Ioan Gyuri Pascu a murit în această dimineaţă
26 September 2016
Desenează, scrie povești, fă-ți prieteni în Octombrie la Fundația Calea Victoriei
26 September 2016

Ultima emisiune la Radio România Cultural a lui Ioan Gyuri Pascu

Ștefan Naftanailă și Ioan Gyuri Pascu - emisiunea Music Show, 24 septembrie 2016

Sâmbata, 24 septembrie, invitatul emisiunii Music Show a fost Ioan Gyuri Pascu

 

12 Comments

 1. Adinutza says:

  Doar Dumnezeu face planuri pentru noi…..Suflet in lumina Gyuri!

 2. Gabi says:

  Dumnezeu l-a chemat sa-i descreteasca fruntea si sa-i cante. Suflet frumos Gyuri

 3. Daniela nIcolescu says:

  L-am iubit din prima zi ! cred ca era un spectacol Divertis din anii ’90. il vedeam ca pe un nemuritor. Era o valoare sigura in seiful inimii mele! si va ramane asa, doar ca nu-l voi mai putea intalni pe strada sa-i pot spune “Te iubesc, omule!” S-a intamplat o data acum vreo 15 ani si s-a cam speriat in primul moment, dar cred ca apoi a inteles.Era doar bucuria unui om simplu care intalneste un OM drag.

 4. IN aceasta zi nefasta pentru GYURI cand a trecut in nefiinta il ascult comentand si cantand la ultimul interviu ,cine ar fi crezut ?ca doar dupa cateva ore nu o sa mai fie,ce parere de rau si regrete am in acest moment ascultandu-l,Doamne ce este viata?UN OM care ne-a bucurat de atatea ori cu cantecele ,scheciurile comoco-acide de la Divertis si nu numai,imi pare bine ca Dumnezeu mi-a dat posibilitatea sa-l intalnesc sa-i vorbesc , urandu-i mult succes in toata activitatea sa ,si indrazneata cum sunt l-am sarutat pe obraz,asta se intampla la Romexo unde repeta la pavilionul 10 sau 20 sau 21 nu mai stiu exact ,astazi deschizand calculatorul m-a intristat mult vestea ca a murit acest OM BUN in tot ceeace a facut si un mare suflet frumos.Dumnezeu sa-l odihneasca in pace si lumina !
  daca l-ar fi ascultat un medic bun si-ar fi dat seama ca ceva nu-i in regula cu acesteaccese de tuse,probabil nu se simtea bine,acum este tardiv sa mai fac culpa cuiva,ajunge langa ceilalti oameni de cultura care sau stins si sunt in ceruri.Doamne iarta-i toate pacatele daca a avut si lumineaza-i calea spre TINE,sa-i fie tarana usoara!

 5. Radulescu Aurelia says:

  chiar nu inteleg de ce mi-ati sters comentariu spunand ca am mai spus acest lucru,Dumnezeu sa-l odihneasca in pace si lumina alaturi de intreaga pleiada de actori si cantareti ce au plecat in cealalta lume ,alaturi de Dumnezeu!

 6. Ionut says:

  Îmi pare rău că nu o sâ-i mai auzim zâmbetul din glas!
  Un intreviu de colecție! În august ne-a părăsit Adrian Enescu, acum și dragul Gyuri!
  Dumnezeu sa-l odihneasca în pace!

 7. Anda Gheorghiu says:

  La sfârșitul anilor 80, am avut parte de niște baluri ale bobocilor extraordinare la ASE, erau spectacole de înaltă clasă, în care se manifestau artistic atât colegii noștri, studenți (inclusiv brigada ASE, de neuitat), cât și personalități cunoscute-Ducu Bertzi, Silvia Dumitrescu, Anda Călugăreanu, Eusebiu Ștefănescu și, mai ales, favoriții noștri-trupa Divertis. Când intra Ioan Gyury Pascu se lumina scena, talentul său fabulos ne încânta, făcea niște improvizații muzicale și ludice unice, mai ales la concursurile de Miss. Muzicuță, chitară, tobe, clape, pe toate le făcea. Bancuri în neștire, foc de artificii…Ne va fi dor de el…

 8. IOANE TU NU MA UITASEI,TI AI AMINTIT DE MINE IMEDIAT CUM AM INCEPUT SA CANT,LA DINACORD,DUPA MULTI ANI,DOAMNE IMI PLANGE SUFLETUL MEU, INGER BUN,TRISTETEA M IA TAIAT RASUFLAREA,LACRIMI SI DURERE VESNIC IOANE PENTRU TINE,NU , NU, NU TREBUIA DOAMNE!!!!! DRUM BUN FRATIOR FRATIOR DRAG.

 9. Marcel Chelba says:

  Gyuri, m-auzi? Stai puțin, că venim și noi. Nu prea mai avem ce face pe aici.

 10. Elena Stoican says:

  Romaniei ii mor prea repede valorile! Parca s-au urcat cu totii pe un tobogan si aluneca fara control! Ieri, Ioan Gyuri Pascu – azi, Sebastian Papaiani! Dumnezeu sa va odihneasca, oameni minunati!

 11. valentin says:

  Mare talent ! L-am ascultat acum f atent ,si spun ca a fost o persoana extraordinara ,fiind impresionat inclusiv si de modul sau de a gandi despre tot ceea ce reprezinta viata omului !
  Mare pacat ca ne-a parasit atat de brusc,avea inca mult de oferit publicului .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *