ATINS prin muzică / Arcadia Quartet – Organizarea unui concert este un mod de a lupta împotriva coronavirusului
28 October 2020
Gabriel Croitoru continuă turneul Vioara lui Enescu la Bucureşti, Piteşti şi Deva
29 October 2020

Recomandări culturale – joi, 29 octombrie 2020

Seria de conferinţe „Creative Night Talks” – proiect implementat de Revista Atelierul, moderatoare Mihaela Ion continuă cu prezentarea făcută de antreprenoarea Anca Negescu despre statusul bijuteriei internaţionale – ora 21:00, pe pagina de Facebook a Revistei Atelierul.

Vernisajul expoziției „Feminin – creație şi tentație”, a artistului Horaţiu Mălăele, la Galeria Rotenberg-Uzunov. Expoziţia este deschisă de luni până vineri, în intervalul orar 14:30 -19:30, sâmbătă-duminică: în intervalul 14:00 – 20:00.

Vernisajul expoziției „PUNCT” la UNAgaleria. Evenimentul aduce în atenția publicului o selecție din lucrările de licență ale absolvenților Departamentului de Artă Murală din cadrul Facultății de Arte Decorative și Design a Universității Naționale de Arte – ora 17.00 la UNAgaleria.

„Wasteland2020”, primul proiect din „Trilogia Consumului”, un demers comun al regizoarelor Catinca Drăgănescu şi Ioana Petre, va fi difuzat în premieră absolută, începând cu ora 20:00, pe platforma cinematic.unteatru.ro.

Spectacolul “Dragonul de aur” de Roland Schimmelphenin, regia Catinca Drăgănescu la Sala Mare a Teatrului de Nord din Satu Mare — ora 19:00.

Spectacolul de teatru „Mergi pe această Cale Lactee este transmis online, gratuit, pe pagina de Facebook „Walk This Milky Way, zilnic, de la ora 20:00 până pe data de 7 noiembrie.

Proiecția filmului „Sweat”, de Magnus Von Horn” — ora 19.00 Librăria Cărtureşti Verona.

Dezbaterea „Zoom pe știință/Știința pe zoom“: Fizicianul englez Jim Al-Khalili, editorul volumului „Extratereștrii. Ce ne spune știința despre viața în univers”, în dialog cu Ada Roseti și Vasile Decu – ora 19:00, pe pagina de Facebook Humanitas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *