Cât de greu este să reciclăm echipamentele electrice şi electronice uzate?
12 octombrie 2018
Azi la Radio România Cultural: Născut în România – Invitat Ionuţ Popescu, proprietar la Centrul de echitaţie Potcoava de la Runcu
13 octombrie 2018

Ana Maria Brânză: Scrima este un șah în mișcare, trebuie să gândești întotdeauna cu o mișcare înaintea adversarului

Scrimera Ana Maria Brânză a publicat prima ei carte la Editura Curtea Veche. Despre En garde. Fetița cu masca tricoloră, care se lansează pe 20 octombrie la București, Ana Maria Brânză a vorbit cu Ioana Bâldea Constantinescu la Radio România Cultural.
Ana Maria Brânză este unul dintre cei mai îndrăgiți ambasadori ai sportului românesc peste hotare. În copilărie, când era pur și simplu „Brânzica“, a descoperit din întâmplare, cu ajutorul fratelui ei, un sport nobil: scrima. I s-a dedicat cu pasiune și a făcut din el o carieră și un rost în viață, ajungând de-a lungul anilor campioană națională, europeană, mondială și olimpică. Ana Maria ar vrea să fie un model pentru toți copiii care își doresc să izbândească într-un domeniu, oricare ar fi el, și crede din toată inima că povestea fetiței năzdrăvane, care s-a luptat până când a cucerit aurul olimpic la spadă, poate fi povestea oricărui prichindel ambițios și cu poftă de joacă.
Foto.-Alexandru-Dolea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *