Statul nu decontează terapia copiilor, tinerilor și adulților cu dizabilități
18 July 2018
Protestele și felul în care au evoluat ele în lume
19 July 2018

Despre brand-ul Icon Arts vorbește la Născut în România Sebastian Gheorghiu – fondator

 

International Contemporary Arts (ICon Arts) este povestea unui proiect cultural ambitios ce s-a transformat intr-un fenomen complex de arta contemporana independenta, recunoscut la nivel european. ICon Arts inseamna un curs international de arta (Academia ICon Arts) si un festival de concerte si spectacole (Festivalul ICon Arts).

 

Inceputa in 2003, sub forma unor cursuri de vara si axata pe interpretare de muzica contemporana, Academia ICon Arts si-a propus sa sudeze legaturi intre tineri interpreti si compozitori, virtuozi si fauritori ai sunetelor noii generatii. La granita dintre educatia formala si cea nonformala, Academia ICon Arts a creat mediul propice pentru ca tinerii muzicieni sa se dezvolte si sa aiba acces la masterclass-uri de nivel international.

 

In paralel cu Academia s-a dezvoltat Festivalul ICon Arts, o serie de concerte sustinute, pe de-o parte, de participanti ai Academiei, pe de alta parte de nume ale muzicii contemporane recunoscute la nivel mondial.

 

ICon Arts se mandreste cu cei 150 de tineri din intreaga lumea, ce se reunesc anual la Sibiu, atrasi de cadrul intercultural, de posibilitatile de dezvoltare profesionala si personala, workshopuri si concerte sustinute de nume cu autoritate in viata culturala internationala.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *