Smart Summer: 5 pași ca să devii mai isteț vara asta!
16 June 2017
Magia se întâmplă la Târgul de Sânziene de la Grădina cu Artiști
16 June 2017

UrbanEye invită designerii români într-o expoziție despre procesul creativității: – Understanding Design –

Designerii români pot propune proiecte (obiect, arhitectură, urban etc.) pentru expoziția Understanding Design până pe 25 iunie. Evenimentul, organizat de UrbanEye Film Festival în parteneriat cu Dizainăr, va avea loc între 4 – 5 noiembrie 2017, la București.

Cine, de ce și cum se lucrează la un proiect românesc de design, de la concept până la realizare? Acestea sunt întrebările pe care și le-au pus organizatorii acestei expoziții:

Credem că este momentul să explorăm de unde provine creativitatea prin deconstrucția procesului de design. Vrem să facem asta împreună în cadrul festivalului, la expoziția nu doar de produse, ci de proces al creativității: Understanding Design.”

Pentru selecția proiectelor vor fi apreciate: conceptul, originalitatea proiectului, dar și originalitatea prezentării produsului alături de procesul de creație și execuție. Organizatorii încurajează prezentarea lor prin metode cât mai creative și interactive (multimedia, mixed-media, VR, augmented reality, realizarea produsului la fața locului – limita este doar imaginația  și posibilitatea de a construi expoziția).

Participarea este gratuită. Formularul de înscriere și regulamentul se găsesc pe site-ul UrbanEye Film Festival.

///

Understanding Design este un proiect al asociației ARTA în dialog co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional și de Ordinul Arhitecților din România din timbrul arhitecturii.

Pentru mai multe detalii:

www.UrbanEye.rowww.dizainar.ro
Facebook: UrbanEyeDizainar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *