AUDIO Expoziția „Onoarea Națiunilor. Ordine și Decorații din patrimoniul MNIR”
13 August 2020
PORTRET: Sarah Brightman – o voce unică, tulburătoare
14 August 2020

Recomandări culturale vineri, 14 august

• Apa Vie este un spectacol de teatru-dans contemporan, cu un scenariu original semnat de Daniel Chirilă și regizat de Ștefan Lupu, după Frații Grimm, în regia și coregrafia lui Ștefan Lupu, cu scenariul lui Daniel Chirilă – vineri, 14 august, ora 20:00, la Teatrul de Vară Herăstrău

• Vineri, 14 august, de la ora 20:00, ne dăm întâlnire în Grădina cu Filme la concertul MOVIES: GREATEST HITS, susținut de Andrei Tudor Official Band și de invitații săi, Paula Seling și George Miron!

• Proiecțiile de filme în aer liber, vineri, 14 august, de la ora 21:00, într-un spațiu amplu alăturat Casei Florescu-Manu de pe Calea Victoriei 192A (vizavi de Casa Vernescu)

• Teatrul Național Ion Luca Caragiale – Terasa și Amfiteatrul în aer liber organizează “Sufletul, ultima frontieră”, începând cu ora 21:30. Teatrul rămâne, fundamental, întâlnirea cu noi înșine, dar pentru că e mai simplu să călătorești în spațiu decât să găsești drumul spre tine, spectacolul UFO, în regia lui Bobi Pricop, devine un fel de circuit senzorialo digital, prin cosmosul neliniștilor noastre.

• UNDERCLOUD, ajuns la cea de-a 13-a ediție, va avea loc anul acesta în perioada 11-18 august, în aer liber, la Muzeul Țăranului Român. Ediția din 2020 își propune să vorbească despre solidaritate, responsabilitate și adaptare, într-un context social și cultural dificil, în care artiștii independenți au avut de suferit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *