Aplauze pentru Rebeca Omordia, la New York și Washington
12 June 2019
Preselecții pentru Concursul de Interpretare și Concursul de Creație ale Festivalului Național de Romanțe „Crizantema de Aur”, ediția a 52-a
12 June 2019

România găzduiește, astăzi, Conferința Europeană pentru Politici de Arhitectură “Future Shapers”

Evenimentul este unul informal, organizat anual de către țara deținătoare a Președinției Consiliului Uniunii Europene, și va reuni la Bucureși o comunitate de peste 300 de invitați naționali și internaționali, printre care experți europeni din domeniul arhitecturii, reprezentanți ai autorităților centrale și arhitecții șefi ca reprezentanți ai autorităților publice locale. În cadrul conferinței va fi dezbătut impactul politicilor de arhitectură la nivel european și vor fi aduse în discuție exemple de bună practică din mai multe țări europene. Evenimentul este dedicat atât profesioniștilor din domeniu, cât și publicului larg, acesta fiind transmis live în mediul online de către Ordinul Arhitecților în România și va putea fi urmărit în toată Europa.  

Cum va decurge Conferința Europeană pentru Politici de Arhitectură aflăm de la Alexandra Stoica, project manager al evenimentului din partea Ordinului Arhitecților din România, cu care a stat de vorbă Andra Petrariu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *