ASCULTĂ VOCILE DE AZI: ADINA CEZAR – sau viața ca un balet
10 July 2018
PEISAJE LIRICE la Teatrul TIneretului din Piatra Neamt, de muzica clasica si poezie
10 July 2018

Povești autohtone spuse în bandă desenată românească

Muzeul Municipiului București a vernisat recent, la Casa Filipescu-Cesianu, Salonul de Bandă Desenată „Povești din București în Benzi Desenate”. Fiind o expoziție aniversară – anul acesta salonul a împlinit cinci ani – artiștii de bandă desenată au fost invitați să participe cu pagini BD care conțin imagini, personaje, întâmplări din București, povești reale sau dintr-un univers imaginar. Lucrările expuse pot fi văzute până pe data de 31 august 2018

Înscrieți copiii la atelierele de bandă desenată!

Salonul de Bandă Desenată va cuprinde și o serie de ateliere de benzi desenate pentru copii, organizate la Casa Filipescu-Cesianu, în zilele de sâmbătă, de la ora 10.00, pe durata lunilor iulie și august, după cum urmează:

  • 14 iulie și 4 august, 11 august, 18 august, de la ora 10.00 – ateliere în cadrul „Salonului de Bandă Desenată – Povești din București în benzi desenate” cu Mihai I. Grăjdeanu. 
  • 21 iulie, 28 iulie și 25 august, de la ora 10.00 – ateliere în cadrul „Salonului de Bandă Desenată – De la benzi desenate la animație, cu Marius Paraschiv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *