Clădiri emblematice din București incluse în premieră pe harta Spotlight
12 April 2018
Proiectele pentru tineret în topul înscrierilor la Gala Societății Civile 2018
13 April 2018

O nouă ediție “Campionii sănătății”, curse dedicate copiilor și părinților

Sâmbătă, 14 aprilie, începând cu ora 10:00, va avea loc în Parcul “Al. Ioan Cuza” din București cea de-a X-a ediție a evenimentului “Campionii sănătății”, un cros dedicat copiilor și părinților care își doresc să petreacă timp împreună în aer liber. Anul acesta sunt așteptați peste 1.200 de alergători în cursele gândite special pentru a adapta părinții la ritmul copiilor, iar cei interesați vor alerga și pentru o cauză socială, fondurile adunate urmând să ajungă la copiii aflați în suferință, care sunt înscriși în proiectul Magic Makers, al Asociației MagiCAMP.

Cine se poate înscrie, cum se vor desfășura cursele de anul acesta și ce alte surprize au pregătit organizatorii pentru familiile care își doresc să participe la cros? Aflăm de la Monica Popescu, președinta Asociației EMOVERE, organizatoare a evenimentului.

Cu detalii: Andra Petrariu.

Înscrierea la cros se poate face pe http://campioniisanatatii.eliterunning.ro/ sau la faţa locului, taxa de participare fiind 20 de lei. Toate donațiile făcute vor fi dublate de sponsorul proiectului si vor reprezenta „Burse de Sănătate” pentru cel puțin 15 copii cu afecţiuni oncologice, cu imunodeficiențe și copii care au suferit arsuri grave şi familiile acestora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *