``WEEK - END ÎN ORAȘUL TRANDAFIRILOR - RÂȘNOV”

 1. Grupul țintă
  Ascultători cu vârsta de peste 18 ani, din întreaga țară.
 2. Conceptul și regulamentul – Concurs în etape ( prin acumulare de puncte), în scris ( doar pe adresa de e-mail): cuminte.weekend@gmail.com sau  prin scrisori pe adresa: Societatea Română de Radiodifuziune, Radio România Cultural, str. G-ral Berthelot nr. 60-64, sector 1 București, pentru emisiunea ”Cu…minte de weekend ”

Important: NU este valabilă formula “mai multe plicuri/email-uri (de la membrii aceleiasi familii) mai multe șanse de câștig”

Întrebările vor avea ca tematică:  istoria, cultura , civilizația, obiectivele turistice din jud. Brașov

Duminica, în cadrul emisiunii “Cu…minte de weekend”(intervalul orar 10.00-12.00) se va adresa intrebarea.
Se vor lua în considerare doar răspunsurile sosite la redacție până în duminica următoare adresării întrebării, la ora intrării în emisie. Răspunsurile corecte ale fiecărei etape,  și rezultatele parțiale vor fi anunțate in cadrul emisiunii “Cu…minte de weekend”( intervalul orar 10.00 – 12.00). În cazul mai multor ascultători cu un  maxim de puncte se va efectua o tragere la sorți ( telefonic ,de catre un ascultător care nu a participat la concurs în luna respectiva) în direct,  în cadrul emisiunii “Cu..minte de weekend

 1. Premiu: Între 01 .01. 2019 -31.12.2019 se va acorda un premiu lunar ( oferit contractual) constând în petrecerea a două nopți, pentru două persoane (două  nopţi de cazare, cu mic dejun inclus , în cameră dublă) la Pensiunea REM’S din Râșnov

.4. Sponsorul concursului este: Pensiunea REM’S din Râșnov 

 1. Conditii de participare :

La concurs poate participa oricare ascultător al postului Radio  România Cultural, cu vârsta peste 18 ani împliniți. Nu au dreptul să participe salariații și rudele până la gradul doi ale celor care lucreaza în SRR . Un ascultător  poate câștiga un singur premiu pe toată durata concursului „Week-end în orașul trandafirilor – Râșnov” dar poate continua să participe prin răspunsurile la întrebări.

Câștigătorii concursului vor furniza SRR datele personale, necesare acordârii premiilor.


Observaţie:

Premiul va fi constituit doar din pachetul de servicii și nu din contravaloarea în bani a acestuia În situatia în care un câștigător nu se va putea deplasa la pensiunea unde a caștigat premiul, în weekend-ul oferit, nu va mai  putea beneficia de acest premiu la o data ulterioară.

Important !

Cheltuielile de transport din localitatea câștigătorului până la Râșnov vor fi suportate integral de către câștigător.

``WEEK - END ÎN CAPITALA CERAMICII ROMÂNEȘTI - HOREZU”

1.  Grupul țintă
Ascultători cu vârsta de peste 18 ani, din întreaga țară.

2. Conceptul și regulamentul – Concurs în etape( prin acumulare de puncte), în scris ( doar pe adresa de e-mail): cuminte.weekend@gmail.com sau prin scrisori pe adresa: Societatea Română de Radiodifuziune, Radio România Cultural, str. G-ral Berthelot nr. 60-64, sector 1 București, pentru emisiunea ”Cu…minte de weekend ”

Important: NU este valabilă formula “mai multe plicuri/email-uri(de la membrii aceleiasi familii) mai multe șanse de câștig”

Întrebările vor avea ca tematică: istoria, cultura , civilizația, obiectivele turistice din jud. Vâlcea

Sâmbăta, în cadrul emisiunii “Cu…minte de weekend”(intervalul orar 10.00-12.00) se va adresa intrebarea. Se vor lua în considerare doar răspunsurile sosite la redacție până în sâmbăta următoare adresării întrebării, la ora intrării în emisie. Răspunsurile corecte ale fiecărei etape, și rezultatele parțiale vor fi anunțate in cadrul emisiunii “Cu…minte de weekend”( intervalul orar 10.00 – 12.00). În cazul mai multor ascultători cu un maxim de puncte se va efectua o tragere la sorți( telefonic ,de catre un ascultător care nu a participat la concurs în luna respectiva)/ invitat al emisiunii, în direct, în cadrul emisiunii “Cu..minte de weekend

3. Premiu: Timp de un an (01 .01. 2018 -31.12.2018) se va acorda un premiu lunar constând în petrecerea unui week-end pentru două persoane (două nopţi de cazare, cu mic dejun inclus , în cameră dublă) la Horezu

.4. Partenerul concursului este: Primăria orașului Horezu

 

 

5. Conditii de participare :

La concurs poate participa oricare ascultător al postului Radio România Cultural, cu vârsta peste 18 ani împliniți. Nu au dreptul să participe salariații și rudele până la gradul doi ale celor care lucreaza în SRR . Un ascultător poate câștiga un singur premiu pe toată durata concursului “Week-end în capitala ceramicii românești – Horezu” dar poate continua să participe prin răspunsurile la întrebări.

Câștigătorii concursului vor furniza SRR datele personale, necesare acordării premiilor.


Observaţie:

Premiul va fi constituit doar din pachetul de servicii și nu din contravaloarea în bani a acestuia În situatia în care un câștigător nu se va putea deplasa la pensiunea unde a caștigat premiul, în weekend-ul oferit, nu va mai putea beneficia de acest premiu la o data ulterioară.

Important !
Cheltuielile de transport din localitatea câștigătorului până la Horezu vor fi suportate integral de către câștigător.

#Romaniaviitoare

Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de utilizator/vizitator beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor asociate site-ului Descoperă Bicicleta Pegas (bicicletapegas.ro) și Radio Romania Cultural (www.radioromaniacultural.ro).

 

Site-ul Descoperă Bicicleta Pegas (bicicletapegas.ro) este operat de societatea Atelierele Pegas SRL, cu sediul in STR. TELEGA, NR. 6, Bucuresti, Bucuresti, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J40/11692/29.09.2011.

 

Site-ul Radio Romania Cultural este operat de SOCIETATEA ROMÂNĂ DE RADIODIFUZIUNE, cu sediul în Bucureşti, str. General Berthelot, nr. 60-64, cod fiscal RO8296093, având contul Cod IBAN RO25RNCB0072020805170001 deschis la BCR filiala sector 1 Bucureşti.

 

Prin participarea la concursul #Romaniaviitoare în cadrul emisiunii Oraşul vorbeşte organizat de Descoperă Bicicleta Pegas (bicicletapegas.ro) și Radio Romania Cultural pe Facebook, utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii Descoperă Bicicleta Pegas (bicicletapegas.ro) si Radio Romania Cultural in urmatoarele scopuri:

 • Stabilirea contactului cu clientii;
 • Prelucrarea comenzilor;
 • Participarea la concursuri, promotii;
 • Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);
 • Transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea Descoperă Bicicleta Pegas (bicicletapegas.ro) si a tertilor cu care Descoperă Bicicleta Pegas (bicicletapegas.ro) are relatii de orice natura (inclusiv comerciale).

 

Concursul #Romaniaviitoare se desfasoara in perioada 1 – 30 noiembrie 2017 pe Facebook. Participantii trebuie sa scrie sub eticheta #Romaniaviitoare ce fac ei astazi pentru o Romanie mai frumoasa in viitor.

 

Castigatorul va fi desemnat de un juriu format din echipa Pegas si un reprezentant al Radio Romania Cultural. Castigatorul va intra in posesia bicicletei in maximum 30 de zile de la data anuntarii.

 

Valoarea premiului pe care il oferim este de 2.443,7 lei (valoare fără TVA).

 

Concursul este accesibil tuturor persoanelor fizice cu domiciliul stabil pe teritoriul Romaniei.

 

Clauze premii oferite:

 1. Castigatorul va fi anuntat prin telefon/retele de socializare.
 2. In cazul in care castigatorul nu raspunde in termen de 14 zile de la anuntarea premiului, va fi selectat un alt castigator.
 3. Castigatorul va primi pe adresa de e-mail introdusa in concurs detaliile de care are nevoie pentru a putea beneficia de premiul castigat (li se vor solicita datele de contact – numele complet, adresa, numar de telefon, necesare pentru a putea intra in posesia premiului).

 

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni si conditii, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email atelier@bicicletapegas.ro.