Ascultă Radio România Cultural Live

IMPRINT. O călătorie în universul artistic și cultural al Romei - Vernisaj. 17 februarie 2022, la Galeria Sector 1, București

16 Februarie 2022, 10:41

Galeria Sector 1 prezintă expoziția de grup IMPRINT. O călătorie în universul artistic și cultural al Romei. Curatoriată de Domenico de Chirico, expoziția prezintă o selecție de lucrări ale artiștilor Horia Bernea, Alessandro Giannì, Iva Lulashi, Aurelia Mihai, Andrei Pokrovskii, Lucian Popăilă, Nicola Samorì, Paul Timofei, Nicola Verlato și Bogdan Vlăduță. Raportându-se la Roma ca la un veritabil incubator de cunoaştere şi inspirație creatoare, expoziția evidențiază impactul patrimoniului artistic şi cultural al Oraşului Etern asupra practicilor de artă contemporană.

Vernisajul expoziției va avea loc joi, 17 februarie 2022, 18:00-21:00, în prezența curatorului Domenico de Chirico, la Galeria Sector 1 (în cadrul Combinatului Fondului Plastic, Strada Băiculești nr. 29). Evenimentul se va desfășura în conformitate cu regulile de distanțare socială, cu purtarea măștii de protecție și prezentarea certificatului verde digital. Expoziția va putea fi vizitată în perioada 17 februarie – 31 martie 2022, de marți până sâmbătă, între orele 14:00 - 19:00, iar duminica și lunea, cu programare telefonică.

IMPRINT. O călătorie în universul artistic și cultural al Romei / A journey through Roman cultural and artistic heritage”

,,Limba, verbală și gestuală, este filologic și diacronic definită ca sistemul de comunicare cel mai apropiat pe care omul îl are în slujba lui pentru a putea participa activ la viața comunității din care face parte, absorbind bagajul ei cultural, permițând oamenilor să comunice între ei. Și chiar prin ea, omul își poate exprima apartenența culturală, ideile lui politice, culturale, religioase, sentimentele lui cele mai ascunse și vehemente, într-un microsistem al cărui paradigmă evolutivă este continuă, printre arhetipuri și neologisme care luminează la unison puterea limbajului și cuvintelor. De altfel, geografic vorbind, varietatea expresiilor idiomatice constituie dintotdeauna acel element fundamental pentru crearea etniilor și tuturor spațiilor așa zis organizate, general definite ca regiuni culturale, unde intersecția dintre limbă, societate și teritoriu este un mijloc, logic setat, pentru a înțelege mai bine, pornind de la propriile rădăcini, realitatea în echilibru printre întâmplările care tocmai s-au consumat, fapte din prezent și presimțiri despre desfășurări viitoare. Tocmai pe principiile de mai sus se bazează această expoziție colectivă, intitulată „IMPRINT. A journey through Roman cultural and artistic heritage”, a cărui scop principal este concentrarea asupra felului în care un spațiu determinat, înțeles geografic, capabil să influențeze anumite generații de artiști și gânditori, naște sau plăsmuiește anumite limbaje artistice și stimulează eforturi creative multiforme. Așadar, fiind spații socio-culturale general marcate de o cultură eternă și vie, atât istoric cât și cultural, orașe precum Roma și țări precum Italia, au reprezentat și în continuare simbolizează, indiscutabile și eterogene magnificențe recunoscute în unanimitate. Prin prisma acestor lucruri, „IMPRINT. A journey through Roman cultural and artistic heritage” se concentrează tocmai pe orașul Roma, luat de-a dreptul ca incubator apodictic și netăgăduit de cunoștiință și frumusețe, și care se lasă cucerit de fiorul unei călătorii pasionante în timpul lui, astfel celebrând patrimoniul artistic-cultural care îl deosebește.’’ (Domenico de Chirico)

Textul integral se află pe site-ul galeriei.

IMPRINT. Artiștii.


Horia Bernea (1938-2000) este un nume marcant pentru arta contemporană românească. Punând accentul pe textură și pe materialitatea picturii, lucrările sale au surprins modalități de a face față provocărilor spirituale ale timpurilor contemporane. El este considerat unul dintre artiștii așa numitei mișcări neo-ortodoxe, practica sa fiind emblematică pentru tranziția de la arta avangardistă a anilor '70, către cea mai pură formă a artei tradiționale. Din 1990 până la moartea sa, în 2000, a fost director al muzeului (re)deschis al Țăranului Român, instituție care a primit în 1996 premiul "Muzeul European al Anului." Lucrările sale au fost prezentate în Bienala de la Viena 2015, în Bienala Art Encounters 2015 (Timișoara, România), iar în trecut au făcut parte din expoziții la Centre Pompidou (Paris, 1984), Galeria Richard Demarco (Edinburgh, 1970), Pavilionul României din Bienala de la Veneția, Pavilionul României (1980, 1978) etc.

Alessandro Giannì (1989, Roma) trăiește și lucrează la Roma. În lucrările sale, practica analogică a picturii se îmbină cu utilizarea noilor medii, internetul și cultura digitală. În 2019 a creat „VASARI”, o piesă de inteligență artificială care îi poate stimula procesul creativ și conceptual și îl poate ajuta în compunerea schițelor. Este unul dintre fondatorii spațiului artist-run Spaziomensa în 2020, creat pentru a spori fermentul artistic roman. Și-a expus lucrările în mai multe instituții din Italia și din străinătate, inclusiv Muzeul Universității Americane de la Katzen Arts Center (Washington DC, SUA); muzeul MAXXI (Roma, Italia); muzeul MACRO (Roma, Italia); Casa delle Armi (Roma, Italia); Institutul Elvețian din Roma (Italia). Printre expozițiile sale recente se numără: ‘’Global song’’, Tang Contemporary Art (Hong Kong); ‘’Due to the Image’’, Postmasters Gallery (New York, SUA); ‘’Ineffable Worlds’’, Tang Contemporary Art (Hong Kong); ‘’Transfiguration: leaving reality behind’’, Postmasters Gallery (New York, SUA); Group Show, Spaziomensa (Roma, Italia).

Iva Lulashi (n. 1988, Tirana) trăiește și lucrează la Milano. În 2016, a absolvit Academia de Arte Vizuale din Veneția. Practica sa artistică pornește de la instantanee și stop-cadre ce reflectă limbajul vizual al istoriei Albaniei. Printre expozițiile sale solo se numără: ’’Passione cola, passione scorre [Pasiunea picură, pasiunea curge]’’ la Galeria Prometeo; ’’Love as a Glass of Water’’ la Salzburger Kunstverein; ’’Eroticommunism’’ la Galeria Prometeo; ’’Frames’’ la Villa Rondinelli, Archivio Porcinai, Fiesole; și ’’Where I Feel There I Am’’ la TRART, Trieste. Lucrările sale au fost prezentate în diverse expoziții colective, printre care "Our other us", Contemporary Art Encounters Biennial (Timișoara), "Danae Rivisited" la Villa Brandolini (Treviso), "Italian Twist" la Gallerie delle Prigioni (Treviso), "Synime" la Galeria Națională din Kosovo și Albania, "L'arte è comunità" ("Arta și comunitatea") la Collezione Fondazione San Patrignano di Rimini, "Ciò che vedo, nuova figurazione in Italy" ("Ceea Ce Văd, Noua Artă Figurativă în Italia") la Muzeul de Artă Contemporană și Modernă din Trento și Rovereto.

Aurelia Mihai (n. 1968, București) este un artist vizual și regizor care trăiește și lucrează în Hamburg. Lucrările ei aduc în prim plan fenomene culturale, sociale și politice contrastante. A studiat la Academia de Arte Vizuale din București, iar în 1994 a plecat în Germania cu o bursă DAAD unde a studiat la Academia de Arte Vizuale, Düsseldorf (New Media, Prof. Nan Hoover), Academy of Media Arts, Köln (Prof. Valie Export și Jürgen Klauke). A câștigat numeroase premii și burse pentru lucrările sale și a expus la nivel internațional în diferite instituții culturale, bienale de artă și festivaluri de film precum Städtische Galerie Wolfsburg, Martin Gropius Bau, Berlin, Haus der Kulturen der Welt, Berlin, Hamburger Kunsthalle, Hamburg, Documenta 13, Kassel, Germania, Muzeul de Artă Chelsea, New York, Centre Pompidou, Paris,Palais de Tokyo, Paris, Auditoriul Muzeului Louvre, Paris, Muzeul Național de Artă Contemporană MNAC , București, Centrul pentru Cultură Contemporană Club ElectroPutere, Craiova, Bienala de Artă Contemporană Periferic 8, Iaşi, Romania, Museo Nacional Reina Sofia, Madrid, Latvian Centre for Contemporary Art, Riga, Letonia, Kunstmuseum Thurgau, Elveția, Palazzo delle Arti, Naples, MACRO - Museo d’Arte Contemporanea Roma, BIENALSUR, International Contemporary Art Biennial of South America, Cordoba Art Center, Cordoba Argentina și MAPI Pre-Columbian Art Museum, Montevideo, Uruguay.

Andrei Pokrovskii (n.1996) trăiește și lucrează în Moscova, Rusia. A absolvit în 2016 Universitatea de Stat de Arte Tipografice din Moscova, Departamentul de Design Grafic, iar în 2019 The British Higher School of Art and Design, cursul de Ilustrație. Lucrările sale sunt consacrate problemei relațiilor cu diverse locuri și atașamentului față de spații reale, mitice sau virtuale. Expozițiile sale recente includ, printre altele, „Monasticon Universum”, Galeria Osnova, Cube Moscova (expoziție individuală), „Witness”, Fundația lui V.Smirnov și K.Sorokin. Moscova, Rusia, „De Nos Jours”, Galeria Osnova. Londra, Marea Britanie, „G.O.D.2: Garden of Dreams”, PLAGUE, Sinkhole Project, Smena. Kazan, Rusia, „Follow the Rainbow”, TZVETNIK, ISSMAG Gallery. Moscova, Rusia în 2021, „Ghosts That Live Amongst Us”, Warbling Collective, Galeria 155a. Londra, Marea Britanie, 2020, „Crăciun la Begovaya”, Uniunea Artiștilor din Moscova. Moscova, Rusia, „De la 3D la 5D”. Moscova, Rusia, 2019.

Lucian Popăilă (n. 1991) este un pictor român contemporan stabilit în Cluj-Napoca, unde și-a absolvit studiile de licență și masterat în pictură, în cadrul Universității de Artă și Design, Cluj-Napoca. În prezent își finalizează studiile doctorale în cadrul aceleași instituții. A obținut două burse Erasmus, în 2010-2011 desfășurându-și stagiile de studiu la Venezia, Academia di Belle Arti di Venezia, iar în 2015 a parcurs un stagiu de plasament în cadrul galeriei Plan B din Berlin. Activitatea sa artistică se desfășoară din anul 2013, acesta având expoziții anuale atât pe plan local cât și internațional. A participat la expoziții de grup cât și individuale, în Cluj-Napoca, București, Târgu Mureș și Perugia, Italia, în prezent fiind unul dintre artiștii reprezentați de Galeria Sector 1 din București.

Nicola Samorì (n. 1977, Forlì) a absolvit în 2004 Academia de Arte Vizuale din Bologna. Pictor și sculptor, în creațiile sale evidențiază încercarea de a pune în pericol formele provenite din istoria culturii occidentale. Începând cu 2010, lucrările sale au început să includă decojirea pigmentului, un proces evident în expozițiile Baroque, LARMgalleri, Copenhaga; Scoriada, Studio Raffaelli, Trento; Imaginifragus, Christian Ehrentraut Gallery, Berlin. A avut expoziții personale și de grup la Kunsthalle, Tübingen, Galleria Emilio Mazzoli, Modena, Galleria Monitor, Roma, Schauwerk din Sindelfingen, MAC din Lissone, Kunsthalle din Kiel, MOCAK, Cracovia, Fondazione Stelline, Milano, Palladio's Palazzo Chiericati, Vicenza. În 2015 a fost invitat să participe la cea de-a 56-a ediție a Bienalei de la Veneția, în cadrul proiectului expozițional Codice Italia, curatoriat de Vincenzo Trione, și a avut expoziția personală majoră „Religo” la Centrul pentru Artă Contemporană TRAFO din Szczecin. De asemenea, a avut expoziții personale la Muzeul de Artă Yu-Hsiu, Caotun (Nantou, Taiwan) și la Galerie EIGEN + ART, Berlin. În 2021, antologia intitulată „Sfregi” a fost prezentată la Palazzo Fava din Bologna, un parcurs de șaptesprezece ani de muncă în peste optzeci de lucrări.

Paul Timofei (n. 1980 la Brașov) trăiește și lucrează în București. Artistul este interesat de felul în care arhitectura desenează imaginea orașului. A absolvit, în 2003, Universitatea Națională de Arte București, Secția Pictură, la clasa profesorului Ștefan Câlția. În 2007 devine absolvent al Catedrei de Master a Universității Naționale de Arte București, cu tema „Case din București”. A fost bursier Vasile Pirvan al Academiei Române din Roma timp de doi ani. A avut expoziții personale la Casa Paleologu, București, Galeria Romană, București și Muzeul Național de Artă al Moldovei, Chișinău.

Nicola Verlato (n. 1965, Verona) este cunoscut pentru picturile și sculpturile sale angajate social, care folosesc forța și capacitatea artei figurative de a implica emoțional privitorul. Verlato și-a expus lucrările în Statele Unite și internațional, la White Columns în New York, Muzeul de Artă Modernă Arnhem, Bienala din Praga și o instalație prezentată la Pavilionul Italiei de la Bienala de la Veneția în 2009. Lucrările sale au fost incluse în expoziții și prezentări alături de artiști ca Erwin Olaf, Santiago Sierra, Shepard Fairey, Kehinde Wiley, Ronald Ophuis, José Lerma, Mark Ryden și Robert Williams. Opera sa este prezentă în colecții publice și private din întreaga lume.

Bogdan Vlăduță (n. 1971, București) este un pictor român. A fost lector universitar la Universitatea de Arte Plastice din București (1996-2009) și co-fondator al galeriei RECYCLE NEST, București (2009-2011). În perioada 2002-2004, a beneficiat de o bursă Vasile Pîrvan din partea Academiei Române din Roma. A obținut titlul de doctor la Universitatea de Arte Frumoase din București cu o teză intitulată „Peisajul roman - viziunea unui pictor asupra Romei." Este laureat al mai multor premii, printre care Premiul pentru Pictură al Fundației Anastasia și Premiul „Europa văzută de pictorii români" al Universității Naționale de Arte din București. Printre expozițiile personale se numără ‘’X'S și MARTYRS’’, Galeria Baril, Cluj-Napoca, ‘’L'ECHO DES MURMURES - Regards sur la scène contemporaine roumaine’’, Galerie Delaunay, Paris, ‘’Loci’’, Ana Cristea Gallery, New York, ‘’War makes Museums. Bogdan Vlăduță și Ion Grigorescu’’, Galeria Recycle Nest, București. Lucrările sale au făcut parte din numeroase expoziții de grup și prezentări precum ‘’The Art and the City’’, Muzeul MARe București, ‘’Travel Guide’’, Galeria Iomo, București, ‘’Network Access’’ la Funnel Contemporary, Belgrad, ‘’Eros, your body as an excuse’’, MEAM, Barcelona, ‘’Mother Tongue’’ la Galeria Sector 1 București, ‘’From different Angles’’, MNAC Muzeul Național de Artă Contemporană, București, Bienala Art Encounters 2015, Timișoara. Lucrările sale sunt incluse în colecții private și instituționale din întreaga lume.

IMPRINT. Curatorul.

Domenico de Chirico este un curator independent care trăiește și lucrează în Milano, Italia. A absolvit cu distincție Limbi și literaturi străine cu o lucrare de disertație focusată pe Istoria comparată a artei în țările est-europene (cu accent deosebit pe Dan și Lia Perjovschi). Din 2011 până în 2015 a fost profesor în „Cultură vizuală” și „Trend Research” la Institutul European de Design (IED) din Milano. Colaborează cu artiști internaționali, galerii, instituții, târguri de artă, premii de artă și reviste din întreaga lume. A fost director artistic la Târgul DAMA, Torino, Italia (2016-2019). De asemenea, a fost tutore vizitator la Goldsmiths, Universitatea din Londra (2018) și membru al Network Event for Young Curators, LISTE - Art Fair Basel, Basel, Elveția (2018). Proiecte și cercetări viitoare: Swab Barcelona Contemporary Art Fair, Barcelona, ​​Spania (membru al comitetului); Roma Arte in Nuvola: Fiera internazionale d'arte contemporanea, Roma, Italia (consilier); Târgul Fotografiei MIA, Milano, Italia (curator); BIENVENUE Art Fair, Paris, Franța (curator); Prisma Art Prize, Roma, Italia (curator); Institutul Elvețian, Roma (curator vizitator). Expoziții viitoare în Milano, Anvers, Roma, Caserta, Bologna, Timișoara, Torino, Paris, Reggio Emilia, Napoli.

Înființată în 2017, Galeria Sector 1 a dezvoltat un program bazat în principal pe expunerea artiștilor contemporani formați în contextul puternicei comunități artistice de la Cluj și pe reprezentarea patrimoniilor câtorva artiști români post-avangardiști. Prin expozițiile organizate, galeria a reușit să provoace direcțiile care stau la baza picturii, desenului, sculpturii și instalației / obiectului. În prezent, galeria se concentrează pe dezvoltarea unui program divers care să (re)prezinte talentele emergente, precum și artiști consacrați, români și internaționali.

Expoziția: IMPRINT. O călătorie în universul artistic și cultural al Romei

Curator: Domenico de Chirico

Artiști: Horia Bernea, Alessandro Giannì, Iva Lulashi, Aurelia Mihai, Andrei Pokrovskii, Lucian Popăilă, Nicola Samorì, Paul Timofei, Nicola Verlato, Bogdan Vlăduță

Vernisaj: 17 februarie 2022, de la ora 18:00, în prezența curatorului

Galeria Sector 1, str. Băiculești, nr. 29, în cadrul Combinatului Fondului Plastic

Expoziția rămâne deschisă în perioada 17 februarie – 31 martie 2022

Contact: Andreea Stănculeanu, Galeria Sector 1. andreea@sector1gallery.com

Cristina Bută, Galeria Sector 1. info@sector1gallery.com

WebsiteEveniment FacebookInstagram

Expoziția face parte din proiectul "Îmbunătățirea antreprenoriatului cultural și a accesului la cultură prin organizarea seriilor de expoziții Despre Maestru și Mediu, paradigma bipolarității în arta contemporană", desfășurat în perioada septembrie 2021 - august 2023, în parteneriat cu VISP, Norvegia. Bugetul total al proiectului este 217.146 euro, din care valoarea sprijinului financiar nerambursabil este 195.431 euro.

Proiect finanțat prin Granturile SEE 2014 – 2021 în cadrul Programului RO-CULTURA.

Granturile SEE reprezintă contribuția Islandei, Principatului Liechtenstein și Regatului Norvegiei la reducerea disparităților economice și sociale în Spațiul Economic European și la consolidarea relațiilor bilaterale cu cele 15 state beneficiare din estul și sudul Europei și statele baltice.

Aceste mecanisme de finanțare sunt stabilite în baza Acordului privind Spațiul Economic European, ce reunește statele membre UE și Islanda, Liechtenstein și Norvegia ca parteneri egali pe piața internă. În total, cele trei state au contribuit cu €3,3 miliarde între 1994 și 2014 și €1,55 miliarde pentru perioada de finanțare 2014-2021. Mai multe detalii sunt disponibile pe: www.eeagrants.org și www.eeagrants.ro

RO-CULTURA este implementat de Ministerul Culturii prin Unitatea de Management a Proiectului și are ca obiectiv general consolidarea dezvoltării economice și sociale prin cooperare culturală, antreprenoriat cultural și managementul patrimoniului cultural. Bugetul Programului este de aproximativ 34 milioane de euro. Mai multe detalii sunt disponibile aici.

A murit folkistul Marius Baţu
Muzică-Dans-Arte 23 Noiembrie 2024, 13:00

A murit folkistul Marius Baţu

Marius Bațu (n. 30 octombrie 1959, Constanța) a fost un interpret român de muzică folk care s-a remarcat în lumea...

A murit folkistul Marius Baţu
Weekend cultural - Recomandări pentru 22-24 noiembrie
Muzică-Dans-Arte 22 Noiembrie 2024, 14:40

Weekend cultural - Recomandări pentru 22-24 noiembrie

Căutați idei de petrecere a timpului liber? Vă sugerăm o selecţie de recomandări culturale de neratat în acest weekend....

Weekend cultural - Recomandări pentru 22-24 noiembrie
Cum au sărbătorit românii Crăciunul, de-a lungul generațiilor . Art Safari lansează o nouă expoziție, „Cele mai frumoase tradiții”
Muzică-Dans-Arte 22 Noiembrie 2024, 12:19

Cum au sărbătorit românii Crăciunul, de-a lungul generațiilor . Art Safari lansează o nouă expoziție, „Cele mai frumoase tradiții”

  Din 28 noiembrie, se deschide la Art Safari expoziția „Cele mai frumoase tradiții”, curator Cristian...

Cum au sărbătorit românii Crăciunul, de-a lungul generațiilor . Art Safari lansează o nouă expoziție, „Cele mai frumoase tradiții”
Cum să te ratezi cu demnitate de Octav Gheorghe. Prezentare și autografe la Cărturești Iași, pe 25 noiembrie. O dezbatere despre campaniile publicitare și politice
Muzică-Dans-Arte 22 Noiembrie 2024, 12:09

Cum să te ratezi cu demnitate de Octav Gheorghe. Prezentare și autografe la Cărturești Iași, pe 25 noiembrie. O dezbatere despre campaniile publicitare și politice

Luni, 25 noiembrie 2024, de la ora 18.30, Curtea Veche Publishing lansează volumul Cum să te ratezi cu demnitate de Octav...

Cum să te ratezi cu demnitate de Octav Gheorghe. Prezentare și autografe la Cărturești Iași, pe 25 noiembrie. O dezbatere despre campaniile publicitare și politice
Pictura prinde viață pe scena Muzeului Național de Artă Timișoara! Tablouri vivante - „Caravaggio – pictorul luminii”- Spectacol în Sala Baroc a MNArT
Muzică-Dans-Arte 22 Noiembrie 2024, 12:07

Pictura prinde viață pe scena Muzeului Național de Artă Timișoara! Tablouri vivante - „Caravaggio – pictorul luminii”- Spectacol în Sala Baroc a MNArT

În perioada 27 noiembrie - 1 decembrie 2024, Muzeul Național de Artă Timișoara vă invită la spectacolul intitulat...

Pictura prinde viață pe scena Muzeului Național de Artă Timișoara! Tablouri vivante - „Caravaggio – pictorul luminii”- Spectacol în Sala Baroc a MNArT
Melodie Dor Magie – mezzosoprana Ruxandra Donose și pianistul Sergiu Tuhuțiu într-un turneu de sărbători… acasă
Muzică-Dans-Arte 22 Noiembrie 2024, 10:08

Melodie Dor Magie – mezzosoprana Ruxandra Donose și pianistul Sergiu Tuhuțiu într-un turneu de sărbători… acasă

  În luna decembrie 2024 , mezzosoprana Ruxandra Donose , o voce apreciată pe marile scene de operă ale lumii, va...

Melodie Dor Magie – mezzosoprana Ruxandra Donose și pianistul Sergiu Tuhuțiu într-un turneu de sărbători… acasă
Legendara actriță Alexandrina Halic revine pe scenă alături de pianiștii Florian Mitrea și Daria Tudor pe 7 decembrie
Muzică-Dans-Arte 22 Noiembrie 2024, 09:18

Legendara actriță Alexandrina Halic revine pe scenă alături de pianiștii Florian Mitrea și Daria Tudor pe 7 decembrie

Scena intimă a Teatrului ACT  va găzdui pe  7 decembrie  un spectacol dedicat întregii familii,...

Legendara actriță Alexandrina Halic revine pe scenă alături de pianiștii Florian Mitrea și Daria Tudor pe 7 decembrie
Violoncellissimo în turneu la Budapesta, pe 27 noiembrie şi Beijing, pe 5 decembrie
Muzică-Dans-Arte 22 Noiembrie 2024, 00:26

Violoncellissimo în turneu la Budapesta, pe 27 noiembrie şi Beijing, pe 5 decembrie

Celebrul ansamblu Violoncellissimo va evolua pe 27 noiembrie 2024 pe scena Teatrului Național de Dans din Budapesta şi pe 5...

Violoncellissimo în turneu la Budapesta, pe 27 noiembrie şi Beijing, pe 5 decembrie
Ascultă live

Ascultă live

05:00 - 06:00
Teatrul Național Radiofonic - Biografii, memorii
Ascultă live Radio România Cultural
05:05 - 06:00
IN ZORI
Ascultă live Radio România Actualităţi
Acum live
Radio România Muzical
Ascultă live Radio România Muzical
05:00 - 06:00
Espańol 4
Ascultă live Radio România Internaţional 1
Acum live
Radio România Internaţional 2
Ascultă live Radio România Internaţional 2
Acum live
Radio România Internaţional 3
Ascultă live Radio România Internaţional 3
Acum live
Radio România 3net
Ascultă live Radio România 3net
00:00 - 06:00
PROGRAM MUZICAL NOCTURN
Ascultă live Radio România Antena Satelor
Acum live
Radio Vacanța Fresh
Ascultă live Radio Vacanța Fresh
Acum live
Radio Vacanța Gold
Ascultă live Radio Vacanța Gold
Acum live
Radio Vacanța Nostalgia
Ascultă live Radio Vacanța Nostalgia
Acum live
Radio România București FM
Ascultă live Radio România București FM
00:00 - 06:00
Transilvania by night
Ascultă live Radio România Braşov FM
Acum live
Radio România Cluj
Ascultă live Radio România Cluj
Acum live
Radio România Constanța FM
Ascultă live Radio România Constanța FM
Acum live
Radio România Constanța Folclor
Ascultă live Radio România Constanța Folclor
Acum live
Radio România Oltenia Craiova
Ascultă live Radio România Oltenia Craiova
Acum live
Radio România Iași
Ascultă live Radio România Iași
Acum live
Radio România Reșița
Ascultă live Radio România Reșița
Acum live
Radio România Tg Mureș
Ascultă live Radio România Tg Mureș
Acum live
Radio România Timișoara FM
Ascultă live Radio România Timișoara FM
Acum live
Radio România Timișoara AM
Ascultă live Radio România Timișoara AM
Acum live
Radio România Arad FM
Ascultă live Radio România Arad FM
Acum live
Radio Chişinău
Ascultă live Radio Chişinău
Acum live
Radio România Tg Mureș în limba maghiară
Ascultă live Radio România Tg Mureș în limba maghiară
Acum live
Radio România Cluj în limba maghiară
Ascultă live Radio România Cluj în limba maghiară
Acum live
Radio eTeatru
Ascultă live Radio eTeatru