Stefan Caltia și Ana Wagner au lansat o nouă colecție de desene pe porțelan
12 December 2016
Acord de colaboarare intre Institutul Cultural Roman si Muzeul National de Arta al Romaniei
12 December 2016

Muzica Teatrului – Cari Tibor Project

Cari Tibor, compozitor, pianist și inițiatorul unor dintre cele mai interesante proiecte artistice pe scena Formula acestor evenimente este, neîndoielnic, unică în peisajul muzical autohton.


În cei 12 ani de la lansare, proiectul Muzica Teatrului a devenit un adevărat fenomen cultural, a generat un val uriaș de admiratori care-i urmărește itinerariul, peste 100 de artiști cântând alături de Cari Tibor în acest original proiect de autor. Repertoriul este alcătuit exclusiv din creațiile lui Cari Tibor, pe care autorul și-a dorit să le salveze de neantul uitării după ce spectacolele pentru care au fost scrise au pierit, lansându-le într-un circuit concertistic, viabil și evolutiv. Flexibil și viu, repertoriul Muzica Teatrului cuprinde muzici create pentru piese de teatru celebre ,piese compuse pentru spectacole posibile și cântece care au evadat din scenele pentru care au fost scrise.

 

Teatrul UNTEATRU : Marți, 13 Decembrie, ora 21:00

Pret Bilet: 35 lei
 Rezervari rezervari@unteatru.ro sau sms la numarul 0721.268.516 (nume, data, spectacol, numar de locuri)
 Bilete online: https://goo.gl/fVbqQs
 Biletele digitale iţi sunt livrate instant prin email. Simplu. Rapid. Nu necesită printare. Nu mai este necesară rezervarea prin sms/e-mail/telefon


Aida Sosic – voce
Daniela Tocari – voce
Cari Tibor – pian
Ilko Gradev- accordeon
Szabo J. Attila – violoncel

Raluca Radulescu

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *