Alexandru Toma Pătrașcu spune povestiri despre epidemii și vaccinuri, la Născut în România
19 September 2020
Născut în România: Originalitate şi tradiție la Muzeul Satului – 26 septembrie, ora 16:00
26 September 2020

Născut în România: Invitat Teodor Nițu, profesor de fizică la Școala Internațională Seisen din Tokio, Japonia, coordonatorul Catedrei de Științe (Head of Science Departament) a școlii

 

Despre școală am vorbit cu Teodor Nițu, despre reguli, constrângeri, responsabilități – și asumarea acestora -, despre dedicație – într-un cuvânt, despre cum încearcă școala japoneză să meargă mai departe în timp de pandemie.

Născut în România – duminică, 20 septembrie a.c., la Radio România Cultural și pe www.radioromaniacultural.ro, de la ora 16.00, realizator Corina Negrea. Teodor Nițu locuiește și predă în Japonia de 10 ani. Are un Master în Fizică Quantică (Optica si Spectrometrie), Diplomă de Post Graduate in Educatie – PGDE și de Profesor Calificat – QTS (Qualified Teacher Status).

Este membru în Asociatia Japoneza de Dezvoltare și Supervizare a Curriculei Școlare – Japan Association for Supervision and Curriculum Development (JASCD) și al Asociației Americane de Dezvoltare a Științei, American Association for the Advancement of Science (AAAS). 

Sursa poze – Arhivă Teodor Nițu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *