Arhivă digitală pe site-ul Muzeului de Arta Modernă din New York
22 September 2016
Gala Aniversară „LEONTINA VĂDUVA 30”
23 September 2016

Pasărea Rock lansează primul album, „Legenda“, cu un spectacol în premieră europeană

Pasarea Rock lanseaza primul sau album muzical, Legenda, in cadrul unui format unic la nivel european si special creat pentru a surprinde publicul.

Mircea Baniciu, Ovidiu Lipan Tandarica, Josef Kappl, Nicu Patoi si Sorin Voinea promit o experienta de neuitat pentru spectatori. Tematica evenimentului aduce in actualitate traditiile romanesti, iar spectacolul urmeaza sa aiba loc pe 23 septembrie 2016, la arena Basme cu Cai, din soseaua Chitilei.

Albumul Legenda este esenta existentei unei trupe prezenta pe piata muzicii romanesti de doi ani si jumatate, fiind rodul muncii consecvente si reprezantand renasterea genului muzical, cu influente din folclorul romanesc si cel balcanic.

„Pasarea Rock impleteste stilul muzical al anilor ‘70 cu influentele moderne si ne bucuram ca prin muzica noastra am atins iubitori ai rockului de toate varstele. Ne mandrim sa descoperim adolescenti care vin la concertele noastre si savureaza muzica pe care o cantam cu placere de-o viata”, a declarat Mircea Baniciu.

„In ultimii doi ani si jumatate de existenta a trupei, am realizat foarte multe lucruri deosebite. N-am stat pe loc, ci am muncit consecvent si roadele incep sa se vada: lansam primul album muzical Pasarea Rock, completat de turneul de promovare in peste 10 orase ale tarii. Prin Legenda vrem sa aducem o schimbare in domeniu, intr-o vreme in care muzica e lipsita de continut si mesaj”, a completat Josef Kappl.

„Am crescut si ne-am format pe ritmuri de rock, iar acum e timpul sa dam inapoi ceva din ce am primit si sa formam generatiile care vor duce traditia mai departe. Prin Legenda ne propunem sa aducem in fata publicului un album rock de esenta tare”, a conchis Ovidiu Lipan tandarica.

Organizatorii pregatesc un spectacol inedit si incitant, care se va desfasura pe fondul unor efecte speciale, cascadorii si proiectii, realizate intr-un decor de film si menite sa transmita publicului spiritul Pasarea Rock. in arena amenajata de Basme cu cai, spectatorii vor fi transpusi intr-o atmosfera medievala, de poveste, membrii formatiei urmand sa fie protagonistii unor scene care amintesc de haiducii de odinioara.

Accesul va putea fi facut incepand cu ora 19:00, iar concertul este programat la 20:00, astfel ca amurgul va intregi spectacolul.

Biletele se pot achizitiona de pe site-ul basmecucai.ro si iabilet.ro, dar si din magazine fizice, mai multe detalii fiind disponibile pe pagina de Facebook Pasarea Rock.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *