După 90 de ani – ”O scrisoare pierdută”, în regia lui Sică Alexandrescu. Un spectacol antologic!
11 January 2018
După 90 de ani – Iosif Sava- ”Una din condițiile izbânzii artistice este moralitatea creatorului”
16 October 2018

Maraton “După 90 de ani”

Pe 1 noiembrie, la 90 de ani de la primul semnal în eter al radioului public, Radio România Cultural invită publicul la maratonul După 90 de ani. Timp de 24 de ore, singurul post de radio naţional dedicat culturii face o călătorie în timp cu ajutorul câtorva dintre cele mai valoroase înregistrări din fonoteca Radio România. De la ora 0:00 a zilei de 1 noiembrie şi până la ora 24:00, RRC va aminti publicului cele mai importante evenimente din ultimii 90 de ani, va difuza câteva dintre spectacolele emblematice de teatru radiofonic, alături de cele mai cunoscute piese românești, cel mai iubite voci şi interviuri – document.

Pe parcursul celor 90 de ani de existență, Radio România a transmis în direct cele mai importante evenimente. De multe ori, românii au aflat ce și cum se întâmplă, doar de la radio.

George Gîlea a condensat 90 de ani în 7 minute, trecând prin cele mai importante evenimente din istoria țării și implicit a radioului public.

Radioul are multe povești de spus. Lansăm câte una în fiecare zi până pe 1 noiembrie, când vi le vom spune pe toate… de la început, până la sfârșit.
Rămâneți pe frecvența culturii!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *