AUDIO Future Museum revine la Centrul cultural ceh
17 November 2020
Festivalul CALEIDO, creativ și flexibil, răspunde provocărilor și se reconfigurează
18 November 2020

Recomandări culturale – miercuri, 18 noiembrie 2020

Teatrul Naţional „Radu Stanca” din Sibiu difuzează pe platforma tnrs.ro/scena-digitală, piesa „Autobahn” – un tablou coregrafic al propriilor existențe. Ora 19:00. Continuă seria întâlnirilor cu actorii TNRS, în cadrul programul „Actori.SB.Online – Daruri teatrale” – momente umoristice, recitaluri de poezie, scene din spectacolele teatrului, difuzate gratuit pe pagina de Facebook, pe canalul de YouTube şi pe site-ul teatrului.

A patra ediţie a „GreenTech Film Festival” se desfăşoară pe canalele asociate platformei şi aduce în atenţie biodiversitatea din România, energia regenerabilă, tehnologie şi inovaţie pentru atenuarea și combaterea schimbărilor climatice.

Expoziția „Moda în Bucureştiul interbelic” la Palatul Suțu. Evenimentul recreează atmosfera Bucureştiului interbelic prin intermediul unor costume, accesorii vestimentare şi fotografii. Expoziţia este deschisă până la data de 14 februarie anul viitor.

Violonista Diana Jipa și pianistul Ştefan Doniga susțin o serie de șase concerte difuzate pe pagina de Facebook a postului Radio România Muzical, pe cea a Institutului Cultural Român, precum și pe conturile celor doi artiști. Repertoriul cuprinde creații semnate de cei mai apreciați compozitori români ai momentului: Adrian lorgulescu, Ulpiu Vlad, Felicia Donceanu, Carmen Petra Basacopol, Roman Vlad, Remus Georgescu și Vlad-Răzvan Baciu. 

Seria de concerte preluate din ediția a VIII-a a Brașov Jazz & Blues Festival continuă în Stagiunea Virtuală cu reprezentația Cristi Copaciu Band. Concertul este difuzat cu începere de la ora 19.00 și este disponibil până pe data de 29 noiembrie. Link eveniment: https://art.raiffeisen.ro/muzica/brasov-jazz-blues-festival-2020/ . 

Începând cu ora 18:00, are loc spectacolul lectură cu texte scrise de participanţii programului educaţional De Trei Ori, în cadrul atelierului de dramaturgie, susţinut de Mihaela Michailov. Concepţia spectacolului: Oana Răsuceanu. Interpretează actrițele Nicoleta Lefter, Adina Andrei Lucaciu şi Irina Velcescu. Platforma Unteatru https://cinematic.unteatru.ro și pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/events/726740634888244/.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *