AUDIO Mâncărurile românești și originea lor (IV)
19 Mai 2020, 11:29
Chef Cirpian Feraru ne dezvăluie proveniența celor mai cunoscute mâcăruri românești.
editare Madalina Corina Diaconu
foto: Chef Cirpian Feraru
19 Mai 2020, 11:29
Chef Cirpian Feraru ne dezvăluie proveniența celor mai cunoscute mâcăruri românești.
editare Madalina Corina Diaconu
foto: Chef Cirpian Feraru
Profesorul Matei Gheboianu , conferențiar și decan al Facultății de Istorie din București, este unul dintre acei...
ADHD-ul este adesea asociat cu copiii energici, neastâmpărați și mereu în mișcare. Totuși, există forme mai puțin...
Robert Șerban nu este doar poet, jurnalist și om de cultură, ci și un observator fin al lumii care-l înconjoară....
Nominalizată la Premiile Grammy pentru înregistrarea cu „Pulcinella” de Stravinski (dirijată de Pierre...
Pe 7 martie, la Cinema Muzeul Țăranului din București, cinefilii au ocazia să vadă filmul Iddu. Scrisori Siciliene ,...
Traficul de persoane rămâne una dintre cele mai grave probleme sociale din România, iar Ioana Sandescu Bauer este...
Într-o lume în care tehnologia poate schimba destine, Olivia Vereha este una dintre femeile remarcabile care...
În acest episod Cultura la farfurie , Adriana Sohodoleanu ne poartă prin istoria și aromele...