Dan Vodnar este Profesor de Chimia Alimentelor, Gastronomie moleculară și Biotehnologii alimentare în cadrul Facultății de Știința și Tehnologia Alimentelor, Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj-Napoca, inițiatorul proiectului „Știință cu sare și piper” și autorul cărții „Știință cu sare și piper. Chimia pe care nu o înveți la școală” (Editura Corint Educațional, 2024) - despre care va vorbi, în fiecare vineri, la Știința 360, de la ora 14:30, în dialog cu Corina Negrea.
Ana Maria Cocean , doctorandă în anul al treilea la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară din...
Sănătatea intestinală este din ce în ce mai importantă, iar cercetările despre probiotice au căpătat o atenție...
Dr. Silvia Amalia Nemeș este cercetător și cadru didactic asociat la Universitatea de Știință Agricolă și...
Un proiect de cercetare de la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj-Napoca promite să transforme...
Cât de des ne gândim la tărâțe ca la un superaliment? De cele mai multe ori, acestea sunt percepute ca...
Într-o lume în care risipa alimentară este o problemă tot mai presantă, profesorul Dan Vodnar, specialist...
În istoria gastronomiei moleculare, unul dintre numele-reper este Harold McGee. ”El a devenit chiar o...
Tocmai de aceea e nevoie de ”Știință cu sare și piper” - proiectul și podcastul realizat cu Dan Vodnar...
În momentul în care facem un preparat în bucătărie, nu iese ceva, intervii cu un alt ingredient,...