Serie de spectacole pentru copii înainte de vacanţă la Teatrul „Stela Popescu”
15 April 2019
Inima Franţei, cândva salvată de Victor Hugo
16 April 2019

Pregătiți-vă de Sărbătoare cu Magic Național!

Concertul-spectacol care a încântat mii de spectatori, în Sala Mare a Teatrului Național, precum și în festivaluri naționale și internaționale, Magic Național revine în scenă cu noutăţi, apropiindu-vă de farmecul Sărbătorii Pascale şi dăruindu-vă o seară de surprize și revelații.

Un spectacol extraordinar în care sunt antrenante un număr însemnat de talente ale scenei teatrale şi muzicale, soliști, instrumentiști, o amplă şi cuceritoare paletă de sonorităţi într-o varietate armonioasă de ritmuri și sentimente.

Veţi revedea cu acest prilej vedetele pe care le așteptați spectacol de spectacol: Ion Caramitru – interpret şi regizor al spectacolului, Medeea Marinescu, Marius Manole, Anca Sigartău, Lari Giorgescu, Tania Popa, Eduard Adam, Aylin Cadîr, cei trei comici muzicali identificați cu numele unui spectacol – ActOrchestra (aici, cu o creație proprie! semnată colectiv) Florin Călbăjos, Emilian Mârnea, Petre Ancuţa. Actorii vor fi acompaniaţi de Emy Drăgoi, maestru al acordeonului, sufletul plin de voioşie al acestui magic-muzical la TNB.

Alături de ei, partitura serii este susținută impecabil de muzicienii care dau tonul fiecărui spectacol, reuniți de Emy Drăgoi în formațiile 3D Pro’ect, Jazz Hot Club Romania şi Magic Violin, beneficiind de asemenea de aportul unui percuționist de înaltă clasă, Lucian Maxim.

Și, o surpriză! All’s Choir, poate cel mai neconvenţional cor din România, pentru prima dată invitat în Magic Național!

Cor ludic, “al tuturor”, All’s Choir este format din artiști profesioniști ai scenelor lirice bucureștene, cântăreţi de operă cunoscuți din ansamblurile corale ale Operei Naţionale şi ale Filarmonicii ”George Enescu” din Bucureşti, cu o bogată experienţă artistică internaţională.

All’s Choir alături de îndrăgiții artiști ai Magic Național și cu instrumentiștii acestui concert, reuniți într-un demers artistic inedit, într-o frumoasă seară de aprilie, înaintea Floriilor, vă invită să-i ascultați şi să vă bucurați de apropierea Sărbătorilor Pascale! „Totul este cor” şi armonie!

Va fi: Magic!

Biletele pot fi procurate de la Casa de bilete TNB, din foaierul Sălii Mari, sau online, pe www.mystage.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *