu Moroianu - La bonne chanson”
Ascultă live

Ascultă live

05:00 - 06:00
Teatrul Național Radiofonic - Biografii, memorii
Ascultă live Radio România Cultural
05:05 - 06:00
IN ZORI
Ascultă live Radio România Actualităţi
Acum live
Radio România Muzical
Ascultă live Radio România Muzical
05:00 - 06:00
Espańol 4
Ascultă live Radio România Internaţional 1
04:00 - 06:00
Stagiunea Muzicală Radio (înregistrare RRM de vineri seara)
Ascultă live Radio România Internaţional 2
Acum live
Radio România Internaţional 3
Ascultă live Radio România Internaţional 3
Acum live
Radio România 3net
Ascultă live Radio România 3net
00:00 - 06:00
PROGRAM MUZICAL NOCTURN
Ascultă live Radio România Antena Satelor
Acum live
Radio Vacanța Fresh
Ascultă live Radio Vacanța Fresh
Acum live
Radio Vacanța Gold
Ascultă live Radio Vacanța Gold
Acum live
Radio Vacanța Nostalgia
Ascultă live Radio Vacanța Nostalgia
Acum live
Radio România București FM
Ascultă live Radio România București FM
Acum live
Radio România Braşov FM
Ascultă live Radio România Braşov FM
Acum live
Radio România Cluj
Ascultă live Radio România Cluj
Acum live
Radio România Constanța FM
Ascultă live Radio România Constanța FM
Acum live
Radio România Constanța Folclor
Ascultă live Radio România Constanța Folclor
00:00 - 06:00
Hit Mix ( emisiune muzicală specializată)
Ascultă live Radio România Oltenia Craiova
Acum live
Radio România Iași
Ascultă live Radio România Iași
Acum live
Radio România Reșița
Ascultă live Radio România Reșița
Acum live
Radio România Tg Mureș
Ascultă live Radio România Tg Mureș
Acum live
Radio România Timișoara FM
Ascultă live Radio România Timișoara FM
Acum live
Radio România Timișoara AM
Ascultă live Radio România Timișoara AM
Acum live
Radio România Arad FM
Ascultă live Radio România Arad FM
Acum live
Radio Chişinău
Ascultă live Radio Chişinău
Acum live
Radio România Tg Mureș în limba maghiară
Ascultă live Radio România Tg Mureș în limba maghiară
Acum live
Radio România Cluj în limba maghiară
Ascultă live Radio România Cluj în limba maghiară
Acum live
Radio eTeatru
Ascultă live Radio eTeatru