DOCUMENTAR: 22 de ani de la moartea marelui violonist Ion Voicu
24 February 2019
Ilustrata din Amsterdam – Camerata YES și Enescu
25 February 2019

Trupa byron a lansat piesa ”Nouă” însoțită de un videoclip

*Piesa este disponibilă pentru difuzare în format mp3 și wav aici : https://overground.sharepoint.com/:f:/s/team/EtwfDcwVYhBPun9D_F7ewo4B_FpbcJ-dNN476HlZIewgMQ?e=lth8Ee

Cel mai nou cântec byron se numește “Nouă” și va apărea pe viitorul album de studio al trupei. Videoclipul este realizat de Laszlo Demeter, iar filmările au avut loc în Munții Bucegi la începutul lunii februarie.

byron – Nouă (official video)
https://www.youtube.com/watch?v=LIC2275QsCc

Piesa „Nouă” este disponibilă pentru download și streaming pe iTunes, Apple Music, Deezer, Spotify, Google Play și restul serviciilor de distribuție digitală aici: 
https://byron.lnk.to/Noua

Nouă poate părea un cuvânt banal, piesa nouă de la byron, a noua piesă pe care au scris-o pentru noul album, hehe, haios și tot așa. Dar poate fi și o dedicație: nouă, nu altora. Poate fi și numărul cetățenilor români care părăsesc țara într-o oră de câțiva ani încoace. La fel cum poate fi o banală piesă de despărțire. Sau un cântec despre prieteni care nu mai sunt printre noi nu pentru că au murit, ci pentru că au ales să se despartă de coșmarul cu care noi încă alegem să ne confruntăm zi de zi.” – Dan Byron

Videoclipul „Nouă” a fost realizat de Laszlo Demeter, cu actorul Paul Ruben Grec în rolul principal. Mulțumiri speciale merg către REEA. Filmările au avut loc în Munții Bucegi la începutul lunii februarie. Piesa a fost înregistrată la Unda Recording în București și este produsă de Dan Georgescu și Alexei Țurcan.

byron în concert:

– 1 martie, Form Space, Cluj Napoca

– 15 martie, Acaju, Iași

– 21 martie, MMB Showcase Festival, București

– 29 martie, Rombo Pub, Băicoi

byron:

Dan Byron – voce, chitară, flaut
Sergiu „6” Mitrofan – clape, voce, chitară

Dan Georgescu – chitară

Laszlo Demeter – bass

Ovidiu Cristian – tobe

www.byron.ro

http://fb.com/byronmusic 
http://instagram.com/byronband

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *