Aplicația românească prin care tinerii vor descoperi muzeele și casele memoriale mai puțin cunoscute din România
14 June 2017
ILUSTRATE  DIN CUBA – Benny Morè
17 June 2017

Bilet de îmbarcare spre… Covasna şi apoi către Cuba…

Legendele şi-au găsit loc aici unde există o Vale a Zânelor, plină de farmec şi de comori ascunse.. O cascadă, planul înclinat de la Comandău, izvorul Elvira şi pentru că, nu-i aşa, în orice poveste apar şi personaje negative, sălaşul lor este chiar în centrul oraşului Covasna, în Vulcanul Balta Dracului, o erupţie de noroi şi gaze folosită pentru prima oară ca bază de tratament.

* * *

Pregătiţi de drum, trecem graniţa şi ne îndreptăm spre Cuba, de unde o nouă ilustrată sonoră ne-a fost expediată de către colegii noştri de la Radio Taino. Astăzi vom vorbi despre viaţa şi opera unui mare muzician pe care, după spusele criticilor, ..amplul registru  interpretativ şi talentul înnăscut pentru compoziţia muzicală l-au plasat pe culmile culturii cubaneze”. Înregistrările sale au continuat să fie ascultate peste timp, iar viaţa i s-a transformat în legendă.

* * *

 

Vă aşteptăm astăzi 17 iunie 2017, de la ora 13,15 la ora 14,00, pe Radio România Cultural şi www.radioromaniacultural.ro. dar şi pe pagina de Facebook a emisiunii – „Bilet de îmbarcare”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *