RECOMANDĂRI culturale – vineri, 8 noiembrie
8 November 2019
Mircea Tiberian la Round Table Sibiu
8 November 2019

Rock the Opera pentru prima dată în România

Spectacolul fascinant rock simfonic: Rock the Opera, care surprinde fanii rock în toată Europa, vine pentru prima dată în România!

De când dirijorul german și specialistul în rock simfonic Friedemann Riehle a creat acest program spectaculos pentru debutul său la Opera de Stat din Viena, Rock the Opera a adus energia și orchestrațiile sale minunate în toată Europa, în peste 90 de spații culturale prestigioase.

Vei fi fascinat de sunetul maiestuos al unei orchestre filarmonice complete, combinat cu cei mai buni muzicieni rock, cele mai uimitoare voci și Joe Lynn Turner, legendara voce rock clasică și fostul vocalist al Deep Purple și Rainbow care va crea acesta punte unica între lumea clasică și o lume plină de Rock.

Cele mai mari hituri rock clasice de la Queen, Deep Purple, Pink Floyd, Led Zeppelin, AC / DC, U2 îți vor fi prezentate într-un mod în care nu le-ai mai auzit până acum, cu energia și respectul pentru melodiile originale și cu sunetul inovator care va imbunatatii si mai mult aceste piese clasice.

Cele mai frumoase melodii rock vor răsuna pe 2 decembrie 2020 la București, la Sala Palatului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *