VIP Portraits 
23 January 2018
10 ani de la dispariţia compozitorului ŞTEFAN NICULESCU
23 January 2018

Vizitează Muzeele Vaticanului în 3D la Happy Cinema

„The Vatican Museums 3D” continuă la Happy Cinema seria de documentare despre muzeele din toată lumea.

Vatican Museums 3D este programat pe 1 martie de la ora 19:50 sau pe 8 martie de la ora 19:00. Biletele pot fi achizitionate de aici: https://www.happycinema.ro/the-vatican-museums-3d/

„ The Vatican Museums 3D” aduce pentru prima dată în HD un film 3D produs în interiorul Muzeelor Vaticanului și al Capelei Sixtine, pentru a arăta capodoperele din aceste colecții așa cum nu au mai fost văzute vreodată. Camera se apropie de Pietà, de sculpturile moderne ale lui Fontana, de frescele lui Raphael, de picturile lui Giotto, Leonardo da Vinci și Caravaggio, dar și de cele ale artiștilor Van Gogh, Chagall și Dalì.

Un eveniment fascinant, unic și spectaculos:  istoria unuia dintre cele mai renumite muzee din lume. O mega-producție realizată de către o echipă de 40 de profesioniști care a filmat imagini uimitoare pe timp de noapte, prin holurile care găzduiesc unele dintre lucrările de artă cele mai rare și prețioase din lume, care provin din toate  culturile și toate epocile.

 

În curând la Happy Cinema veți putea viziona și alte filme care vă oferă tururi spectaculoase în cele mai cunoscute orașe și expoziții din lume.

Prețul biletelor este de 26 lei și se achiziționează de la cinematograf, sau online de la:

https://www.happycinema.ro/the-vatican-museums-3d/

Ochelarii 3D nu sunt incluşi în preţ. Ei se pot pot achiziţiona de la casa de bilete a cinematografului.

Pentru detalii accesați pagina de Facebook: https://www.facebook.com/events/1549585918430100/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *