‘ANGLO-LOGOS’ 52 -22 NOV., 2019
22 November 2019
“TIME IS …ENGLISH”: IN ASTEPTAREA CRACIUNULUI: STRAVECHI OBICEIURI SI TRADITII BRITANICE
4 December 2019

“TIME IS …ENGLISH”: NOŢIUNI DE BAZĂ CU PRIVIRE LA ORDINEA ADVERBELOR ÎN LIMBA ENGLEZĂ

Credit foto: Arhiva personală SILVIA BLENDEA

  • În Gramatică, “ADVERBE” reprezintă termenul generic pentru părţile de vorbire întrebuinţate în vederea modificării verbelor, a adjectivelor, a altor adverbe, a propoziţiilor sau frazelor, …în mod specific: adverbele de mod/ de loc/ de frecvenţă/   de  timp,   respectiv  de  scop.
  • În cazul particular al limbii engleze, cele cinci categorii de adverbe sunt obiectul unei flexibilităţi prudente în privinţa locului acestora în economia propoziţiilor sau a frazelor, în funcţie de tipul lor, de elementele pe care le modifică, de intenţia comunicaţională şi, în sfârşit, dar nu în ultimul rând, de logica internă a acestei  limbi.
  • Astfel, ediţia de MIERCURI, 27 NOIEMBRIE, 2019 a Cursului săptămânal, exclusiv online, de limba engleză: ‘TIME IS …ENGLISH’ se constituie, dragi prieteni,  într-un  mini-ghid  pe  tema:  “NOŢIUNI    DE   BAZĂ   CU   PRIVIRE   LA   ORDINEA   ADVERBELOR   ÎN  LIMBA   ENGLEZĂ”.
Credit foto: Arhiva personală SILVIA BLENDEA
  • Constant language practice and experience, implicitly, have the ultimate say in applying grammar rules, and: ‘ESSENTIALS ON THE ORDER OF ADVERBS   IN  ENGLISH’  will  hopefully  serve  as  a  reminder  of  this  factual  truth:

              Realizator:  SILVIA  BLENDEA

     

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *