AUDIO Mâncărurile românești și originea lor (III)
12 Mai 2020, 10:59
Chef Cirpian Feraru ne dezvăluie proveniența celor mai cunoscute mâcăruri românești.
editare Madalina Corina Diaconu
foto: Chef Cirpian Feraru
12 Mai 2020, 10:59
Chef Cirpian Feraru ne dezvăluie proveniența celor mai cunoscute mâcăruri românești.
editare Madalina Corina Diaconu
foto: Chef Cirpian Feraru
Radio România Cultural își modifică programul, în perioada 23 decembrie 2024 - 12 ianuarie 2025, pentru a...
„Orașul vorbește” despre transformările relațiilor de familie și prietenie în contextul tehnologiei...
Orașul vorbește cu Matei Martin , jurnalist și redactor-șef al revistei Observator Cultural și...
Orașul vorbește cu Iv cel Naiv despre cartea sa, Ficționar , o agendă interactivă publicată de...
Orașul vorbește cu Magdalena Ursu , profesor și coordonator al Catedrei de Vioară și Corzi Grave de la Colegiul...
Romanul emblematic „Sînt o babă comunistă!” de Dan Lungu va fi citit integral de...
Alături de Silvia Teodorescu și ghidați de Pascal Garnier , președintele Asociației pentru Dezvoltare...
La final de an, Editura Casa Radio invită publicul să descopere albumul „ Georgeta Stoleriu, Viniciu Moroianu...