Afrika Bambaataa mixează la Control Club, în cadrul DokStation
4 September 2018
O noua editie “Radu Serban” cu acompaniament orchestral
4 September 2018

Orchestra de Cameră Radio, în concert la ParkLake Shopping Center

ParkLake Shopping Center, Radio România Muzical, Orchestrele şi Corurile Radio România vă invită la un concert special: Orchestra de Cameră Radio, dirijorul Constantin Adrian Grigore şi vocalista Irina Sârbu – solistă, vor apărea pe scena special instalată în grădina ParkLake sâmbătă, 8 septembrie, de la ora 19:00. Intrarea publicului este liberă.

Muzică clasică şi prelucrări în stil jazz ale unor celebre piese româneşti se împletesc într-un program accesibil tuturor – de la Mozart la Johann Strauss-fiul şi Dmitri Şostakovici, acele lucrări muzicale pe care toţi le-am fredonat cândva sau pe care le-am ales să ne însoţească zilnic, ca sonerii de apel ale telefoanelor mobile. Realizatorii matinalului Radio România Muzical, Andreea Chiselev şi Liviu Peţu, vor fi prezentatorii concertului.

Acesta este primul eveniment de o asemenea anvergură care implică o orchestră simfonică, într-un mall bucureştean; ParkLake pregăteşte o adevărată sală de concert în aer liber, cu sute de scaune, un eveniment menit să arate că muzica clasică este pentru toţi şi pe toţi ne poate face mai buni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *