Vernisajul expoziției Benzi Desenate de Șerban Andreescu Vineri 17 ianuarie 2020, ora 19.00 la Casa Filipescu-Cesianu
15 January 2020
RECOMANDĂRI culturale – joi, 16 ianuarie
16 January 2020

AUDIO Benzile Desenate românești la început de an

Se pare ca banda desenata romaneasca prinde radacini din ce in ce mai adinci in ultimii ani! Noul val al autorilor bd si evenimentele dedicate celei de-a 9-a arte sunt din ce in ce mai frecvente! Drept urmare, nici nu a inceput anul bine, ca aceste povesti in casete si cu bule de dialorg isi fac loc in programul evenimentelor culturale la nivel national.??????? ?????????: ?????̦?? ????̂???̦?? ?? ?????̆ ????????̆, este un eveniment dedicat celebrării Zilei Culturii Naționale si se desfasoara în data de ?? ????????, ?̂? ???????̦??, ?? ????? (???? ???????), între orele 11-21. Organizator Asociatia Escu.
Muzeul Municipiului București vă invită la vernisajul expoziției Benzi Desenate de Șerban Andreescu, prima expoziție personală de bandă desenată a autorului, vineri 17 ianuarie 2020, ora 19.00 la Casa Filipescu-Cesianu (Calea Victoriei nr. 151). Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.
World Snow Day (Ziua Mondială a Zăpezii) este un eveniment simultan organizat anual în a treia duminică din an, sub umbrela Federației Internaționale de Schi. Anul acesta pentru data de 19 ianuarie, s-au înregistrat, ca și organizatoare, școli de schi din 44 de țări de pe 4 continente. La noi în țară, pe lângă Văliug unde vor avea loc si ateliere de benzi desenate coordonate de Mihai Ionut Grajdeanu, stațiuni înscrise ca participante sunt încă 5: Bușteni, Cavnic, Predeal, Poiana Brașov și Vatra Dornei.

interviu de Madalina Corina Diaconu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *