Concert extraordinar Corul Alexandrov – Red Army Choir la Bucuresti
21 September 2016
Oaza de muzica – PASAREA ROCK
21 September 2016

Pianistul Hauschka revine în România cu un concert la Sala Radio

Joi, 15 decembrie 2016, de la ora 20:00, pianistul Hauschka revine în România, cu un concert la Sala Radio din Bucureşti, dedicat tuturor iubitorilor muzicii clasice contemporane, dar şi publicului curios să experimenteze neconvenţionalul artistic al zilelor noastre.

În cadrul concertul de la Bucureşti, prezentat de ARTmania Classics, Hauschka promovează cel mai recent material discografic, „A NDO C Y” (2015).

Hauschka, pe numele său real Volker Bertelmann, este unul dintre cei mai cunoscuţi susţinători ai pianului modificat, al cărui sunet este alterat prin inserarea unor obiecte între sau pe corzile, ciocănelele şi amortizoarele pianului. Muzicianul cunoaşte pianul în totalitate şi nu se teme să îl abordeze cu sensibilitate şi dinamism, fiind capabil să utilizeze o gamă largă de influenţe.

Originar din Germania, Hauschka a debutat în 2004, cu albumul „Substantial”. De atunci, artistul a mai lansat peste zece materiale complexe de studio şi câteva ediții speciale de vinyl-uri. Printre cele mai cunoscute şi apreciate piese ale sale se numără: „Radar”, „Ping” şi „Craco”.

De-a lungul carierei sale, pianistul a compus muzică pentru coloanele sonore ale unor filme celebre, precum: „Bliss” (2012), „Wild Horses” (2013), „Futuro Beach” (2014), „The Boy” (2015) şi „Lion” (2016).

Bilete Hauschka la Sala Radio din Bucureşti

Biletele pentru concertul Hauschka de la Sala Radio din București, de pe 15 decembrie 2016, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim sau online de pe www.eventim.ro

sursa: iconcert.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *