ILUSTRATE  DIN CUBA – Benny Morè
17 June 2017
ILUSTRATE  DIN CUBA – La Giraldilla
18 June 2017

Bilet de îmbarcare spre… Covasna şi apoi către Cuba…

Apele minerale carbogazoase, bicarbonatate, sodice, clorurate, feruginoase şi gazul terapeutic de mofetă sunt produse ale manifestărilor postvulcanice. Prin calităţile lor terapeutice fac din Covasna o staţiune unicat, de valoare europeană, axată în principal pe prevenirea şi tratarea afecţiunilor cardiovasculare. Când spui Covasna spui în primul rând stațiune de tratament.

* * *

Călătoria noastră sonoră continuă, iar Biletul de îmbarcare se prelungeşte de astă dată în afara graniţelor ţării. Aşa cum deja v-am promis de data trecută, astăzi vom face cunoştinţă (prin intermediul colegilor noştri de la Radio Taino) cu povestea unei sculpturi, simbol al oraşului Havana. Aşadar, tema pe care v-o propun astăzi la Ilustrate din Cuba, este La Giraldilla (intrată în Patrimoniul Mondial UNESCO) şi legenda ce o învăluie.

* * *

 

Vă aşteptăm astăzi 18 iunie 2017, de la ora 13,15 la ora 14,00, pe Radio România Cultural şi www.radioromaniacultural.ro. dar şi pe pagina de Facebook a emisiunii – „Bilet de îmbarcare”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *