Noaptea Albă a Galeriilor prezintă la Rezidența BRD Scena9 din București o expoziție focus NAG Petrila
29 septembrie 2017
EXPOZIŢII ÎN FNT 2017
29 septembrie 2017

Music Show – ediţie specială dedicată Margaretei Pâslaru. Sâmbătă, 30 septembrie, de la ora 22.15

Radio România Cultural reia serialul Istorii ale muzicii uşoare româneşti, sâmbătă, 30 septembrie, de la ora 22.15, cu o invitată cu totul specială. În 2018, va împlini 60 de ani de activitate artistică neîntreruptă. Este una dintre cele mai mari vedete ale muzicii autohtone. A fost o alintată a compozitorilor iar unele dintre compoziţiile sale au devenit şlagăre nemuritoare. Continuă să scrie, să cânte, să aibă apariţii editoriale şi să ajute oamenii din jurul ei. Aşadar, sâmbătă, 30 septembrie, de la ora 22.15, Horia Moculescu şi Radu Croitoru o vor avea invitată în studio pe doamna Margareta Pâslaru.

5 Comments

 1. Veronica spune:

  Doru Popovici – compozitor: “În ultimii ani, Margareta Pâslaru a atras în mod deosebit atenţia prin talentul ei – real – de compozitoare. Se remarcă, din ce în ce mai mult, bogata-i inventivietate melodică şi ritmică şi acea intuiţie rară de a genera mult râvnitele şlagăre, niciodată banale, întotdeauna pline de vitalitate! Margareta Pâslaru stie să dea naştere şi unui climat de suavă poezie, asociat unui timbru cu rezonanţe de violoncel, precum şi unui joc de scenă sugestiv, toate la un loc indentificându-se cu omenescul muzicii strălucind în curcubeu…”. (Informaţia – 1981)

 2. Madalina spune:

  Un regal- emisiune de colectie! Felicitari compozitorului Horia Moculescu si realizatorului Radu Croitoru de a o avea invitata in cadrul emisiunii “Music Show”pe Doamna Margareta Paslaru- Artist complet, un simbol in muzica usoara romaneasca, cu o solida si vasta cariera artistica, admirata si extrem de indragita de marele public. Emotii si bucurie mi-a adus aceasta editie cu adevarat speciala a emisiunii, mi-ati rascolit amintiri frumoase cu artista cea mai draga inimii mele. Am audiat cu deosebita placere emisiunea, va multumesc pentru momentele unice, de neuitat… pentru arsenalul de surprize- un superb colaj de melodii- slagare nemuritoare ale distinsei artiste Margareta Paslaru, adevarate bijuterii muzicale, un dar special oferit noua ascultatorilor si admiratorilor fideli!

 3. Svetlana Sabau spune:

  Pentru aceasta bucurie exceptionala, va multumim! O editie speciala dedicata unui artist plurivalent care scrie cu adevarat istorie in muzica usoara romaneasca. Margareta Paslaru este deschizatoare de drumuri pe multiple planuri artistice pentru toate generatiile care i-au urmat. Am reascultat incantati melodii care reflecta diversitatea stilurilor abordate de-a lungul acestor aproape 6 decenii de activitate. Felicitari pentru emisiune, in numele unui grup de admiratori!

 4. Jeanina Tomescu spune:

  Felicitări pentru emisiune, a fost un regal… Doamna Margareta Pâslaru este „Diamantul fermecat” al muzicii românești. Mulți ani și inspirație pentru a ne încânta și a aduce mult bine celor cărora le dedică actualele creații !

 5. Puiu Munteanu spune:

  Frumoasa surpriza muzicala si multumiri realizatorilor emisiunii pentru inspirata idee de a o invita pe „Paslarita noastra”, acest fenomen al muzicii usoare romanesti, o voce de aur divina si nascuta pentru a darui sperante si optimism prin tot ceea ce a creat in domeniul artistic, un artist total pe multiple planuri. Creatiile sale in special pe muzica si text ne-au bucurat, ne-au stors lacrimi si ne-am regasit adeseori. Un stil aparte „Paslaresc”, te farmeca, te te inrobeste cu farmecul si frumusetea a tot ceea ce creaza. Margareta, un diamant super slefuit din tezaurul muzicii usoare romanesti, o iubim, o admiram, o visam, este o parte din sufletul nostru. „Admiratori Forever…Margareta”.
  https://www.facebook.com/admiratoriforevermargareta/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *