Dilema veche la Timpul prezent – Dilemele noastre
27 February 2020
Un final de săptămână cu…minte, punte între două anotimpuri și un oraș punte între două lumi
28 February 2020

Radio România Braşov FM – de 1 an la înălţime

Pe 1 martie 2019, în inima ţării, începea să vibreze cea mai tânără frecvenţă din reţeaua Societăţii Române de Radiodifuziune – 93,3 FM, Radio România Braşov FM.

După doar un an de activitate a ajuns în preferinţele braşovenilor, profesioniştii de la poalele Tâmpei oferind în timp real cele mai noi şi obiective informaţii. Jurnaliştii Radio România Braşov FM au fost prezenţi permanent în mijlocul comunităţii, au prezentat poveştile braşovenilor şi pe cele care au schimbat destine, promovând tânăra generaţie şi autenticitatea românească. O sumedenie de invitaţi au trecut deja pragul studioului din Braşov. De un an, în premieră în Braşov, seară de seară, pe 93,3 FM se aude teatrul radiofonic. Radio România Braşov FM a fost partenerul media principal al celor mai mari evenimente culturale şi artistice din Braşov – Cerbul de Aur sau Târgul Gaudeamus Radio România.

La ceas aniversar, pentru că în fiecare zi #dăruimradio, pe 28 februarie #dăruimmuzică celor care ne vor fi alături şi împreună #dăruimsperanţă pacienţilor de la Hospice Casa Speranţei.

Radio România Braşov FM sărbătoreşte prima aniversare, în avans, printr-un concert extraordinar caritabil, organizat în parteneriat cu Primăria Municipiului Braşov. Pianiştii Horia Mihail şi Ioan Dragoş Dimitriu vor oferi un recital de pian la patru mâini, iar în premieră pentru Sala Patria pe scenă vor urca dirijorul Ionel Tudor şi Big Band-ul Radio, împreună cu Berti Barbera, pentru un concert de blues de excepţie.

Braşovenii şi toţi cei aflaţi în oraş sunt invitaţi vineri, 28 februarie, de la ora 19:00, la Sala Patria. Biletele sunt disponibile pe spectacolebrasov.ro şi la casa de bilete a sălii, la preţul de 75 lei, iar toţi banii încasaţi vor intra în conturile Hospice Casa Speranţei Braşov.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *