Descoperă pulsul Bucureștiului
15 November 2016
Concert Horia Brenciu & HB Orchestra la Patinoarul Drumul Taberei
15 November 2016

Teatrul Toma Caragiu va invita la concertul extraordinar Christmas Jazz

Teatrul Toma Caragiu va invita duminică, 18 decembrie, de la ora 19.00, la concertul extraordinar Christmas Jazz susținut de Emy Dragoi & Grand Orchestră.

Celebrul acordeonist, dirijor și compozitor Emy Dragoi vă așteaptă la un concert festiv de Crăciun alături de Grand Orchestră, un grup format din numeroși  instrumentiști din România dar și din străinătate. Invitații speciali ai serii vor fi actorii Teatrului Național București, Medeea Marinescu și Marius Manole.

Muzică, poezia și teatrul  vor face că atmosfera Crăciunului să vibreze pe scenă și în sufletele spectatorilor. Spectacolul va include piese clasice de iarnă, interpretate în stilul muzicii de jazz dar și valsuri vieneze într-un decor de basm.

Vă așteptam la un spectacol plin de emoție și de bucurie, în care puteți asculta cântece de iarnă binecunoscute în interpretarea unor muzicieni de excepție. Veți asculta șlagăre internaționale că White Christmas sau Santa Claus îs Coming to Town, dar și o suită de colinde  românești, melodii ce vor fi însoțite de vocile angelice ale membrilor grupului vocal ALL’S CHOIR.

Biletele se pot achiziționa de la Agenția de bilete a teatrului sau online, accesând link-ul

https://ove.ro/christmas-jazz-emy-dragoi-grand-orchestra

Prețul unui bilet este de 60 lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *