Oaza de muzică – EUGEN DOGA-80 de ani! Eu tot timpul îmi imaginez ascultătorul în faţa mea
1 March 2017
Mărțișoare la mărțișor
1 March 2017

Soprana ADELA ZAHARIA este … VOCEA UMANĂ de astăzi

Este o  aradeanca cu studii universitare la Cluj -Napoca, o… combinatie fericita de talent muzical,voce frumoasa si look ideal pentru scena de opera. La toate acestea (daruri native) a adaugat responsabilitate, seriozitate,disciplina si  multa munca. Marile roluri ale  vietii sale,intalnirile memorabile sunt cele pe care le asteapta,nerabdatoare (si recunoaste) convinsa ca vor veni,la timpul lor.  Pana atunci invata,pregateste rolurile care i se cer dar si pe cele pe care si le doreste, stiind ca nimic solid nu se realizeaza din salturi spectaculoase.
Face parte din “trupa”de romani  talentati de la Deutsche Oper am Rhein -Dusseldorf, tineri care incep sa “urce” treptele  catre succesul international.  Despre ce a insemnat experienta germana,ce asteapta,ce isi doreste si ce urmeaza in proiectele sale de viitor,povesteste cu simplitate si… optimism.
Daca doriti sa aflati cum lucreaza, cum traieste, ce sperante impleteste o tanara artista din Arad intr-o  alta tara europeana, Germania, ascultati-o pe Adela.

1 Comment

  1. Balascuta Alexe says:

    Buna ziua,

    va rog frumos sa-mi scrieti depre interpretul si ariile difuzate in emisiunea de joi, 21.02.2019, intre 16:30 si 17:00 (emisiunea doamnei Mihaela Soare: Vocea Umana).
    Am fost fascinat de cele audiate!
    Va multumesc frumos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *