Ascultă Radio România Cultural Live

Weekend 9-10 septembrie LA „Străzi deschise – București, Promenadă urbană”: Spectacole de Teatru și Ateliere pentru copii Pe Calea Victoriei, concerte de jazz, spectacole de magie și circ în cartierul aviației

Strazi deschise - Bucuresti, Promenada urbana_ARCUB

09 Septembrie 2023, 05:33

În weekendul 9-10 septembrie, programul artistic „Străzi deschise – București, Promenadă urbană” propune bucureștenilor spectacole-lectură, teatru de păpuși și ateliere pentru copii, momente inedite de meditație și relaxare, numere de acrobație și expoziții pe Calea Victoriei. Totodată, strada General Ștefan Burileanu redevine pietonală în acest weekend și găzduiește activități artistice și recreative.

Unul dintre cele mai de impact proiecte outdoor care dau viaţă oraşului în sezonul estival, „Străzi deschise – Bucureşti, Promenadă urbană” a luat startul în luna aprilie şi propune bucureştenilor, până în luna octombrie, o serie de weekenduri pietonale în oraş menite să transforme spaţiul public, altminteri aglomerat, în zone de relaxare temporare pentru locuitori şi turişti. Weekendurile pietonale presupun instaurarea unor zone temporar pietonale în diverse puncte centrale şi din cartierele Bucureştiului şi organizarea unor activări stradale şi momente artistice pe traseele pietonale ale evenimentului.

„Străzi deschise – București, Promenadă urbană” este organizat de Primăria Capitalei, prin Direcția Cultură, Învățământ, Turism a Municipiului București, alături de ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului București și PROEDUS – Centrul de Proiecte Educaționale și Sportive al Municipiului București.

Zone pietonale „Străzi deschise – București, Promenadă urbană” / 9-10 septembrie 2023:

Calea Victoriei, între Piața Victoriei și Splaiul Independenței, între orele 10:00 și 22:00;

Strada General Ștefan Burileanu, între strada Nicolae Caramfil și strada Av. Alexandru Șerbănescu (sector 1), între orele 10:00 și 21:00.

Program artistic „Străzi deschise – București, Promenadă urbană” Calea Victoriei / 9-10 septembrie 2023

De la spectacole de teatru de stradă la ateliere de teatru pentru copii, concerte de muzică meditativă la minunate momente de acrobație, programul weekendului 9-10 septembrie la „Străzi deschise – București, Promenadă urbană” include activități artistice și recreative pentru publicul de toate vârstele.

Sâmbătă, 9 septembrie, începând cu ora 11.00, traseul pietonal pe Calea Victoriei va fi animat de atelierul de teatru pentru copii „Turtița fermecată” al Teatrului „Ion Creangă”. Atelierul este inspirat din celebra poveste din folclor „Turtița năzdrăvană” și propune celor mici o aventură fascinantă care începe pe scenă și continuă la măsuțele de lucru, unde cei mici vor avea activități de lucru manual.

Programul artistic continuă cu concertul de muzică meditativă Kirtan, unde membrii Centrului de Studii Vedice ISKCON București vor prezenta practicile artei meditative tradiționale Kirtan. Pietonii se vor delecta cu acordurile liniștitoare ale muzicii Kirtan. Workshopul de muzică meditativă Kirtan, programat la ora 17.00 în zona Muzeul Național de Artă al României – Biserica Kretzulescu, este unul dintre proiectele câștigătoare ale Apelului deschis pentru completarea programului artistic „Străzi Deschise – București, Promenadă urbană”, organizat de ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului Bucureşti.

Spectacolul-lectură interactiv „D᾿ale carnavalului” dă tonul activităților din a doua parte a zilei de sâmbătă, de la ora 18.00, pe trotuarul din fața Parcului „Nicolae Iorga”. Personajele caragialești vor fi interpretate de actorii Mihaela Mihăescu (Mița Baston), Gabriela Porumbacu (Didina Mazu), Cristi Toma (Iordache), Mihai Răzuș (Iancu Pampon), Mihai Baranga (Nae Girimea), Dragoș Mușat (Catindatul), Ionel Nițulescu (Ipistatul), în cadrul proiectului artistic „Ochii minții”. Spectatorii, cei mari și cei mici, deopotrivă, se vor amuza de încurcăturile ce le dau „bătăi de inimă” protagoniștilor.

Circul Metropolitan București revine pe Calea Victoriei, în zona Monumentului Revoluției, sâmbătă, începând cu ora 19.30, cu Parada personajelor, spectacole de acrobație pline de surprize și emoții pentru pietoni, în special pentru copii.

Programul dedicat copiilor continuă sâmbătă seara, începând cu ora 18.00, în fața Muzeului Național de Artă al României, cu momentele de teatru de păpuși ale Teatrului de Animație Țăndărică. Copiii se vor amuza de giumbușlucurile impresionantelor personaje care vor anima atmosfera de weekend.

Duminică, programul artistic „Străzi deschise – București, Promenadă urbană” pe Calea Victoriei ia startul cu spectacole dedicate copiilor. Micuții actori ai trupei de teatru „Jucăușii” vor interpreta spectacolul „Bădăranii”, după Carlo Goldoni, de la ora 11.00, în zona rezervată din fața Muzeului Național de Istorie a României. În continuare, grupul vocal „Arta jucăușă” va oferi trecătorilor momente de muzică și dans folcloric. Spectacolele sunt organizate de Clubul de artă pentru copii „Arta Jucăușă”.

Programul dedicat publicului tânăr se extinde și în zona Statuii Iuliu Maniu, cu atelierul de teatru „Fuga prin povești” al Teatrului „Ion Creangă”, programat la ora 11.00. Copiii vor fi introduși în tainele artei teatrale și vor afla cum pot deveni personajele lor preferate, ce tehnici teatrale ar putea utiliza și ce anume presupune improvizația.

Zona din fața Muzeului Național de Artă al României va găzdui, de la ora 18.00, ineditul spectacol de păpuși „Aport!” al actriței Alinei Neagoe, în care cățelușul Arthur încearcă să învețe trucuri de la dresorul său neîndemânatic, spre deliciul celor mici.

Atât spectacolele Clubului de artă pentru copii „Arta Jucăușă”, cât și proiectul „Aport!” sunt proiecte câștigătoare ale Apelului deschis pentru completarea programului artistic „Străzi deschise”.

Spectacolul de teatru „O noapte furtunoasă” din cadrul proiectului „Ochii minții” încheie programul din acest weekend pe Calea Victoriei la „Străzi deschise – București, Promenadă urbană”. Începând cu ora 18.00, actorii Ioana Flora (Veta), Mihaela Mihăescu (Zița), Cristi Toma (Chiriac), Mihai Baranga (Jupân Dumitrache), Mihai Răzuș (Ipingescu), Dragoș Mușat (Spiridon), Richard Bovnoczki (Rică Venturiano), Ionel Nițulescu (Mitocanul-Pastramagiul) vor pune în scenă aventurile pline de umor din celebra piesă a lui Ion Luca Caragiale.

În ambele zile de weekend, Casa Filipescu-Cesianu a Muzeului Municipiului București își așteaptă vizitatorii în intervalul orar 10.00-17.30 cu expozițiile „Muzeul Vârstelor – de la copilărie la senectute”, „În apropierea sfinților. Frescele Mănăstirii Văcărești după 40 de ani” și „Povestea unei biserici de mahala. Sf. Nicolae-Udricani”.

Program artistic „Străzi deschise – București, Promenadă urbană” pe strada General Ștefan Burileanu (sectorul 1) / 9-10 septembrie 2023

În sectorul 1 al Capitalei, programul artistic al weekendului 9-10 septembrie la „Străzi deschise – București, Promenadă urbană” se desfășoară în intervalul orar 10.00-21.00 pe strada General Ștefan Burileanu, între strada Nicolae Caramfil și strada Av. Alexandru Șerbănescu.

De la ateliere de creație pentru copii la concursuri, spectacole de circ, magie, concerte de muzică pop și jazz, locuitorii sectorului 1 vor avea la dispoziție activități artistice variate adecvate publicului de toate vârstele, organizate de PROEDUS în colaborare cu DGASMB, Teatrul „Stela Popescu”, Școala de Balet Arabesque, CTMB, Școala de Artă București, Teatrul Dramaturgilor Români și Teatrul de Comedie.

Și pentru că în acest weekend se desfășoară Bucharest Jazz Festival, la Combinatul Fondului Plastic, jazzul invadează și traseul pietonal din sectorul 1 la „Străzi deschise – București, Promenadă urbană” cu concertul trupei Funky Misfits, duminică, 10 septembrie, de la ora 15.00. Concertul Funky Misfits se numără printre proiectele câștigătoare ale Apelului deschis pentru completarea programului artistic „Străzi deschise”.

Din programul weekendului 9-10 septembrie din sectorul 1 nu lipsesc activitățile sportive, zonele de joacă și mișcare, asigurate de PROEDUS – Centrul de Proiecte Educaționale și Sportive București.

Școala de Artă București invită publicul să admire expoziții de pictură, colaje, grafică, design vestimentar, decorațiuni interioare, precum și expoziția „Atelier pe simeze” a Secției Pictură copii la sediul său din sectorul 4 al Capitalei, pe strada Cuza Vodă nr. 100. Expozițiile pot fi vizitate în ambele zile de weekend, în intervalul orar 10.30-21.30.

Restricții rutiere

Calea Victoriei | În weekendul 9-10 septembrie 2023, pe durata restricțiilor instituite, se va permite traversarea pe Calea Victoriei, pe strada Sevastopol, strada Gheorghe Manu, Bulevardul Dacia, strada Ion Câmpineanu, bulevardul Regina Elisabeta, strada Știrbei Vodă între Calea Victoriei și Dem. I. Dobrescu. Traficul Societății de Transport București va fi deviat, fără afectarea călătorilor.

Se va permite accesul riveranilor către domiciliu, precum și către unitățile economice din zonă conform indicatoarelor montate temporar pe durata restricțiilor pe următoarele străzi: strada Frumoasă între strada Sevastopol și Calea Victoriei, strada Gina Patrichi între bulevardul Lascăr Catargiu și Calea Victoriei, Calea Griviței între strada Constantin Budișteanu și Calea Victoriei, cu mențiunea că accesul auto al riveranilor va fi redirecționat către aleea din fața Palatului Știrbei, apoi către strada Banului.

În weekendurile în care se desfășoară evenimentul „Străzi deschise”, traficul rutier pe Calea Victoriei se reia pe timpul nopții până dimineața (în ziua de sâmbătă spre duminică), începând de la ora 22:00 până la ora 09:00. Pentru siguranța participanților la eveniment, pe arterele pe care nu mai circulă mașini se închid și pistele de biciclete.

Strada General Ștefan Burileanu | Vineri, 8 septembrie, traficul rutier pe strada General Ştefan Burileanu va fi restricționat între strada Nicolae Caramfil și strada Av. Alexandru Șerbănescu începând cu ora 22:00 și se va relua luni, 11 septembrie, începând de la ora 6:00 dimineața.

PROGRAM ARTISTIC „STRĂZI DESCHISE – BUCUREȘTI, PROMENADĂ URBANĂ”

WEEKENDUL #19: 9-10 SEPTEMBRIE 2023

SÂMBĂTĂ, 9 SEPTEMBRIE 2023

Calea Victoriei – Muzeul Municipiului București – Casa Filipescu-Cesianu

10:00 – 17:30 „Muzeul Vârstelor – de la copilărie la senectute” // „În apropierea sfinților. Frescele Mănăstirii Văcărești după 40 de ani” // „Povestea unei biserici de mahala. Sf. Nicolae-Udricani” – expoziții (Muzeul Municipiului București)

Calea Victoriei – zona Statuie Iuliu Maniu

11:00 – 12:00 „Turtița fermecată” – atelier de teatru pentru copii care are la bază bine-cunoscuta poveste din folclor „Turtița năzdrăvană” (Teatrul „Ion Creangă”)

Calea Victoriei – zona Muzeul Național de Artă al României – Biserica Kretzulescu

17:00 – 18:00 Workshop / concert de muzică meditativă Kirtan – practici de meditație (Asociația Centrul de Studii Vedice ISKCON București) – proiect câştigător al Apelului deschis pentru completarea programului artistic „Străzi deschise”

Calea Victoriei – trotuarul din fața Parcului „Nicolae Iorga”

18:00 – 20:00 „D᾿ale carnavalului” – spectacol-lectură interactiv cu actorii Mihaela Mihăescu (Mița Baston), Gabriela Porumbacu (Didina Mazu), Cristi Toma (Iordache), Mihai Răzuș (Iancu Pampon), Mihai Baranga (Nae Girimea), Dragoș Mușat (Catindatul), Ionel Nițulescu (Ipistatul) (în cadrul proiectului artistic „Ochii minții”)

Calea Victoriei – zona Muzeul Național de Artă al României

18:00 – 19:30 Spectacole de teatru (Teatrul de Animație Țăndărică)

​18:00 – 18:05 ​George Simian – „Michael Jackson”

18:05 – 18:10 Liliana Gavrilescu – „Lady C”

18:10 – 18:15 Ioan Brancu – „Mambo nr. 5”

18:15 – 18:20 Ioana Popovici Chelaru – „Lie, ie, veselie”

18:20 – 18:25 George Simian – „Balonul”

18:25 – 18:30 Liliana Gavrilescu – „Baba Veta”

18:30 – 18:35 Ioan Brancu – „Lebăda roșie”

18:35 – 18:40 Ioana Popovici Chelaru – „Viva Mexico”

18:40 – 18:45 George Simian – „Pictorul”

18:45 – 18:50 Liliana Gavrilescu – „Rosina”

18:50 – 18:55 Ioan Brancu – „Miorița”

18:55 – 19:00 Ioana Popovici Chelaru – „N&G”

19:00 – 19:05 George Simian – „Pe sârmă”

19:05 – 19:10 Liliana Gavrilescu – „Clovnul”

19:10 – 19:15 Ioan Brancu – „Câinele albastru”

19:15 – 19:20 Ioana Popovici Chelaru – „Două cuvinte”

Calea Victoriei – zona Monumentul Revoluției

19:30 – 20:10 Parada personajelor – spectacole de acrobații (Circul Metropolitan București)

Sectorul 1 – Str. General Ștefan Burileanu (zona cuprinsă între strada Nicolae Caramfil și strada Av. Alexandru Șerbănescu)

10:00 – 21:00 Activități sportive, zone de joacă și mișcare (PROEDUS)

10:00 – 13:00 „București – orașul nostru!” – Atelier de creație (DGASMB)

10:00 – 13:00 „Brățările prieteniei” – Atelier de confecționat (DGASMB)

10:10 – 11:00 „Stela în vacanță!” – Atelier de joacă (Teatrul „Stela Popescu”)

11:00 – 11:45 Spectacol de dans (Școala de Balet Arabesque)

12:00 – 20:00 Zonă de activități interactive – concursuri (CTMB)

14:00 – 16:00 „Floarea soarelui” – atelier de creaţie / „Albinuța” – atelier de pictură pe lemn (DGASMB)

16:00 – 16:45 Magitot (Teatrul Dramaturgilor Români)

17:00 – 17:45 Spectacol de dans contemporan (Școala de Artă București)

17:00 – 19:00 „Ghicește obiectul!”, „Sărituri cu coarda”, „Cu ce gândim?” – Jocuri interactive (DGASMB)

18:00 – 18:45 Concert de muzică de promenadă (Școala de Artă București)

18:50 – 19:40 Spectacol interactiv de magie (CTMB)

19:00 – 19:45 Concert de muzică populară (Școala de Artă București)

Sectorul 4 – Strada Cuza Vodă nr. 100

10:30 – 21:30 Colaj de imagini – expoziție de colaje – experți Cristina Dragomir, Iulian Lucan, secția Pictură adulți (Școala de Artă București)

10:30 – 21:30 Mixajul artelor – expoziție de artă decorativă – experți Maria Constantinescu, Elena Borundel (Școala de Artă București)

10:30 – 21:30 Atelier pe simeze – expoziție de pictură – experți Ioana Ionescu, Elisabeta Făcăianu, Cristina Dragomir, secția Pictură copii (Școala de Artă București)

10:30 – 21:30 Expoziție de grafică – cursanți – experți Antonia Corgoja, Diana Alexe, secția Grafică (Școala de Artă București)

10:30 – 21:30 Art Nouveaux – de la decorativ la funcțional – expoziție de design vestimentar – expert Maria Constantinescu, secția Design vestimentar (Școala de Artă București)

10:30 – 21:30 Art Nouveaux – de la decorativ la funcțional – expoziție de decorațiuni interioare – expert Elena Borundel, secția Decorațiuni interioare (Școala de Artă București)

10:30 – 21:30 Expoziție de iconografie – cursanți – expert Cristina Istrate, secția Iconografie (Școala de Artă București)

DUMINICĂ, 10 SEPTEMBRIE 2023

Calea Victoriei – Muzeul Municipiului București – Casa Filipescu-Cesianu

10:00 – 17:30 „Muzeul Vârstelor – de la copilărie la senectute” // „În apropierea sfinților. Frescele Mănăstirii Văcărești după 40 de ani” // „Povestea unei biserici de mahala. Sf. Nicolae-Udricani” – expoziții (Muzeul Municipiului București)

Calea Victoriei – zona Muzeul Național de Istorie a României

11:00 – 12:00 „Bădăranii”, Carlo Goldoni – spectacol jucat de trupa de teatru „Jucăușii” // Spectacole de muzică și dans folcloric – Grupul vocal „Arta Jucăușă” (Clubul de artă pentru copii „Arta Jucăușă”) – proiect câştigător al Apelului deschis pentru completarea programului artistic „Străzi deschise”

Calea Victoriei – zona Statuie Iuliu Maniu

11.00 – 12.00 „Fuga prin povești” – atelier de teatru pentru copii (Teatrul „Ion Creangă”)

Calea Victoriei – trotuarul din fața Parcului „Nicolae Iorga”

18:00 – 20:00: „O noapte furtunoasă” – spectacol-lectură interactiv cu actorii Ioana Flora (Veta), Mihaela Mihăescu (Zița), Cristi Toma (Chiriac), Mihai Baranga (Jupân Dumitrache), Mihai Răzuș (Ipingescu), Dragoș Mușat (Spiridon), Richard Bovnoczki (Rică Venturiano), Ionel Nițulescu (Mitocanul-Pastramagiul) (în cadrul proiectului artistic „Ochii minții”)

Calea Victoriei – zona Muzeul Național de Artă al României

18:00 – 19:00 „Aport!” – spectacol de animație pentru copii – demonstrație de dresaj canin (Alina Neagoe) – proiect câştigător al Apelului deschis pentru completarea programului artistic „Străzi deschise”

Sectorul 1 – Str. General Ștefan Burileanu (zona cuprinsă între strada Nicolae Caramfil și strada Av. Alexandru Șerbănescu)

10:00 – 21:00 Activități sportive, zone de joacă și mișcare (PROEDUS)

10:00 – 13:00 Atelier de creație – desen/pictură (DGASMB)

10:10 – 11:00 „Stela în vacanță” – Atelier de joacă (Teatrul „Stela Popescu”)

10:00 – 13:00 „Plasă de vise” – Atelier de confecționare (DGASMB)

11:00 – 11:30 Spectacol de circ (Circul Metropolitan București)

12:00 – 12:40 Spectacol interactiv de muzică, pantomimă și improvizație (Teatrul de Comedie)

12:00 – 20:00 Zonă de activități interactive – concursuri (CTMB)

14:00 – 14:40 Spectacol interactiv de muzică, pantomimă și improvizație (Teatrul de Comedie)

14:00 – 16:00 „Balena sclipitoare” – Atelier de colaje mărgele (DGSMB)

15:00 – 16:00 Concert JAZZ (Funky Misfits: Andrada Cretu – clape, Sergiu Popa – bas, Gabriel Draghici – chitară, Florina Fritz Popescu – tobe) – proiect câştigător al Apelului deschis pentru completarea programului artistic „Străzi deschise”

16:00 – 16:40 Spectacol interactiv de muzică, pantomimă și improvizație (Teatrul de Comedie)

16:00 – 18:00 Modelaj cu lut și confecționare tablou cu scoici (DGASMB)

17:00 – 17:45 Spectacol de dans contemporan (Școala de Artă București)

18:00 – 18:45 Concert de muzică de promenadă (Școala de Artă București)

18:50 – 19:40 Spectacol interactiv de magie (CTMB)

19:00 – 19:45 Concert de muzică populară (Școala de Artă București)

20:00 – 20:45 Concert de muzică pop (Școala de Artă București)

Sectorul 4 – Strada Cuza Vodă nr. 100

10:30 – 21:30 Colaj de imagini – expoziție de colaje – experți Cristina Dragomir, Iulian Lucan, secția Pictură adulți (Școala de Artă București)

10:30 – 21:30 Mixajul artelor – expoziție de artă decorativă – experți Maria Constantinescu, Elena Borundel (Școala de Artă București)

10:30 – 21:30 Atelier pe simeze – expoziție de pictură – experți Ioana Ionescu, Elisabeta Făcăianu, Cristina Dragomir, secția Pictură copii (Școala de Artă București)

10:30 – 21:30 Expoziție de grafică – cursanți – experți Antonia Corgoja, Diana Alexe, secția Grafică (Școala de Artă București)

10:30 – 21:30 Art Nouveaux – de la decorativ la funcțional – expoziție de design vestimentar – expert Maria Constantinescu, secția Design vestimentar (Școala de Artă București)

10:30 – 21:30 Art Nouveaux – de la decorativ la funcțional – expoziție de decorațiuni interioare – expert Elena Borundel, secția Decorațiuni interioare (Școala de Artă București)

10:30 – 21:30 Expoziție de iconografie – cursanți – expert Cristina Istrate, secția Iconografie (Școala de Artă București)

Numărătoare inversă pentru microstagiunea aniversară „Zilele Teatrului Național Iași”, ediția a II-a
Muzică-Dans-Arte 20 Noiembrie 2024, 13:49

Numărătoare inversă pentru microstagiunea aniversară „Zilele Teatrului Național Iași”, ediția a II-a

În perioada 1-6 decembrie, se desfășoară ediția a II-a a microstagiunii „Zilele Teatrului Național Iași”,...

Numărătoare inversă pentru microstagiunea aniversară „Zilele Teatrului Național Iași”, ediția a II-a
100% Mozart cu Simona Strungaru, solistă și dirijoare alături de Orchestra de Cameră Radio
Muzică-Dans-Arte 20 Noiembrie 2024, 13:47

100% Mozart cu Simona Strungaru, solistă și dirijoare alături de Orchestra de Cameră Radio

O seară integral dedicată marelui Amadeus și o prezență inedită pe scena Sălii Radio! Simona Strungaru – pe care...

100% Mozart cu Simona Strungaru, solistă și dirijoare alături de Orchestra de Cameră Radio
Expoziție „V. Voiculescu: 140 de ani de la naștere | Eros și Agape. Viața unui scriitor și medic”
Muzică-Dans-Arte 20 Noiembrie 2024, 13:45

Expoziție „V. Voiculescu: 140 de ani de la naștere | Eros și Agape. Viața unui scriitor și medic”

Vineri, 22 noiembrie , începând cu ora 17.00 , Muzeul Național al Literaturii Române îi invită pe...

Expoziție „V. Voiculescu: 140 de ani de la naștere | Eros și Agape. Viața unui scriitor și medic”
Eurosonic Noorderslag 2025 - Festivalul care redefinește scena muzicală europeană
Muzică-Dans-Arte 20 Noiembrie 2024, 11:20

Eurosonic Noorderslag 2025 - Festivalul care redefinește scena muzicală europeană

Eurosonic Noorderslag (ESNS) revine între 15 și 18 ianuarie 2025, în Groningen, Olanda, cu cea de-a 39-a ediție,...

Eurosonic Noorderslag 2025 - Festivalul care redefinește scena muzicală europeană
Mezzosoprana Ruxandra Donose și soprana Leontina Văduva,  recitaluri la Paris, pe 26 și 30 noiembrie, cu Turnee de poveste... pretutindeni
Muzică-Dans-Arte 20 Noiembrie 2024, 11:14

Mezzosoprana Ruxandra Donose și soprana Leontina Văduva, recitaluri la Paris, pe 26 și 30 noiembrie, cu Turnee de poveste... pretutindeni

Mezzosoprana Ruxandra Donose împreună cu pianistul Sergiu Tuhuțiu și soprana Leontina Văduva alături de pianistul şi...

Mezzosoprana Ruxandra Donose și soprana Leontina Văduva, recitaluri la Paris, pe 26 și 30 noiembrie, cu Turnee de poveste... pretutindeni
Mircea Dinescu invitat la SCENA GÂNDIRII - Conferințele Operei Naționale București
Muzică-Dans-Arte 19 Noiembrie 2024, 13:21

Mircea Dinescu invitat la SCENA GÂNDIRII - Conferințele Operei Naționale București

Pe  9 decembrie 2024 , de la orele  16:30 , invitat la  SCENA GÂNDIRII - Conferințele Operei Naționale...

Mircea Dinescu invitat la SCENA GÂNDIRII - Conferințele Operei Naționale București
Turneul Național Vioara lui Enescu continuă în alte trei orașe după triumful de la Ateneul Român din București. Cele patru instrumente din categoria Tezaur ajung la Brașov, Deva și Bistrița
Muzică-Dans-Arte 19 Noiembrie 2024, 13:19

Turneul Național Vioara lui Enescu continuă în alte trei orașe după triumful de la Ateneul Român din București. Cele patru instrumente din categoria Tezaur ajung la Brașov, Deva și Bistrița

După un concert cu sala plină la Ateneul Român din București, ediția a 13-a a Turneului Național Vioara lui Enescu...

Turneul Național Vioara lui Enescu continuă în alte trei orașe după triumful de la Ateneul Român din București. Cele patru instrumente din categoria Tezaur ajung la Brașov, Deva și Bistrița
La Galeria Giotto din Erevan, o expozitie Ervant Nicogosian. Recuperare prin ciclurile "Ferestre" și "Gulag"
Muzică-Dans-Arte 19 Noiembrie 2024, 11:34

La Galeria Giotto din Erevan, o expozitie Ervant Nicogosian. Recuperare prin ciclurile "Ferestre" și "Gulag"

Ervant Nicogosian , pictor român de origine armeană, s-a născut la Odesa în 1928 și a murit...

La Galeria Giotto din Erevan, o expozitie Ervant Nicogosian. Recuperare prin ciclurile "Ferestre" și "Gulag"
Ascultă live

Ascultă live

16:00 - 16:30
Legendele muzicii
Ascultă live Radio România Cultural
15:05 - 18:00
Obiectiv, România
Ascultă live Radio România Actualităţi
Acum live
Radio România Muzical
Ascultă live Radio România Muzical
16:00 - 16:56
Đóńńęŕ˙ ďĺđĺäŕ÷ŕ 1
Ascultă live Radio România Internaţional 1
Acum live
Radio România Internaţional 2
Ascultă live Radio România Internaţional 2
Acum live
Radio România Internaţional 3
Ascultă live Radio România Internaţional 3
Acum live
Radio România 3net
Ascultă live Radio România 3net
Acum live
Radio România Antena Satelor
Ascultă live Radio România Antena Satelor
Acum live
Radio Vacanța Fresh
Ascultă live Radio Vacanța Fresh
Acum live
Radio Vacanța Gold
Ascultă live Radio Vacanța Gold
Acum live
Radio Vacanța Nostalgia
Ascultă live Radio Vacanța Nostalgia
Acum live
Radio România București FM
Ascultă live Radio România București FM
15:05 - 19:00
Sens unic
Ascultă live Radio România Braşov FM
Acum live
Radio România Cluj
Ascultă live Radio România Cluj
Acum live
Radio România Constanța FM
Ascultă live Radio România Constanța FM
Acum live
Radio România Constanța Folclor
Ascultă live Radio România Constanța Folclor
Acum live
Radio România Oltenia Craiova
Ascultă live Radio România Oltenia Craiova
Acum live
Radio România Iași
Ascultă live Radio România Iași
Acum live
Radio România Reșița
Ascultă live Radio România Reșița
Acum live
Radio România Tg Mureș
Ascultă live Radio România Tg Mureș
Acum live
Radio România Timișoara FM
Ascultă live Radio România Timișoara FM
Acum live
Radio România Timișoara AM
Ascultă live Radio România Timișoara AM
Acum live
Radio România Arad FM
Ascultă live Radio România Arad FM
Acum live
Radio Chişinău
Ascultă live Radio Chişinău
Acum live
Radio România Tg Mureș în limba maghiară
Ascultă live Radio România Tg Mureș în limba maghiară
Acum live
Radio România Cluj în limba maghiară
Ascultă live Radio România Cluj în limba maghiară
Acum live
Radio eTeatru
Ascultă live Radio eTeatru