Modificare program concert ELEVATION feat. Lucian Ban: “Songs from Afar”
10 October 2016
ALL’S CHOIR pune HARTA LUMII PE PORTATIV la Ploiești
11 October 2016

Se deschide expoziția «În câmp electric III»

Fundația “Domeniul Otetelișanu”, în parteneriat cu DanaArtGallery și Galeria Odeon anunță cea de-a treia ediție a proiectului “În câmp electric”, program derulat în cadrul seriei de rezidențe dedicate mediului artistic și industriilor creative, inițiată și găzduită de Conacul Otetelișanu.

Expoziția care prezintă lucrările de artă realizate în rezidența de artă ( 8 – 14 august 2015) va putea fi vizitată de pe data de 11 octombrie 2016 până pe data de 30 octombrie 2016.

Expoziția se poate vizita cu ocazia participării la spectacolele de la Sala Studio sau prin programare la tel. 0724 271 723.

Vernisajul : 11octombrie 2016, ora 19:00.
Galeria Odeon: foaierul Sălii Studio a Teatrului Odeon, Calea Victoriei nr. 40 – 42, București.

ÎN CÂMP ELECTRIC. Ajuns la cea de-a treia ediție, proiectul «În câmp electric» devine unul internațional, cu artiști invitați din România, Germania și Norvegia. Printre pictorii invitați anul acesta se numără Ekaterina Mitichkina din Germania, Manuel Portioli din Norvegia, alături de Magdalena Pelmuș, Bogdan Pelmuș, Daniela Zbarcea și Aurel Tar din România. «În câmp electric», rezidență dedicată artelor vizuale contemporane, a găzduit, la edițiile precedente, artiști importanți din România, alături de o serie de pictori francezi, printre care Franz Gallo și Marie Helene Fabra. Cea de-a treia ediție a acestui program este dedicată picturii și tehnicilor mixte.

« În câmp electric III » își propune să fie o platformă de interacțiune între artiști din diferite țări, păstrând printre obiectivele asumate și pe acela de a promova istoria României, prin poveștile Conacului Otetelisanu, și impactul Fundației « Domeniul Otetelișanu » în viața culturală românească.

Curator : Daniela Zbarcea
Parteneri: Fundația “Domeniul Otetelișanu”, Galeria Odeon, Arts United, DanaArtGallery, Lavacaw, HelpAutism

Interviu Mădălina Corina Diaconu:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *