Ascultă Radio România Cultural Live

Lansăm instalația vizuală Trecuturi Prezente. Arhiva și corpul activată performativ În trei zile aici va crește iarba…

02 Noiembrie 2022, 15:26

Trecuturi Prezente. Arhiva și corpul

Instalație vizuală și performativă

5 - 22 noiembrie

/SAC @ Malmaison

Calea Plevnei 137C, etaj 2

Program de vizitare

Joi-vineri 16:00-20:00

Sâmbătă 14:00-20:00

Concept: Ioana Marinescu

Filmări: Laurențiu Calciu

Curator program Open Context: Alex Radu

În trei zile aici va crește iarba…

Acțiuni performative

5, 6, 12, 13 și 17 noiembrie, ora 19.30

Performeri: Smaranda Găbudeanu,

Iulia Mărăcine, Katia Pascariu, Ana Turos

Invitat special: Aurelia Anton

Ce rămâne când aparent nu mai e nimic?

Paradoxal, cu cât trece mai mult timp, cu atât mai mult ne interesează lucrurile la care nu mai avem acces. Orașul Pompei este extraordinar păstrat sub lava care l-a acoperit într-o singură zi acum 2000 de ani. Golul lăsat în lavă prin dispariția materiei organice a devenit matrița corpurilor de ipsos, martori palpabili ai acelei lumi. Ca într-o oglindă răsturnată, în urma distrugerii programatice a dealului Uranus, deși recentă, nu a rămas aproape nimic tangibil, doar câteva fragmente fizice; s-a creat în schimb o comunitate cu amintiri extrem de vii.

Vă invităm în perioada 5-22 noiembrie la /SAC @ Malmaison la instalația vizuală activată performativ în zilele de 5, 6, 12, 13 și 17 noiembrie - o pendulare între uitare și recuperare, ștergere și reconstruire. Aducem spații, obiecte și povești din timpuri trecute în prezent, le reconfigurăm, creăm experiențe care devin noi surse de arhivă. Deveniți martori ai acestui mecanism tipic de arhivare subiectivă.

Voi cum vă conectați cu propria istorie?

Ioana Marinescu a încercat să înțeleagă o parte a orașului care dispărea în copilăria ei, în anii ‘80: a cercetat arhive, a descoperit fotografii, a luat interviuri foștilor locuitori ai zonei Uranus. A fost interesată de abordarea subiectivă a arhivei, de trezirea ei și relaționarea cu prezentul și prin corp. Aici a apărut latura performativă prin care ne conectează cu acest subiect devenit, între timp, și teză de doctorat. Astfel, proiectul pluridisciplinar Trecuturi Prezente. Arhiva și corpul, cercetează relația dintre corp, memorie și arhivă în diverse comunități dislocate din locuri distruse radical. Demersul artistic a fost dezvoltat împreună cu Smaranda Găbudeanu (coregraf și performer, fondatoare PETEC) și Iulia Mărăcine (performer, co-fondatoare Ludic Collective) și susținut de Alex Radu (președintele /SAC – Spațiul de Artă Contemporană). Filmările din Pompei și București au fost făcute de Laurențiu Calciu (regizor de film documentar).

Acțiunile performative din 5, 6, 12, 13 și 17 noiembrie sunt realizate cu participarea dnei. Aurelia Anton, fostă locuitoare a cartierului Uranus și în colaborare cu Katia Pascariu (actriță), Ana Turos (actriță), Cristian Văraru (sunet și montaj video), Doina Apreotesei (costume).

Instalația vizuală și performativă Trecuturi Prezente. Arhiva și corpul face parte din programul curatorial "Open Context" la /SAC @ MALMAISON de coproducții, cercetări și practici colaborative și transdisciplinare în artele vizuale, performative și scenice. Echipa /SAC care a colaborat la realizarea înstalației: Justin Baroncea (arhitect), Maria Ghement (arhitect) și Simona Abagiu (producător).

Pe 12 și 13 noiembrie, în cadrul instalaței vizuale, găzduim și dedicăm două atelieremembrilor comunității ucrainene din București, martori activi ai unui fenomen de distrugere și dislocare, aflat în plină desfășurare. Sveta Bird (Svitlana Pashko), dansatoare și coregrafă din Ucraina, va susține atelierele de mișcare - The Body is My Home. Chiar dacă uneori suntem nevoiți să ne părăsim casa, să ne mutăm, rămânem mereu prezenți în corp. Suntem stăpânii acestui instrument unic pe care îl armonizăm curgerii vieții și schimbărilor care apar.

Proiectul Trecuturi Prezente. Arhiva și corpul este produs de PETEC (Asociația Pentru Teatru și Carte) în co-producție cu /SAC @ MALMAISON, în parteneriat cu H2Dance (Londra), CNDB (Centrul Național al Dansului București), Beaconsfield (Londra), comunitatea platformei Cartierul Uranus, CESI (Centrul de Excelență în Studiul Imaginii), Radio România Cultural, Igloo.

PETEC esteo platformă interdisciplinară de producție, cercetare și educație în domeniul artelor spectacolului contemporan, cu deschidere spre domenii artistice, sociale și umaniste conexe. Producțiile PETEC pornesc de la explorarea unor teme incomode și a unor limbaje performative prin care testăm de fiecare dată metode și forme noi de lucru. Aceste experimente prind forme diverse, de la spectacole de dans contemporan și de teatru, la filme, instalații și intervenții performative în spații neconvenționale.

/SAC @ MALMAISON este al doilea spațiu din București al /SAC după cel deschis în 2018, pe str. Berthelot, nr. 5. /SAC @ MALMAISON se află într-o comunitate context, Atelierele Malmaison, o comunitate artistică ce include ateliere de artiști și spații de expoziții, recent fondată în clădirea Malmaison cu o istorie de aproape 2 secole, situată central, pe Calea Plevnei, 137C. Acest spațiu a fost amenajat cu sprijinul POLICOLOR, URSA și ALMALUX.

Spațiul de Artă Contemporană – /SAC – este o inițiativă independentă privată, un context resursă dedicat necesităților actuale ale producătorului și ale publicului pentru a stabili un dialog direct și formator prin intermediul expoziției, cercetării și promovării.

Proiect co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național (AFCN). Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele programului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Bonus: room with a view la /SAC @ Malmaison - istorii suprapuse în timp real 

www.petec.ro

www.facebook.com/petecdecultura

www.instagram.com/petec.dance/

YAY text

_____

𝑻𝒓𝒆𝒄𝒖𝒕𝒖𝒓𝒊 𝑷𝒓𝒆𝒛𝒆𝒏𝒕𝒆. 𝑨𝒓𝒉𝒊𝒗𝒂 𝒔̦𝒊 𝒄𝒐𝒓𝒑𝒖𝒍

𝗜𝗻𝘀𝘁𝗮𝗹𝗮𝘁̦𝗶𝗲 𝘃𝗶𝘇𝘂𝗮𝗹𝗮̆ 𝘀̦𝗶 𝗽𝗲𝗿𝗳𝗼𝗿𝗺𝗮𝘁𝗶𝘃𝗮̆

5 - 22 noiembrie

/SAC @ Malmaison

Calea Plevnei 137C, etaj 2

Program de vizitare

Joi-vineri 16:00-20:00

Sâmbătă 14:00-20:00

Concept: Ioana Marinescu

Filmări: Laurențiu Calciu

Curator program Open Context: Alex Radu

_____

𝑰̂𝒏 𝒕𝒓𝒆𝒊 𝒛𝒊𝒍𝒆 𝒂𝒊𝒄𝒊 𝒗𝒂 𝒄𝒓𝒆𝒔̦𝒕𝒆 𝒊𝒂𝒓𝒃𝒂…

𝗔𝗰𝘁̦𝗶𝘂𝗻𝗶 𝗽𝗲𝗿𝗳𝗼𝗿𝗺𝗮𝘁𝗶𝘃𝗲

5, 6, 12, 13 și 17 noiembrie, ora 19.30

Performeri: Smaranda Găbudeanu,

Iulia Mărăcine, Katia Pascariu, Ana Turos

Invitat special: Aurelia Anton

___

𝐶𝑒 𝑟𝑎̆𝑚𝑎̂𝑛𝑒 𝑐𝑎̂𝑛𝑑 𝑎𝑝𝑎𝑟𝑒𝑛𝑡 𝑛𝑢 𝑚𝑎𝑖 𝑒 𝑛𝑖𝑚𝑖𝑐?

Paradoxal, cu cât trece mai mult timp, cu atât mai mult ne interesează lucrurile la care nu mai avem acces. Orașul Pompei este extraordinar păstrat sub lava care l-a acoperit într-o singură zi acum 2000 de ani. Golul lăsat în lava prin dispariția materiei organice a devenit matrița corpurilor de ipsos, martori palpabili ai acelei lumi. Ca într-o oglindă răsturnată, în urma distrugerii programatice a dealului Uranus, deși recentă, nu a rămas aproape nimic tangibil, doar câteva fragmente fizice; s-a creat în schimb o comunitate cu amintiri extrem de vii.

Vă invităm în perioada 5-22 noiembrie la /SAC @ Malmaison la instalația vizuală activată performativ în zilele de 5, 6, 12, 13 și 17 noiembrie - o pendulare între uitare și recuperare, ștergere și reconstruire. Aducem spații, obiecte și povești din timpuri trecute în prezent, le reconfigurăm, creăm experiențe care devin noi surse de arhivă. Deveniți martori ai acestui mecanism tipic de arhivare subiectivă.

_____

𝑉𝑜𝑖 𝑐𝑢𝑚 𝑣𝑎̆ 𝑐𝑜𝑛𝑒𝑐𝑡𝑎𝑡̦𝑖 𝑐𝑢 𝑝𝑟𝑜𝑝𝑟𝑖𝑎 𝑖𝑠𝑡𝑜𝑟𝑖𝑒?

Ioana Marinescu a încercat să înțeleagă o parte a orașului care dispărea în copilăria ei, în anii ‘80: a cercetat arhive, a descoperit fotografii, a luat interviuri foștilor locuitori ai zonei Uranus. A fost interesată de abordarea subiectivă a arhivei, de trezirea ei și relaționarea cu prezentul și prin corp. Aici a apărut latura performativă prin care ne conectează cu acest subiect devenit, între timp, și teză de doctorat.

Astfel, proiectul pluridisciplinar Trecuturi Prezente. Arhiva și corpul, cercetează relația dintre corp, memorie și arhivă în diverse comunități dislocate din locuri distruse radical. Demersul artistic a fost dezvoltat împreună cu Smaranda Găbudeanu (coregraf și performer, fondatoare PETEC) și Iulia Mărăcine (performer, co-fondatoare Ludic Collective) și susținut de Alex Radu (președintele /SAC – Spațiul de Artă Contemporană). Filmările din Pompei și București au fost făcute de Laurențiu Calciu (regizor de film documentar).

_____

𝐀𝐜𝐭̦𝐢𝐮𝐧𝐢𝐥𝐞 𝐩𝐞𝐫𝐟𝐨𝐫𝐦𝐚𝐭𝐢𝐯𝐞 din 5, 6, 12, 13 și 17 noiembrie sunt realizate în colaborare cu Katia Pascariu (actriță), Ana Turos (actriță) și cu participarea dnei. Aurelia Anton, fostă locuitoare a cartierului Uranus.

Pe 12 și 13 noiembrie, 𝗱𝗲𝗱𝗶𝗰𝗮̆𝗺 𝗱𝗼𝘂𝗮̆ 𝗮𝘁𝗲𝗹𝗶𝗲𝗿𝗲 𝗺𝗲𝗺𝗯𝗿𝗶𝗹𝗼𝗿 𝗰𝗼𝗺𝘂𝗻𝗶𝘁𝗮̆𝘁̦𝗶𝗶 𝘂𝗰𝗿𝗮𝗶𝗻𝗲𝗻𝗲 din București, martori activi ai unui fenomen de distrugere și dislocare, aflat în plină desfășurare. Sveta Bird, dansatoare și coregrafă din Ucraina, va susține atelierele de contact improvisation - 𝑻𝒉𝒆 𝑩𝒐𝒅𝒚 𝒊𝒔 𝑴𝒚 𝑯𝒐𝒎𝒆. Chiar dacă uneori suntem nevoiți să ne părăsim casa, să ne mutăm, rămânem mereu prezenți în corp. Suntem stăpânii acestui instrument unic pe care îl armonizăm curgerii vieții și schimbărilor care apar.

_____

𝗣𝗿𝗼𝗶𝗲𝗰𝘁𝘂𝗹 𝑻𝒓𝒆𝒄𝒖𝒕𝒖𝒓𝒊 𝑷𝒓𝒆𝒛𝒆𝒏𝒕𝒆. 𝑨𝒓𝒉𝒊𝒗𝒂 𝒔̦𝒊 𝒄𝒐𝒓𝒑𝒖𝒍 este produs de 𝗣𝗘𝗧𝗘𝗖 (Asociația Pentru Teatru și Carte) în co-producție cu /𝗦𝗔𝗖 @ 𝗠𝗔𝗟𝗠𝗔𝗜𝗦𝗢𝗡, în parteneriat cu 𝗛𝟮𝗗𝗮𝗻𝗰𝗲 (Londra), 𝗖𝗡𝗗𝗕 (Centrul Național al Dansului București), 𝗕𝗲𝗮𝗰𝗼𝗻𝘀𝗳𝗶𝗲𝗹𝗱 (Londra), comunitatea platformei 𝗖𝗮𝗿𝘁𝗶𝗲𝗿𝘂𝗹 𝗨𝗿𝗮𝗻𝘂𝘀, 𝗖𝗘𝗦𝗜 (Centrul de Excelență în Studiul Imaginii), 𝗥𝗮𝗱𝗶𝗼 𝗥𝗼𝗺𝗮̂𝗻𝗶𝗮 𝗖𝘂𝗹𝘁𝘂𝗿𝗮𝗹, 𝗜𝗴𝗹𝗼𝗼.

𝗣𝗘𝗧𝗘𝗖 este o platformă interdisciplinară de producție, cercetare și educație în domeniul artelor spectacolului contemporan, cu deschidere spre domenii artistice, sociale și umaniste conexe. Producțiile PETEC pornesc de la explorarea unor teme incomode și a unor limbaje performative prin care testăm de fiecare dată metode și forme noi de lucru. Aceste experimente prind forme diverse, de la spectacole de dans contemporan și de teatru, la filme, instalații și intervenții performative în spații neconvenționale.

𝗜𝗻𝘀𝘁𝗮𝗹𝗮𝘁̦𝗶𝗮 𝘃𝗶𝘇𝘂𝗮𝗹𝗮̆ 𝘀̦𝗶 𝗽𝗲𝗿𝗳𝗼𝗿𝗺𝗮𝘁𝗶𝘃𝗮̆ 𝑻𝒓𝒆𝒄𝒖𝒕𝒖𝒓𝒊 𝑷𝒓𝒆𝒛𝒆𝒏𝒕𝒆. 𝑨𝒓𝒉𝒊𝒗𝒂 𝒔̦𝒊 𝒄𝒐𝒓𝒑𝒖𝒍 face parte din programul curatorial "Open Context" la /SAC @ MALMAISON de coproducții, cercetări și practici colaborative și transdisciplinare în artele vizuale, performative și scenice.

/𝗦𝗔𝗖 @ 𝗠𝗔𝗟𝗠𝗔𝗜𝗦𝗢𝗡 este al doilea spațiu din București al /SAC după cel deschis în 2018, pe str. Berthelot, nr. 5. /SAC @ MALMAISON se află într-o comunitate context, Atelierele Malmaison, o comunitate artistică ce include ateliere de artiști și spații de expoziții, recent fondată în clădirea Malmaison cu o istorie de aproape 2 secole, situată central, pe Calea Plevnei, 137C. Acest spațiu a fost amenajat cu sprijinul POLICOLOR, URSA și ALMALUX.

𝗦𝗽𝗮𝘁̦𝗶𝘂𝗹 𝗱𝗲 𝗔𝗿𝘁𝗮̆ 𝗖𝗼𝗻𝘁𝗲𝗺𝗽𝗼𝗿𝗮𝗻𝗮̆ – /𝗦𝗔𝗖 – este o inițiativă independentă privată, un context resursă dedicat necesităților actuale ale producătorului și ale publicului pentru a stabili un dialog direct și formator prin intermediul expoziției, cercetării și promovării.

_____

𝑃𝑟𝑜𝑖𝑒𝑐𝑡 𝑐𝑜-𝑓𝑖𝑛𝑎𝑛𝑡̦𝑎𝑡 𝑑𝑒 𝐴𝑑𝑚𝑖𝑛𝑖𝑠𝑡𝑟𝑎𝑡̦𝑖𝑎 𝐹𝑜𝑛𝑑𝑢𝑙𝑢𝑖 𝐶𝑢𝑙𝑡𝑢𝑟𝑎𝑙 𝑁𝑎𝑡̦𝑖𝑜𝑛𝑎𝑙 (𝐴𝐹𝐶𝑁). 𝑃𝑟𝑜𝑖𝑒𝑐𝑡𝑢𝑙 𝑛𝑢 𝑟𝑒𝑝𝑟𝑒𝑧𝑖𝑛𝑡𝑎̆ 𝑖̂𝑛 𝑚𝑜𝑑 𝑛𝑒𝑐𝑒𝑠𝑎𝑟 𝑝𝑜𝑧𝑖𝑡̧𝑖𝑎 𝐴𝑑𝑚𝑖𝑛𝑖𝑠𝑡𝑟𝑎𝑡̦𝑖𝑒𝑖 𝐹𝑜𝑛𝑑𝑢𝑙𝑢𝑖 𝐶𝑢𝑙𝑡𝑢𝑟𝑎𝑙 𝑁𝑎𝑡̦𝑖𝑜𝑛𝑎𝑙. 𝐴𝐹𝐶𝑁 𝑛𝑢 𝑒𝑠𝑡𝑒 𝑟𝑒𝑠𝑝𝑜𝑛𝑠𝑎𝑏𝑖𝑙𝑎̆ 𝑑𝑒 𝑐𝑜𝑛𝑡̦𝑖𝑛𝑢𝑡𝑢𝑙 𝑝𝑟𝑜𝑖𝑒𝑐𝑡𝑢𝑙𝑢𝑖 𝑠𝑎𝑢 𝑑𝑒 𝑚𝑜𝑑𝑢𝑙 𝑖̂𝑛 𝑐𝑎𝑟𝑒 𝑟𝑒𝑧𝑢𝑙𝑡𝑎𝑡𝑒𝑙𝑒 𝑝𝑟𝑜𝑔𝑟𝑎𝑚𝑢𝑙𝑢𝑖 𝑝𝑜𝑡 𝑓𝑖 𝑓𝑜𝑙𝑜𝑠𝑖𝑡𝑒. 𝐴𝑐𝑒𝑠𝑡𝑒𝑎 𝑠𝑢𝑛𝑡 𝑖̂𝑛 𝑖̂𝑛𝑡𝑟𝑒𝑔𝑖𝑚𝑒 𝑟𝑒𝑠𝑝𝑜𝑛𝑠𝑎𝑏𝑖𝑙𝑖𝑡𝑎𝑡𝑒𝑎 𝑏𝑒𝑛𝑒𝑓𝑖𝑐𝑖𝑎𝑟𝑢𝑙𝑢𝑖 𝑓𝑖𝑛𝑎𝑛𝑡̦𝑎̆𝑟𝑖𝑖.

A murit folkistul Marius Baţu
Muzică-Dans-Arte 23 Noiembrie 2024, 13:00

A murit folkistul Marius Baţu

Marius Bațu (n. 30 octombrie 1959, Constanța) a fost un interpret român de muzică folk care s-a remarcat în lumea...

A murit folkistul Marius Baţu
Weekend cultural - Recomandări pentru 22-24 noiembrie
Muzică-Dans-Arte 22 Noiembrie 2024, 14:40

Weekend cultural - Recomandări pentru 22-24 noiembrie

Căutați idei de petrecere a timpului liber? Vă sugerăm o selecţie de recomandări culturale de neratat în acest weekend....

Weekend cultural - Recomandări pentru 22-24 noiembrie
Cum au sărbătorit românii Crăciunul, de-a lungul generațiilor . Art Safari lansează o nouă expoziție, „Cele mai frumoase tradiții”
Muzică-Dans-Arte 22 Noiembrie 2024, 12:19

Cum au sărbătorit românii Crăciunul, de-a lungul generațiilor . Art Safari lansează o nouă expoziție, „Cele mai frumoase tradiții”

  Din 28 noiembrie, se deschide la Art Safari expoziția „Cele mai frumoase tradiții”, curator Cristian...

Cum au sărbătorit românii Crăciunul, de-a lungul generațiilor . Art Safari lansează o nouă expoziție, „Cele mai frumoase tradiții”
Cum să te ratezi cu demnitate de Octav Gheorghe. Prezentare și autografe la Cărturești Iași, pe 25 noiembrie. O dezbatere despre campaniile publicitare și politice
Muzică-Dans-Arte 22 Noiembrie 2024, 12:09

Cum să te ratezi cu demnitate de Octav Gheorghe. Prezentare și autografe la Cărturești Iași, pe 25 noiembrie. O dezbatere despre campaniile publicitare și politice

Luni, 25 noiembrie 2024, de la ora 18.30, Curtea Veche Publishing lansează volumul Cum să te ratezi cu demnitate de Octav...

Cum să te ratezi cu demnitate de Octav Gheorghe. Prezentare și autografe la Cărturești Iași, pe 25 noiembrie. O dezbatere despre campaniile publicitare și politice
Pictura prinde viață pe scena Muzeului Național de Artă Timișoara! Tablouri vivante - „Caravaggio – pictorul luminii”- Spectacol în Sala Baroc a MNArT
Muzică-Dans-Arte 22 Noiembrie 2024, 12:07

Pictura prinde viață pe scena Muzeului Național de Artă Timișoara! Tablouri vivante - „Caravaggio – pictorul luminii”- Spectacol în Sala Baroc a MNArT

În perioada 27 noiembrie - 1 decembrie 2024, Muzeul Național de Artă Timișoara vă invită la spectacolul intitulat...

Pictura prinde viață pe scena Muzeului Național de Artă Timișoara! Tablouri vivante - „Caravaggio – pictorul luminii”- Spectacol în Sala Baroc a MNArT
Melodie Dor Magie – mezzosoprana Ruxandra Donose și pianistul Sergiu Tuhuțiu într-un turneu de sărbători… acasă
Muzică-Dans-Arte 22 Noiembrie 2024, 10:08

Melodie Dor Magie – mezzosoprana Ruxandra Donose și pianistul Sergiu Tuhuțiu într-un turneu de sărbători… acasă

  În luna decembrie 2024 , mezzosoprana Ruxandra Donose , o voce apreciată pe marile scene de operă ale lumii, va...

Melodie Dor Magie – mezzosoprana Ruxandra Donose și pianistul Sergiu Tuhuțiu într-un turneu de sărbători… acasă
Legendara actriță Alexandrina Halic revine pe scenă alături de pianiștii Florian Mitrea și Daria Tudor pe 7 decembrie
Muzică-Dans-Arte 22 Noiembrie 2024, 09:18

Legendara actriță Alexandrina Halic revine pe scenă alături de pianiștii Florian Mitrea și Daria Tudor pe 7 decembrie

Scena intimă a Teatrului ACT  va găzdui pe  7 decembrie  un spectacol dedicat întregii familii,...

Legendara actriță Alexandrina Halic revine pe scenă alături de pianiștii Florian Mitrea și Daria Tudor pe 7 decembrie
Violoncellissimo în turneu la Budapesta, pe 27 noiembrie şi Beijing, pe 5 decembrie
Muzică-Dans-Arte 22 Noiembrie 2024, 00:26

Violoncellissimo în turneu la Budapesta, pe 27 noiembrie şi Beijing, pe 5 decembrie

Celebrul ansamblu Violoncellissimo va evolua pe 27 noiembrie 2024 pe scena Teatrului Național de Dans din Budapesta şi pe 5...

Violoncellissimo în turneu la Budapesta, pe 27 noiembrie şi Beijing, pe 5 decembrie
Ascultă live

Ascultă live

22:00 - 00:00
MUSIC SHOW
Ascultă live Radio România Cultural
22:30 - 00:00
COLECTIA DE MUZICĂ - SUCCESELE MUZICII ROMÂNEŞTI
Ascultă live Radio România Actualităţi
Acum live
Radio România Muzical
Ascultă live Radio România Muzical
23:30 - 00:00
English 3
Ascultă live Radio România Internaţional 1
Acum live
Radio România Internaţional 2
Ascultă live Radio România Internaţional 2
Acum live
Radio România Internaţional 3
Ascultă live Radio România Internaţional 3
Acum live
Radio România 3net
Ascultă live Radio România 3net
23:00 - 00:00
FONOTECA DE UMOR
Ascultă live Radio România Antena Satelor
Acum live
Radio Vacanța Fresh
Ascultă live Radio Vacanța Fresh
Acum live
Radio Vacanța Gold
Ascultă live Radio Vacanța Gold
Acum live
Radio Vacanța Nostalgia
Ascultă live Radio Vacanța Nostalgia
Acum live
Radio România București FM
Ascultă live Radio România București FM
23:00 - 00:00
Transilvania by night
Ascultă live Radio România Braşov FM
Acum live
Radio România Cluj
Ascultă live Radio România Cluj
Acum live
Radio România Constanța FM
Ascultă live Radio România Constanța FM
Acum live
Radio România Constanța Folclor
Ascultă live Radio România Constanța Folclor
Acum live
Radio România Oltenia Craiova
Ascultă live Radio România Oltenia Craiova
Acum live
Radio România Iași
Ascultă live Radio România Iași
Acum live
Radio România Reșița
Ascultă live Radio România Reșița
Acum live
Radio România Tg Mureș
Ascultă live Radio România Tg Mureș
Acum live
Radio România Timișoara FM
Ascultă live Radio România Timișoara FM
Acum live
Radio România Timișoara AM
Ascultă live Radio România Timișoara AM
Acum live
Radio România Arad FM
Ascultă live Radio România Arad FM
Acum live
Radio Chişinău
Ascultă live Radio Chişinău
Acum live
Radio România Tg Mureș în limba maghiară
Ascultă live Radio România Tg Mureș în limba maghiară
Acum live
Radio România Cluj în limba maghiară
Ascultă live Radio România Cluj în limba maghiară
Acum live
Radio eTeatru
Ascultă live Radio eTeatru