Patru noi spații și un proiect special produs pentru JAZZ™ 2017
6 April 2017
Repere și ecouri ale avangardei românești
6 April 2017

Spatiul nipon in spatiul online la Tolba cu educatie

Ce se va intampla cand o sageata din Tolba va pleca spre Tara Soarelui Rasare?

Va imaginati deja transformarea fantastica demna de un animé, in care sageata se va infige adanc in solul japonez si va deveni arma preferata a unui erou, gen Naruto, sau va deveni fratele mai mic al lujerului de bambus, crescand la o lungime gigantica, sau poate va deveni betisoarele cu care veti savura misoshiru sau kaiten-zushi, sau va fi pur si simplu, pensula cu care veti putea incerca sa redati caracterele kanji?
Spatiul nipon asa cum vi-l imaginati face parte din spatiul online la Tolba cu educatie!

Din data de 9 aprilie pana la sfarsitul lunii iunie, lansam varianta cursurilor de limba japoneza online, pentru adulti si copii din toata tara, cursuri care se pot desfasura in format one-to-one sau cu mini grupuri de 2, 5 pana la 10 persoane, pe durata a trei luni, agreand un interval orar impreuna.

Trainerul este vorbitor nativ japonez, absolvent in comunicare interculturala al Universitatii Ryukoku din Kyoto si are experienta in predarea limbii japoneze ca limba straina. A indeplinit roluri ca cele de coordonator activitati in tabere de vara si de orientare turistica, monitor de schi, organizator de evenimente si este pasionat de shakihachi, shinobue (flauturi), wadaiko (taiko – toba specific japoneza), Aikido, istoria Bushido si animeuri. Va asteptam sa il cunoasteti!
Mai multe detalii gasiti pe siteul nostru, la sectiunea Cursuri de limba japoneza.

Nu uitati ca Tolba cu educatie inseamna si tabere de limbi straine intr-un amestec potrivit cu drumetiile, excursiile, aventura, jocurile, activitatile creative si IT – ul. Capul de afis in ceea ce priveste limbile straine este limba engleza, dar putem oferi, japoneza, germana, franceza si spaniola daca se intrunesc conditiile minime de participare, si anume, cel putin 10 inscrisi. Locatiile noastre sunt orasul Petrosani si statiunea Parang.
Nou!_Tabara_cu_limba_engleza_Twin English

Tabara cu limba engleza_The Activity_Gliders

Tabara cu limba engleza_The Playful_Trails

Tabara cu limba engleza_The Camp in Motion

Tabara_cu_limba_engleza_si_informatica_HD Web Insights

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *