Studii medicale pentru tratamentul cu radiații electromagnetice
20 Aprilie 2017, 06:24
În cadrul Universității Ovidius există un centru medical de cercetare în domeniul cancerului unde se fac o serie de studii preliminare cu privire la tratamentul cu radiații electromagnetice. În anii ’30 ai secolului trecut, Raymond Rife, medic și inventator american, descoperea că orice microorganism, sau orice agent patogen are o anumită frecvență de rezonanță, numită MOR (Mortality Oscilatory Rate) Rata de Oscilație Mortală, dacă noi găsim această frecvență a unui virus și îl vom expune la această frecvență în câteva zeci de secunde virusul este mort. În cadul Centrului Medical de Cercetare în Domeniul Cancerului din Constanța au demarat studiile care să fundamenteze teoretic și să răspundă la întrebarea: care este mecanismul prin care undele electromagnetice de anumite frecvențe interacționează cu celulele vii.
Doctorul Ioan Aurel Băcean a construit un aparat care produce unde electromagnetice de diferite frecvente, pentru tratarea diverselor boli, precum, hepatita, accidente cerebrale vasculare, paralizii, etc.
Doctorul Băcean a fost invitat să prezinte acest aparat în cadrul Atelierului de Lucru cu tema „Integrarea materialelor nanostructurate în sisteme mecatronice” organizat în data de 5 aprilie, de Institutul pentru Nanotehnologii și Surse Alternative de Energie - INSAE din cadrul Universității „Ovidius” din Constanța în parteneriat cu Institutul Național de Cercetare Dezvoltare pentru Mecatronică și Tehnica Măsurării - București.
Interviu cu prof.univ Eden Mamut Directorul institutului pentru Nanotehnologii și Surse Alternative de Energie din cadrul Universității Ovidius din Constanța și dr. Ioan Aurel Băcean