Gust de vacanță - Alex Dumitru, chef
20 Decembrie 2024, 22:57
Am vorbit cu Alex despre inspirație și oameni de la care a învățat ce înseamnă să fii bucătar, despre terroir și importanța ingredientului local, de sezon.
20 Decembrie 2024, 22:57
Am vorbit cu Alex despre inspirație și oameni de la care a învățat ce înseamnă să fii bucătar, despre terroir și importanța ingredientului local, de sezon.
Răzvan filmează bucătari la lucru, știe cum se face food styling și ce contează pentru a transmite un mesaj doar prin imagine...
Am povestit cu Vlad despre secretele bucătarului și practici mai puțin oneste, dar și despre plăcinte englezești și cucina...
Alex este unul din promotorii marcanți ai Noii Bucătării Românești și a vorbit despre condiția bucătarului-artist și...
Cu Marco Favino am vorbit despre bucătăria italiană în lume, relația delicată dintre bucătărie, ospătari și client, dar...
Am disecat împreună scene fabuloase ale unui ospăț mănăstiresc, dar l-am întrebat și despre sarmale, având...
O conversație spumoasă despre literatură fantasy, mese fastuoase ce construiesc universuri și caracterizează personaje și...
Mihai a venit în studio cu balada Miului, o piesă de folclor veche de câteva secole și una în care...
Cezar ne-a povestit ce înseamnă vinul casei, de ce este așa specială regiunea Provence și de ce ar fi nevoie ca Dealul...