Vorba de cultură – invitată, poeta și jurnalista Elena Vlădăreanu

Despre seria de autor Albert Camus de la Polirom, astăzi, la Revista Literară Radio
11 februarie 2018
Da’DeCe are literatura muzeu? Pentru familii și școli
12 februarie 2018

Vorba de cultură – invitată, poeta și jurnalista Elena Vlădăreanu

În perioada 12 – 16 februarie, emisiunea „Vorba de cultură” (Radio România Cultural) o are ca invitată pe poeta și jurnalista Elena Vlădăreanu.

Elena Vlădăreanu a absolvit Facultatea de Litere (Universitatea din București) și un masterat în studii vizuale la Centrul de Excelență în Studiul Imaginii. A debutat în 2002, cu volumul „din confesiunile distinsei doamne m.” (colecția underground „carmen”, editată de un cristian) și cu „Pagini” (Editura Timpul, 2002). Alte cărți de poezie: „Fisuri” (Pontica, 2003), „europa. zece cântece funerare” (Cartea Românească, 2005), „spațiu privat. A notebook, cu 33 de ilustrații de Dan Perjovschi” (Cartea Românească, 2009), „Non Stress Test” (Casa de Pariuri Literare, 2016). A scris texte și a creat spectacole alături de regizorul Robert Bălan – „Habemus bebe”, „Identic natural”.

La Radio România Cultural, realizează o emisiune despre filme.

Cel mai recent volum al său este „Bani, muncă, timp liber” (Nemira) și a ajuns deja la al doilea tiraj.

Ascultaţi-o pe Elena Vlădăreanu în emisiunea „Vorba de cultură”, difuzată la Radio România Cultural, de luni 12 până vineri 16 februarie, între orele 12:00 şi 12:30. Realizator, Ema Stere.

FOTO: ALEXANDRU DOLEA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *