Cursurile de la Fundația Calea Victoriei se transmit live, la tine acasă
16 March 2020
PORTRET: Nat King Cole – de la copilul sărac, la Rege al Jazz-ului
17 March 2020

Premieră video – Filarmonica de Stat Sibiu transmite înregistrarea video a unei compoziţii semnate de Dan Dediu

Filarmonica de Stat Sibiu continuă seria de transmisiuni pe internet, iar în această seară de la ora 19, publicul va putea urmări, în premieră, înregistrarea video a compoziţiei “Elegia minacciosa” pentru orchestră de Dan Dediu, în interpretarea Orchestrei Filarmonicii de Stat Sibiu, condusă de dirijorul Cristian Lupeş. Filmarea a fost efectuată în toamna anului trecut, atunci când artiştii sibieni au concertat în cadrul Festivalului Internaţional “George Enescu”.

“Astăzi îi spunem LA MULȚI ANI unuia dintre cei mai iubiți și apreciați compozitori români contemporani, Dan Dediu! Îi dedicăm propria Elegie, în interpretarea noastră, din cadrul Festivalului Enescu, în 15 septembrie 2019, la Sala Radio. La mulți ani, Maestre!” a declarat dirijorul Cristian Lupeş, managerul Filarmonicii de Stat Sibiu.

Filmarea a fost realizată de către televiziunea TRINITAS TV.

Filarmonica de Stat Sibiu va mai pregăti pentru perioada următoare o serie de astfel de premiere video care vor fi publicate pe pagina de facebook fb.com/FilarmonicaSibiu.

Link: https://www.facebook.com/FilarmonicaSibiu/posts/3161474853862587?notif_id=1584373106639907&notif_t=live_video_schedule_broadcaster

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *