Ilustrata din Amsterdam – Compoziția cu linii galbene
1 May 2017
Balul Bucureștiului Interbelic
2 May 2017

Swing with Joy! – primul concert în grădina GreenTea

Luna mai înseamnă pentru grădina noastră culoare și miresme: caprifoi care își face deja simțită aroma, lavandă timidă și nerăbdătoare să înflorească și trandafiri delicați care încep să-și dezvăluie nuanțele. Ne-am gândit că am putea completa acest tablou de primăvară urbană cu un concert… special: prima noastră seară muzicală în grădină! Vă așteptăm cu puțină magie: atmosfera caldă, luminițe din zecile de felinare care împânzesc grădina și artiști care ne vor umple sufletele de bucurie!
Voce: Cristiana Radu
Pian: Lucian Stana
Invitat: Maximilian Muntean
Cristiana Radu abordează genuri muzicale diferite, de la stilul american al anilor ’20, jazz standard și swing al anilor
’30 până la muzica braziliană de jazz și muzica Micului Paris. Stilul său versatil și elegant este destinat iubitorilor de
muzică oldies and goldies. De la Antonio Jobim până la marii clasici, Ella Fitzgerald, Natalie Cole și Doris Day, Cristiana îmbină stilul de standard, swing și bossa nova cu cel de ethno jazz.
Maximilian Muntean este un interpret cu o bogată experiență în concerte susținute atât solo, cât și alături de colegii săi din trupele Merci Band și New Vegas Show. A avut apariții apreciate de public atât la Vocea României, cât și în Semifinalele Selecției Naționale Eurovision, unde a participat cu o piesă compusă de colegul său de trupă din New Vegas Show, Petru Călinescu. A studiat pianul de la vârsta de 6 ani, apoi a făcut o trecere către interpretarea vocală de jazz și ulterior către muzică ușoară.
***
vineri, 5 mai 2017, ora 20:00
rezervări: 0749 090 202
artist support: 30 lei
Ceainăria GreenTea
Strada Dr. Burghelea 24 – sector 2, București
Facebook event: facebook.com/events/1365143290210098
***
Parteneri media: Radio România Cultural, Teen Press, IQool, ConcerteAzi.ro, InOras.ro, Anyplace.ro, Online Gallery

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *