Muzeul Art Safari București anunță cum descoperi în siguranță expozițiile ediției din 11-20 septembrie 2020
24 July 2020
Înapoi la rădăcini-In memoriam Camil Marinescu
27 July 2020

Recomandări culturale luni, 27 iulie

•  Luni, 27 iulie, de la ora 19:30, Green Hours prezintă “ Din Argentina la masa ta” cu  José Almar. José cîntă nu doar tango, ci și soul argentinian, o colecție de piese tradiționale argentiniene aranjate pentru voce și ghitară, printre care și piese cunoscute în rîndul iubitorilor de tango argentinian. Muzica sa este plină de accente calde de jazz, balade tradiționale, piese instrumentale și vocal-instrumentale.

• “Playing with movement” cu Ioana Marchidan, 27 – 30 iulie, ora 20;00 – 22:00, organizat de Linotip – Centru de Independent Coregrafic, număr maxim de participanți – 15. Putem să ne jucăm cu mișcarea așa cum ne jucăm cu cuvintele. Dar ca să facem asta ar trebui mai întâi să învățăm câteva. Cursul Ioanei îți propune o joacă serioasă în care vei învăța tehnici de mișcare cu scopul de a dezvolta un vocabular coregrafic.

• Cinema Elvire Popesco se redeschide… în aer liber! La exact trei luni după închiderea temporară a cinematografului, reluăm proiecțiile în curtea Institutului Francez! Vă propunem câte un film în fiecare seară, după lăsarea întunericului, la câteva minute după ora 21:00.

• Van Gogh Painting Monday 27 Iulie, Strada Smardan nr. 9, Grand Cafe Van Gogh. Vei fi indrumat pas cu pas de catre artistul PaintandParty.ro in timp ce pictezi si iti creezi drumul spre a deveni artist pentru o zi.

• Festivalul Bucurestii lui Caragiale, perioada 18 Iul 2020 – 20 Oct 2020, începând cu ora 10:00. Două luni de teatru în aer liber, oferit de festivalul „Bucureştii lui Caragiale”: după o lungă perioadă de cultură online, bucureştenii vor avea din nou acces la spectacole de teatru pe tot parcursul verii şi începutul toamnei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *